kostasmak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τον επεξεργαστή τον έκανα overclock στα 4 και έτρεχε κανονικά prime 7 ώρες.Δεν φαίνεται να πάει παραπάνω όμως.Θερμοκρασία πιάνει 55 βαθμούς και γενικά το ρεύμα 1.32 για 4 μου φαίνεται και πολύ.Με πιο λίγο ρεύμα κρασαρει.Στο witcher έχω χειρότερη απόδοση από τι σε gta.Ειδικά μέσα στο flotsam,(πόλη) τα fps μόνο που γυριζω κάμερα πέφτουν 30-35.Έξω από την πόλη δεν παρατηρείται τόσο drop.Διάβασα κάπου ότι το witcher δεν γουσταρει amd και πολύ.Ετρεξα και το metro 2033 και αυτό πήγαινε μέχρι 40.Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα απλά πίστευα ότι επειδή έχουν και μια ηλικία τα games ότι θα τα παίζε πιο smooth.Όταν τελειώσω το witcher 2 θα βάλω και το 3 που αγόρασαν να δω τι παίζει και με τα πιο απαιτητικά.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πάντως στο λέω και επειδή είχα παρόμοια εμπειρία, ψάξου για rma στην μητρική. Εμένα ήταν σάπια η asus, το μοντέλο αυτό αλλά ήταν fm2 socket, από την άλλη η 970a ud3p δεν είναι σάπια αλλά τέλειο value for money, αλλά με τέτοια απόδοση ποντάρω σε ελαττωματική μητρική.
kostasmak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Με τι δικαιολογία πρέπει να κανω rma και πως το κάνω;
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μια εκδοχή είναι για τα fps που είναι χαμηλά, περίμενε και καμιά γνώμη ακόμα και βλέπεις.
TheELF Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μια εκδοχή είναι για τα fps που είναι χαμηλά, περίμενε και καμιά γνώμη ακόμα και βλέπεις.Μόνο αν με stock ρυθμίσεις του ρίχνει την συχνότητα κάτω από όπου θα έπρεπε να είναι. 1
kostasmak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο αν με stock ρυθμίσεις του ρίχνει την συχνότητα κάτω από όπου θα έπρεπε να είναι. Έννοεις στο 100% usage να μην παίζει full στα 3.5 και να πέφτει παρακάτω;Δεν συμβαίνει αυτό.
cliobaccarra Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Αν μπορείς κατέβασε ένα έτοιμο save και δοκίμασε να κάνεις upload video για το πως πάει μέσα στην πόλη. Εγώ πιστεύω πως ο 6300 δεν έχει θέμα με το gta αλλά πως κάτι δεν πάει καλά με την gigabyte του kostasmak. Εμένα ας πούμε όταν μου έκανε η asus f2 a55m le throttling το έκανε σε βαριά παιχνίδια. Είχα βάλει φανάκι στα vrm και με cpu στα 4.5 και είχα κλείσει για μερικές μέρες δοκιμαστικά τα power savings, στο λολ που είναι lightweight κάτω από 60 fps δεν βούταγε σε βαριά fights, χωρίς φανάκι βούταγε. Από την άλλη, με φανάκι στα 4.5 με 1.41v, έπαιζα bf4 multiplayer και κόλλαγε σαν τον pentium σου στο gta, με socket temps κάτω από 60 βαθμούς, το ίδιο μου έκανε σκέψου και στο bf3 multiplayer και στο bf bad company 2 campaign. Άλλαξα σε f2 a78m d3h, με στοκ cpu 3.9 χωρίς turbo και με ανοιχτά power saving έπαιζα bf4 multiplayer 64 αρα shanghai 50 fps νταν σε 720 low με τις ares στα 2400 mhz. Τα συμπεράσματα δικά σου . Με την asus τον amd μου τον είχα για σάπιο, αλλά την ζημιά την έκανε η μητρική, κάτι τέτοιο υποψιάζομαι και τώρα, μήπως του έχει κάτσει ελαττωματική 970a ud3p. Λίγο που δεν του δέχεται oc, λίγο τα fps, δεν θέλει πολύ. Και άσε τον occultist να μιλάει για μουσαντένιους πυρήνες. Το παράδειγμά μου με την asus είναι πραγματική εμπειρία και είχα ανοίξει και κάμποσες σελίδες θέμα στην ενότητα hardware γενικά, αυτά για τους απίστους . Παρόμοιο παράδειγμα σου έχω με την 970 fatal1ty performance και τον 8320 που είχα στα χέρια μου το καλοκαίρι για ένα μικρό διάστημα, στο λολ όλα κομπλέ, δεν βούταγε κάτω από 60 fps, 1080p very high τα πάντα, στο bf4 και στο acu είχε βούτες στα 30 fps. Αυτά με κλειστό apm, νομίζω έτσι το είχε αν δεν απατώμαι και κλειστό turbo. Με αλλαγή σε 990xa ud3 και δοκιμή οι βούτες στο bf4 και το acu έφυγαν. Αυτο μας ελειπε να περιμενα την γνωμη του καθε Occultist εδω μεσα. Multi η ασχολια μου με τους η/υ εκτος απο hobby ειναι και δουλεια μου και ζω απο αυτο. Το τι λεει ενα κακομαθημενο παιδακι που το μονο που κανει ειναι να κραζει τους συμφορουμιτες τους επειδη δεν εχουν αγορασει 5960x για να παιζουν gta v ποσως με ενδιαφερει. Αν εχει καποιος κανα save ευχαριστως να δοκιμασω Τον επεξεργαστή τον έκανα overclock στα 4 και έτρεχε κανονικά prime 7 ώρες.Δεν φαίνεται να πάει παραπάνω όμως.Θερμοκρασία πιάνει 55 βαθμούς και γενικά το ρεύμα 1.32 για 4 μου φαίνεται και πολύ.Με πιο λίγο ρεύμα κρασαρει.Στο witcher έχω χειρότερη απόδοση από τι σε gta.Ειδικά μέσα στο flotsam,(πόλη) τα fps μόνο που γυριζω κάμερα πέφτουν 30-35.Έξω από την πόλη δεν παρατηρείται τόσο drop.Διάβασα κάπου ότι το witcher δεν γουσταρει amd και πολύ.Ετρεξα και το metro 2033 και αυτό πήγαινε μέχρι 40.Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα απλά πίστευα ότι επειδή έχουν και μια ηλικία τα games ότι θα τα παίζε πιο smooth.Όταν τελειώσω το witcher 2 θα βάλω και το 3 που αγόρασαν να δω τι παίζει και με τα πιο απαιτητικά. Ο δικος μου 6300 εχει τα 4500 με 1.33 οντως ειναι πολυ εκτος αν κανεις κατι λαθος στο o.c. Παντως καπου αλλου ειναι το θεμα σου. 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Κατέβασε ένα οποιοδήποτε save έτοιμο από το internet και εγκατέστησέ το θα παίζει μια χαρά. Το έχω δοκιμάσει με γνήσιο gta v και παίζει απροβλημάτιστα.
kostasmak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως είναι θέμα ψήκτρας και θερμοαγωγιμης παστας; Έχω βάλει την άσπρη την φτηνιαρικη γιατί δεν είχα arctic ασημένια.Η60 εχω.Overclock έχω δοκιμάσει πραγματικά τα πάντα.4,5 μπορεί να πιασω μόνο αν βάλω 1.4 ταση αλλά τότε τα temp ξεφεύγουν παρά πολυ.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δεν παίζει να φταίει η ψύκτρα, από την στιγμή που έχεις οκ θερμοκρασίες δεν φταίει η ψύξη.
kostasmak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δεν παίζει να φταίει η ψύκτρα, από την στιγμή που έχεις οκ θερμοκρασίες δεν φταίει η ψύξη.Ναι όταν παίζω παιχνίδια δεν έχω κανένα πρόβλημα 40 max σε load.
TheELF Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Το GTA V για να έχει ελπίδες να τρέχει στης κονσόλες με καλούτσικα FPS το κάνανε να τρέχει το κεντρικό νήμα ανεξάρτητα με τα υπόλοιπα για να τρέχει όσο ποιο γρήγορα μπορεί και τα υπόλοιπα νήματα ότι προλάβουν,το stutter ουσιαστικά ,είναι τα σημεία όπου προχωράει τόσο πολύ ποια το κεντρικό νήμα που αναγκαστικά πρέπει να περιμένει για να συγχρονιστεί... Όπως και τα Textures που πολλές φορές δεν προλαβαίνουν να φορτώνονται για τον ίδιο λόγο. Ναι ξέρω για τον τελικό πελάτη δεν έχουν σημασία αυτά,θέλουν απλά να τρέξουν κάτι και να δουλεύει καλά,απλά λέω ότι δεν φταίνε οι πυρήνες για το stutter αλλά το «optimization» . Μπορείς και απλά να παίζεις gpu bound/limited όπως θες πες το,το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις. (και καλύτερο μάλιστα αφού δεν το κάνεις να τρέχει ποιο αργά το κεντρικό νήμα) Για αυτό νομίζω ότι και το πολύωρο φόρτωμα για τον ίδιο λόγο είναι,αν ρίξεις ένα FPS limit με κάποιο πρόγραμμα φορτώνει πολύ γρήγορα.
Alex21121988 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 To Gta V δεν είναι και το καλύτερο παραδειγμα για να δεις τι φταίει (αν φταίει) στο σύστημα σου. Εδώ ολόκληρη ti και πέφτει σε 45αρια και 39αρια (στις περιοχές με βλάστηση) ακόμα και με το aa στο off. 2
kostasmak Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Εβγαλα τους crimson, εβαλα 15.11.1 catalyst και φαινεται να δουλευει καλυτερα το πράγμα.Επισης εγκατεστησα το witcher 3 και τρέχει πολύ καλύτερα από το 2, οπότε μάλλον ήταν θέμα optimization.Στο gta v ολα high, msaa x4 ,defth of field off και advanced graphics ολα off τα fps γυρω στα 50-55 βρίσκονται.Το περιεργο είναι ότι το msaa οff δεν μου δίνει παραπάνω fps, εν αντιθέση αν το βάλω x8 με ρίχνει στα 30.
pirate79 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Κατα τα αλλα φταιει η μπουλτοζα, οι μουσαντενιοι πυρινες, το per core, ο τυπικος fx... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα