Sheogorath Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα. Σας γραφω με τρεμαμενο χερι απο το κινητο... Καταρχην το εχω σε βιντεο μολις μπορεσω θα το ανεβασω. Λοιπον η ιστορια εχει ως εξης. Αποσυνεδεσα τα καλωδια του τροφοδοτικου hx απο την μητρικη, την καρτα γραφικων (εβγαλα την δευτερη) και το 8πινο του επεξεργαστη, και εβαλα διπλα στο κουτι το seasonic s12ii 620 που πηρα προσφατα να δοκιμασω. Συνδεω το 8πινο, τα δυο εξαπινα και το 24πινο, τα βασικα δηλαδη να δω αν κανει boot καταρχην, χωρις να βαλω πανω δισκους ή ανεμιστηρες απο το fan controller. Οποτε θεωριτικα θα ειχα μονο την υδροψυξη πανω και μητρικη-γραφικων. Ως το μπιος θα εμπαινα. Παταω λοιπον να ανοιξει και μαζι εχω και φωτα και ανεμιστηρες. Σκαλωνω λιγο, αλλα ειδα εικονα λεω καλα ειμαστε. Μπαινω bios βλεπω δισκους και dvd. O.o Βλεπω να ανεμιστηρα του hx δουλευε. Λεω τι εγινε, θα ξεχασα να το βγαλω. "Για μια στιγμη! Το ιδιο ac καλωδιο ειχα δεν εβγαλα αλλο. Απο το hx στο s12!" Κοιταω πισω, δεν ειχε τιποτα, κανενα καλωδιο το hx!! Τι γινεται? Οι γνωσεις μου ως ηλεκτρολογος μηχανικος μου λενε bug στο matrix αλλα ψαχνω κατι πιο...αληθοφανες! Το βιντεο που μπορω να το ανεβασω?? 3
Sheogorath Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το postimage απο οτι εψαξα δεν εχει ανεβασμα βιντεο. Ψαχνω καμια αλλη σελιδα. Το θεμα ειναι πως, γιατι??
geoge xperria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δαιμονισμένο τροφοδοτικό φώναξε παπά για εξορκισμό....ποσό ρεύμα να έχει για να δουλέψει όλο το pc 1
veteranos123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Βρες τρόπο να ανεβάσεις ένα video. Θέλω να το δω
NikosKallithea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Απο οτι ψιλο καταλαβα πρεπει να υπαρχουν δυο τροφοδοτικα ενα μεσα και ενα διπλα, κανω λαθος? αν ναι το πολυπριζο το εβγαλες απο την πριζα? 1
Sheogorath Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Διπλα διπλα δεν ειναι. Το ενα στο πανω μερος του κουτιου και το αλλο προχειρα διπλα με μονο το 24πινο, 2 6πινα και το 8πινο να μπαινουν μεσα. Το hx δεν εχει καν καλωδιο ac ρευματος. Τα τρια λαμακια ειναι στον αερα! Σκεφτηκα καπως ac coupling αλλα ειναι αρκετα μακρια τα δυο τροφοδοτικα 25-30 ποντους. Με dc coupling δεν γινεται οσο ξερω. Το αφησα τωρα στην ακρη. Θα το πιασω μολις βρω κουραγιο σε λιγο. Αν θελετε δωστε μου λινκ με καποιο video hosting site. Δεν ειναι τρολλ με ξερετε. Ειλικρινη απορια ειναι!!
Sheogorath Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εβγαλα ενα πιο φωτεινο μολις τωρα. Δεν ξερω πως να το ανεβασω ομως! Καμια ιδεα??
veteranos123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Διπλα διπλα δεν ειναι. Το ενα στο πανω μερος του κουτιου και το αλλο προχειρα διπλα με μονο το 24πινο, 2 6πινα και το 8πινο να μπαινουν μεσα. Το hx δεν εχει καν καλωδιο ac ρευματος. Τα τρια λαμακια ειναι στον αερα! Σκεφτηκα καπως ac coupling αλλα ειναι αρκετα μακρια τα δυο τροφοδοτικα 25-30 ποντους. Με dc coupling δεν γινεται οσο ξερω. Το αφησα τωρα στην ακρη. Θα το πιασω μολις βρω κουραγιο σε λιγο. Αν θελετε δωστε μου λινκ με καποιο video hosting site. Δεν ειναι τρολλ με ξερετε. Ειλικρινη απορια ειναι!! Δοκίμασε εδώ. https://vid.me/ δεν είπαμε ότι τρολλάρεις αλλά φαίνεται περίεργο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα