Sheogorath Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το πολυπριζο το εβγαλες? Πανω σε ups ειναι μονο με την οθονη. Δεν εχει πολυμπριζο. Θα το ανεβασω στο vid.me Πρωτα παω να παρω την κοπελια απο τον ΟΣΕ ομως για να μην φαω παντοφλα! Σημερα το βραδυ οπωσδηποτε!
veteranos123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 To καλώδιο τροφοδοσίας σε ποιο τροφοδοτικό είναι? @nikoskallithea Πως μπορεί να επηρεάζει το πολύμπριζο?
Rage_unseen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 νικολα τεσλα λιβς δωσε βιντεο με το δαιμονισμενο τροφοδοτικο στον λαο
NikosKallithea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το πολυπριζο δεν επιρεαζει αλλα εχει πολλες πριζες και μπορει να μπερδευτεί, αλλα τωρα διαβάζω οτι εχει και UPS, τοτε προς τι ολο αυτό 1
veteranos123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το πολυπριζο δεν επιρεαζει αλλα εχει πολλες πριζες και μπορει να μπερδευτεί, αλλα τωρα διαβάζω οτι εχει και UPS, τοτε προς τι ολο αυτό Εγώ δε έχω καταλάβει αν είναι συνδεδεμένο το καλώδιο τροφοδοσίας σε κάποιο τροφοδοτικό και αν ναι σε ποιό.
Rage_unseen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 καπου θα εχει μπερδευτει ο ανθρωπος απο το βαλε βγαλε
hliastsek Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 και γυρναει λεει σπιτι, και παρατηρεί οτι δεν υπαρχει τροφοδοτικο 3
Sheogorath Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το δειχνει ξεκαθαρα στο βιντεο. Καλωδιο ac εχει ΜΟΝΟ το seasonic. Το hx οχι. Λιγο υπομονη να ξεμπερδεψω και ανεβαζω.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ δε έχω καταλάβει αν είναι συνδεδεμένο το καλώδιο τροφοδοσίας σε κάποιο τροφοδοτικό και αν ναι σε ποιό. Είναι απλο ενα τροφοδοτικό είναι στο ρευμα ή στο ups, αυτο που δεν ξέρω αν ο ts εχει πει καφέ σήμερα Το δειχνει ξεκαθαρα στο βιντεο. Καλωδιο ac εχει ΜΟΝΟ το seasonic. Το hx οχι. Λιγο υπομονη να ξεμπερδεψω και ανεβαζω. Ε ωραια βγαλτο και αυτο το ρημάδι απο την πριζα και θα στρωσουν ολα
veteranos123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το δειχνει ξεκαθαρα στο βιντεο. Καλωδιο ac εχει ΜΟΝΟ το seasonic. Το hx οχι. Λιγο υπομονη να ξεμπερδεψω και ανεβαζω. Ωραία αφού το καλώδιο τροφοδοσίας είναι στο seasonic το οποίο έχεις συνδέσει στο pc που είναι το περίεργο
Grim Ripper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Άντε τυχερέ, ένα λιγότερο πράγμα για κατανάλωση ρεύματος στο σπίτι. Free electricity!!
Sheogorath Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ωραία αφού το καλώδιο τροφοδοσίας είναι στο seasonic το οποίο έχεις συνδέσει στο pc που είναι το περίεργο Οτι παιρνουν ρευμα οι ανεμιστηρες που ειναι πανω στο κοτρολλερ που παιρνει ρευμα απο μολεξ του hx. Οπως και τα φωτα (καθοδικοι). Καμια σχεση με την μητρικη η την γραφικων αυτα. Δεν εχω προβλημα, απορια εχω.
veteranos123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Οτι παιρνουν ρευμα οι ανεμιστηρες που ειναι πανω στο κοτρολλερ που παιρνει ρευμα απο μολεξ του hx. Οπως και τα φωτα (καθοδικοι). Καμια σχεση με την μητρικη η την γραφικων αυτα. Δεν εχω προβλημα, απορια εχω. κάπου έχεις επιστροφή ρεύματος προς το hx. Αν πχ σε ένα τροφοδοτικό συνδέσεις στην γραμμή που δίνει 12 volt τότε θα αρχίσει να γυρνάει ο ανεμιστήρας του του τροφοδοτικού. Το έχω δοκιμάσει. Κάτι έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένο στο seasonic και στο hx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα