kostasmak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 κανε μου μια χαρα και δοκιμασε στο gta 5 σε 1280x720 high ρυθμισεις, απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι που βγαινεις εξω και πες μου fps. Εχω βιντεο απο τον 2ο η/υ με 7870 Με όλα high anti aliasing off ,εχω 51 minimum πεζός και 43 minimum μολις μπω σε αμάξι. Kαι σε 1920χ1080 τα ίδια fps εχω
Tribal21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Sorry για το λίγο offtopic αλλά τόσο χάλια είναι ο 6300?? Έχω τον 960Τ ξεκλείδωτο σε 6X και έλεγα να τον κάνω τράμπα με τον 6300 της κοπέλας μου...
kostasmak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 O δικός μου παίζει να ναι ελαττωματικός.
TheELF Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 O δικός μου παίζει να ναι ελαττωματικός.Αν τον είχες να τρέχει όλους τους πυρήνες στην μέγιστη ταχύτητα turbo (όπως κάνουν όλοι) δεν θα είχες μεγάλο πρόβλημα.
kostasmak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μπορει να ναι βλακεία αυτό που θα γράψω αλλά όταν στο bios βαζω enabled το hpc ο υπολογιστής δεν ξεκινά με τον ίδιο τρόπο.Παταω κουμπί να ανοίξει, κάνει ένα δυνατό βρουμ κλείνει στα καπάκια και ξανά ξεκινάει μετά από λίγο κανονικά.Ενώ όταν το χω diaabled, δεν κλείνει στιγμιαία και ξανανοίγει, απλά ξεκινά αμέσως.
Apoll Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ο 6300 και γενικά όλες οι αρχαίες Μπουλντόζες, έχουν πολύ αδύναμη IPC. Μην ξεχνάμε ότι η IPC είναι 6ετίας ήδη! και δεν ήταν ό,τι πιο δυνατό τότε. Και δεν φταίει η AMD αλλά το ότι σχεδόν όλα τα παιχνίδια τρέχουν σε 1-2 core, ακόμα και σύγχρονα. Καλογραμμένα όπως το BF4 για παράδειγμα, που χρησιμοποιεί όλα τα core θα δεις διαφορά στις επιδόσεις κατακόρυφα. Το ίδιο σε παιχνίδια που υποστηρίζουν Mantle και DX12. Εν αντιθέση κάτι σαν το WOT που τρέχει ακόμα σε 1 core DX9 ή το SWTOR άστα να πάνε. Ακόμα και ένας i3 Skylake είναι πάρα πολύ πιο γρήγορος. 3
Occultist Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 O δικός μου παίζει να ναι ελαττωματικός. Δεν είναι ελαττωματικός. Τυπικός FX είναι... Sorry για το λίγο offtopic αλλά τόσο χάλια είναι ο 6300?? Έχω τον 960Τ ξεκλείδωτο σε 6X και έλεγα να τον κάνω τράμπα με τον 6300 της κοπέλας μου... Είναι λίγο καλύτερος ο 6300, από τον 960T, αλλά μην περιμένεις να δεις φως... Ο 6300 και γενικά όλες οι αρχαίες Μπουλντόζες, έχουν πολύ αδύναμη IPC. Μην ξεχνάμε ότι η IPC είναι 6ετίας ήδη! και δεν ήταν ό,τι πιο δυνατό τότε. Και δεν φταίει η AMD αλλά το ότι σχεδόν όλα τα παιχνίδια τρέχουν σε 1-2 core, ακόμα και σύγχρονα. Καλογραμμένα όπως το BF4 για παράδειγμα, που χρησιμοποιεί όλα τα core θα δεις διαφορά στις επιδόσεις κατακόρυφα. Το ίδιο σε παιχνίδια που υποστηρίζουν Mantle και DX12. Εν αντιθέση κάτι σαν το WOT που τρέχει ακόμα σε 1 core DX9 ή το SWTOR άστα να πάνε. Ακόμα και ένας i3 Skylake είναι πάρα πολύ πιο γρήγορος. Και δε φτάνει που είναι ψόφιοι ανά core σε απόλυτες τιμές, είναι και ο τρόπος που είναι κουρδισμένοι να εκτελούν συγκεκριμένου τύπου instructions, σε επίπεδο αρχιτεκτονικής, που κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη διαφορά. Πριν 8 χρόνια, περίπου, η Intel έσπρωξε τις επιδόσεις των επεξεργαστών σε συγκεκριμένη κατεύθυνση και άλλη τάξη μεγέθους (iX), την οποία αξιοποίησε το software, σταδιακά (και είχαμε όλοι σοβαρό λόγο αναβάθμισης), ενώ η AMD έμεινε, πρακτικά, στα επίπεδα των C2, που πολύ conditionally (να σου κάτσει, επιτυχώς, πολύ oc και να τρέχεις πολύ multi-threaded σενάρια - όχι παιχνίδια, δηλαδή) μπορούσαν να δώσουν κάτι παραπάνω. Οτιδήποτε cpu bound (ειδικά μη multi-threaded), πονάει άσχημα σε οποιονδήποτε FX. Και τα τελευταία 2-3 χρόνια έχουν αυξηθεί τα σενάρια (games) που βασίζονται σημαντικά στο cpu, οπότε το φαινόμενο των FX θα το βλέπουμε συχνότερα. Αν κάνεις τη σούμα, πάντως, η διαφορά όλης της πλατφόρμας intel-amd είναι γύρω στα 200 €, για το "αντίστοιχο" κομμάτι, που τα κλαις με μαύρο δάκρυ στην πορεία και εύχεσαι να μην τα είχες τσιγκουνευτεί ή να είχες κάνει κάποια στοιχειώδη οικονομία, για να πας με τα μεγάλα παιδιά...
arrows Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Εχω ένα υπολογιστή πρόσφατα φτιαγμενο με τα παρακάτω specs. nitro r9 380 4gb gigabyte 970a-ud3p fx 6300 corsair vengeance 8gb 1600mhz corsair cx600 psu Το θέμα μου είναι ότι τα παιχνίδια που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμης, έχουν θέμα με τα fps.Πχ παίζω assetto corsa σε 60 fps σταθερα με όλα τέρμα(δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι) και όταν παίζω witcher 2(παιχνίδι 3ετίας) τα fps παιζουν συνέχεια από 25-60 με 'ενα μ'εσο 'ορο στα 40-45 θα έλεγα.Και αυτό γίνεται ΟΤΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και να βάλω, σε ότι αναλύσεις και να παίξω..Απο όλα low, μέχρι ultra.Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το gta 5 που κυμαίνεται 30-55 fps.Πάλι ότι ποιότητα και να διαλέξω δεν βλέπω διαφορά στα fps.Οι θερμοκρασίες είναι πολύ καλές idle και σε χρήση και της gpu και της cpu.Οδηγούς έβαλα τους τελευταιους της amd του καρκινικούς τους crimson.(Αλλαξα από catalyst, αλλά και εκέι τα ίδια προβλήματα αντιμετώπιζα) Oταν ανοίγουμε ενα θέμα να γράφουμε πράγματα που γίνονται και όχι ιστορίες που δεν ισχύουν, η κάρτα γραφικών που έχεις εαν βάλεις το asseto corsa όχι χ4 ΑΑ που δίνει αλλά Χ2 δεν πρόκειται να πάρεις average παραπάνω απο 35 και πολύ λέω, οπότε επειδή έχουμε και άλλοι και τα παιχνιδια που παίζεις και pc που μπορουν να ανταπεξέλθουν μην γράφεις τέτοιες υπερβολές καθ' όσον μόνο ως τρολάρισμα μπορώ να τις εκλάβω
kostasmak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Oταν ανοίγουμε ενα θέμα να γράφουμε πράγματα που γίνονται και όχι ιστορίες που δεν ισχύουν, η κάρτα γραφικών που έχεις εαν βάλεις το asseto corsa όχι χ4 ΑΑ που δίνει αλλά Χ2 δεν πρόκειται να πάρεις average παραπάνω απο 35 και πολύ λέω, οπότε επειδή έχουμε και άλλοι και τα παιχνιδια που παίζεις και pc που μπορουν να ανταπεξέλθουν μην γράφεις τέτοιες υπερβολές καθ' όσον μόνο ως τρολάρισμα μπορώ να τις εκλάβω Μόνο στα Reflections το Reflection Rendering Frequency έχω απενεργοποιημένο που τρώει όλο το fps και το ρίχνει στα 35.Χωρις αυτό και με frame rate ξεκλείδωτο φεύγει πάνω από 60 fps.Tα Anti Aliasing οπως γράφεις κανένα απολύτως ρόλο δεν παίζουν είτε είναι στα Χ2 είτε στα Χ4.Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα, φωτογραφίες βιντεάκια όποτε θες.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Cliobaccarra πες μας αποτελέσματα από το setup με τον 6300 να κάνουμε σύγκριση με το setup του kostasmak .
Occultist Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Cliobaccarra πες μας αποτελέσματα από το setup με τον 6300 να κάνουμε σύγκριση με το setup του kostasmak . Απευθύνθηκες και εσύ σε αξιόπιστο παράγοντα εδώ μέσα...
cliobaccarra Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Απευθύνθηκες και εσύ σε αξιόπιστο παράγοντα εδώ μέσα... Ολοι ξερουμε τι ρολο βαρας. Οσοι με ξερουν καλυτερα ασε να κρινουν αν ειμαι αξιοπιστος η οχι, τα λογα σου λοιπον για το αν ειμαι αξιοπιστος η οχι κομμενα. Τα μπλε γυαλια σου κανουν κακο. Επι του θεματος τωρα. Εδω ενα βιντεακι που εγραψα με τον 6300 @ 4500 + hd 7870 stock GTA V Εγγραφη με obs https://drive.google.com/file/d/0BwIuNLXkzi6zRWZfYkdfcmFNQjA/view?usp=sharing Και εδω 3258 @ 4500 + 7870 stock ολα τα αλλα ιδια(μνημες, δισκος) Εγγραφη με obs https://drive.google.com/file/d/0BwIuNLXkzi6zWTJ2UDlBd25ER28/view?usp=sharing 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Απευθύνθηκες και εσύ σε αξιόπιστο παράγοντα εδώ μέσα... Δεν βρίσκω λόγο να μην τον θεωρώ αξιόπιστο, μια χαρά είναι ο άνθρωπος και ξηγημένος εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Αλλά οκ, σέβομαι ότι καθένας εδώ μέσα έχει διαφορετική άποψη για καθένα από εμάς. Cliobaccarra με τι ανάλυση και settings έτρεξες το gta ; 3
cliobaccarra Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δεν βρίσκω λόγο να μην τον θεωρώ αξιόπιστο, μια χαρά είναι ο άνθρωπος και ξηγημένος εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Αλλά οκ, σέβομαι ότι καθένας εδώ μέσα έχει διαφορετική άποψη για καθένα από εμάς. Cliobaccarra με τι ανάλυση και settings έτρεξες το gta ; 1280x1024 ρυθμισεις high. Τρομερη εντυπωση μου εκανε ο g3258 που με τοσα κολληματα με πεθανε...χανω το mission στο τελος λογω drops. Αντιθετα στο witcher 3 ηταν καπως καλυτερα τα πραγματα για τον pentium και τα μονα σοβαρα drops που ειχα ηταν οταν βρισκομουν μπροστα απο καποιο εμποδιο και ανεβαινε η καμερα προς τα πανω. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Αν μπορείς κατέβασε ένα έτοιμο save και δοκίμασε να κάνεις upload video για το πως πάει μέσα στην πόλη. Εγώ πιστεύω πως ο 6300 δεν έχει θέμα με το gta αλλά πως κάτι δεν πάει καλά με την gigabyte του kostasmak. Εμένα ας πούμε όταν μου έκανε η asus f2 a55m le throttling το έκανε σε βαριά παιχνίδια. Είχα βάλει φανάκι στα vrm και με cpu στα 4.5 και είχα κλείσει για μερικές μέρες δοκιμαστικά τα power savings, στο λολ που είναι lightweight κάτω από 60 fps δεν βούταγε σε βαριά fights, χωρίς φανάκι βούταγε. Από την άλλη, με φανάκι στα 4.5 με 1.41v, έπαιζα bf4 multiplayer και κόλλαγε σαν τον pentium σου στο gta, με socket temps κάτω από 60 βαθμούς, το ίδιο μου έκανε σκέψου και στο bf3 multiplayer και στο bf bad company 2 campaign. Άλλαξα σε f2 a78m d3h, με στοκ cpu 3.9 χωρίς turbo και με ανοιχτά power saving έπαιζα bf4 multiplayer 64 αρα shanghai 50 fps νταν σε 720 low με τις ares στα 2400 mhz. Τα συμπεράσματα δικά σου . Με την asus τον amd μου τον είχα για σάπιο, αλλά την ζημιά την έκανε η μητρική, κάτι τέτοιο υποψιάζομαι και τώρα, μήπως του έχει κάτσει ελαττωματική 970a ud3p. Λίγο που δεν του δέχεται oc, λίγο τα fps, δεν θέλει πολύ. Και άσε τον occultist να μιλάει για μουσαντένιους πυρήνες. Το παράδειγμά μου με την asus είναι πραγματική εμπειρία και είχα ανοίξει και κάμποσες σελίδες θέμα στην ενότητα hardware γενικά, αυτά για τους απίστους . Παρόμοιο παράδειγμα σου έχω με την 970 fatal1ty performance και τον 8320 που είχα στα χέρια μου το καλοκαίρι για ένα μικρό διάστημα, στο λολ όλα κομπλέ, δεν βούταγε κάτω από 60 fps, 1080p very high τα πάντα, στο bf4 και στο acu είχε βούτες στα 30 fps. Αυτά με κλειστό apm, νομίζω έτσι το είχε αν δεν απατώμαι και κλειστό turbo. Με αλλαγή σε 990xa ud3 και δοκιμή οι βούτες στο bf4 και το acu έφυγαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα