Alex21121988 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Στις περισσότερες κάρτες ο FX δεν θα δημιουργεί μπουκαλάκι αλλά σε τίποτα 980ti από γραφήματα που έχω δει δείχνει ότι αν δεν φάει ένα γερό oc τα mins σου πάνε περίπατο δυστυχώς. Και με τους intel συμβαίνει αυτό (από haswell και πίσω) αλλά σε λιγότερο ποσοστό. Σε μερικά games που δεν κάνουν usage σε πολλούς πυρήνες και πάνε per core, οι amd δεν τα πάνε καλά, πρέπει να ασχολούνται και οι devs παραπάνω, δεν είναι μόνο οι intel στο παιχνίδι. Οι κονσόλες επίσης φοράνε amd, αλλά εκεί δεν τους συμφέρει να μην δείξουν προσοχή.. Το Witcher θέλει πιο πολύ gpu power από ότι cpu power, προφανώς δεν θα δεις μεγάλες διαφορές από το ένα cpu στο άλλο. Το Gta V, τα Ac είναι games που χρειάζονται το κάτι παραπάνω από το cpu. Να προσθέσω πως το Unity είναι το μόνο game που μου κόβει perfomance το ShadowPlay(και ας βασίζεται στην gpu) διότι πραγματικά παιδεύει το cpu όσο εκεί που δεν πάει και δεν αφήνει περιθώρια στον i7 μου και για εγγραφές χωρίς κάποιο αντίκτυπο. 1
TheELF Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Να προσθέσω πως το Unity είναι το μόνο game που μου κόβει perfomance το ShadowPlay(και ας βασίζεται στην gpu) διότι πραγματικά παιδεύει το cpu όσο εκεί που δεν πάει και δεν αφήνει περιθώρια στον i7 μου και για εγγραφές χωρίς κάποιο αντίκτυπο. Το unity,βασικά τα AC γενικά, είναι από τα λίγα παιχνίδια που ξεκινάνε με ψιλή προταιρειότητα οπότε δεν αφήνουν να τρέξουν τα υπόλοιπα προγράμματα. Μπες στην διαχείριση εργασιών (ή κατέβασε το process explorer ή το process hacker) και βάλε το παιχνίδι σε κανονική προταιρειότητα για να κάνει κανονικά εγγραφή το shadow play. 1
just getting started Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεις να δοκιμασεις να κοψεις απο τις σκιες μονο γιατι αυτες τις δουλευει κυριως ο cpu. Και αν θυμαμαι καλα το gta v εχει αρκετα settings για σκιες. Επισης draw distance, fov, environment quality (στα ac) ολα ζοριζουν τον επεξεργαστη. Ειναι κι αλλα νομιζω. Ξεκινα αν θες με ολα max και ξεκινα να ριχνεις μεχρι να φτασεις στα χαμηλοτερα settings οπου το gpu usage παραμενει στο 100. Θυμαμαι εβλεπα ενα βιντεο ενος τυπου στο yt με fx 6300 r9 280x οπου στα ultra ειχε 3 fps, στα very high/high 30-40 με 100% gpu usage ολη την ωρα και με normal και χαμηλωτερα settings γυρω στα 45-55 ανεξαρτητα απο τι εβαζε. Ομως ειχε 80% usage και πολλα σκαμπανευασματα. Οποτε αν οντως τρως μπουκαλι δοκιμσε στην τελικη υψηλα γραφικα με vsynq. Παλι καλυτερη εμπειρια απο κονσολες θα εχεις.
Alex21121988 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δεν κάνει καλό scaling γενικά με την gpu το Gta V, (μάλλον φταίει ο κώδικας του engine ή sth like that)όπως είχα πει και πιο πίσω δεν είναι και το καλύτερο παιχνίδι για να βγάζεις συμπεράσματα για το σύστημά σου. Δεν είναι ότι δεν τρέχει σωστά, ίσα ίσα που στα περισσότερα συστήματα (ακόμα και mid range) πάει καλά αφού δίνει και πληθώρα από settings να ανεβοκατεβάζεις. Αλλά, με ti δεν βλέπεις usage σταθερό πάνω από 90% συνέχεια και δεν είναι ότι δεν παιδεύει την gpu (όπως και όλο το σύστημα) ούτε ότι υπάρχει θέμα από bottleneck από τον i7 μου (oc στα 4.4) Τα fps killer settings στο Gta V ως γνωστόν είναι το Grass Quality, τα Shadows (ειδικά τα PCSS) και οτιδήποτε βρίσκεται στα advanced graghic options. AA στο game επίσης πέρα του FXAA θέλει εννοείται δυνατή κάρτα/κάρτες για να κρατήσει solid 60fps. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα