chriskea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα στο forum. Πριν τρεις μήνες αγόρασα μια Samsung 48H6400 από Ηλεκτρονική. Από σήμερα το μεσημέρι άρχισε ξαφνικά να σβήνει μόνη της. Την ανοίγω πάλι, δουλεύει για περ. 1΄ και μετά σβήνει. Για την ακρίβεια, παρατήρησα ότι σβήνει η οθόνη και όχι η tv, έχοντας ένα σκούρο μπλε χρώμα που σου δίνει την εντύπωση ότι έκλεισε η tv αλλά στην πραγματικότητα έσβησε η οθόνη (πατώντας στη συνέχεια το κουμπί on/off τότε μόνο κλείνει η tv). Καμμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει; Σε περίπτωση βλάβης, αφού με καλύπτει η εγγύηση, πρέπει να απευθυνθώ στην Ηλεκτρονική ή μπορώ να πάω απ'ευθείας στο service της samsung; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
veteranos123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Θα σου πρότεινα να απευθυνθείς κατευθείαν στο service της samsung
guardianx71 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Στην δικιά μου F6320 το κάνει όταν είμαι συνδεμένος με το wifi. έχει να κάνει κάτι με το τι περνάει από το ρούτερ στην τηλεόραση. Αν το έχεις ενεργοποιημένο δοκίμασε να αποσυνδεθείς μήπως κάνει το ίδιο και σε εσένα
chriskea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Θα σου πρότεινα να απευθυνθείς κατευθείαν στο service της samsung Στην δικιά μου F6320 το κάνει όταν είμαι συνδεμένος με το wifi. έχει να κάνει κάτι με το τι περνάει από το ρούτερ στην τηλεόραση. Αν το έχεις ενεργοποιημένο δοκίμασε να αποσυνδεθείς μήπως κάνει το ίδιο και σε εσένα Ευχαριστώ και τους δυο σας. guardianx71, εγώ την tv έχω εδώ και δύο μήνες ενσύρματα μέσω homeplug το οποίο είναι και με passthrough, πάνω στο οποίο έχω και το καλώδιο τροφοδοσίας της tv. Δεν μου το είχε ξανακάνει όμως, σήμερα το κάνει και μάλιστα επανειλημμένα. Στην αρχή πήγε το μυαλό μου σε πρόβλημα του τροφοδοτικού - δεν είμαι και πολύ σχετικός... 1
guardianx71 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Και εμένα όποτε του κατέβει το κάνει. Μπορεί να το κάνει συνέχεια για 1 μέρα και μετά για 2-3 βδομάδες να μην κάνει τίποτα. Αλλά εκτός δικτύου δεν το κάνει ποτέ. Το είχα ψάξει τότε και είχα βρει αναφορές και από άλλους που είχαν ακριβός το ίδιο με το δίκτυο. Εμένα μάλιστα από σβηστεί ανάβει και μόνη της με μαύρη οθόνη
chriskea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Και εμένα όποτε του κατέβει το κάνει. Μπορεί να το κάνει συνέχεια για 1 μέρα και μετά για 2-3 βδομάδες να μην κάνει τίποτα. Αλλά εκτός δικτύου δεν το κάνει ποτέ. Το είχα ψάξει τότε και είχα βρει αναφορές και από άλλους που είχαν ακριβός το ίδιο με το δίκτυο. Εμένα μάλιστα από σβηστεί ανάβει και μόνη της με μαύρη οθόνη Λοιπόν το ίδιο διαπίστωσα κι εγώ. Την άφησα εκτός σύνδεσης internet και δεν μου το ξανάκανε. Όταν τν συνέδεσα πάλι πριν λίγο, μου το ξαναέκανε. Τελικά εσύ βρήκες κάποια λύση; Διότι εγώ χρειάζομαι την tv συνδεδεμένη στο internet γιατί η κόρη μου βλέπει παιδικά στο youtube (γι΄ αυτό άλλωστε την πήρα και smart). Μήπως παίρνει κάποια ρύθμιση το router;
guardianx71 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το είχα ψάξει και πολύ. Θυμάμαι να λένε να μην είναι ανοιχτό το NAT και το firewall και τέτοια. Και φυσικά αν δεν έχεις κάνει firmware update στην τηλεόραση κάνε. Από εκεί και πέρα από την στιγμή που είναι πρόβλημα που υπάρχει σε πολλά μοντέλα , η samsung σίγουρα θα μπορεί να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες 1
veteranos123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Παλιά έσβησε ο φωτισμός της οθόνης και ψάχναμε την βλάβη στα inverter τροφοδοσίας για τις λάμπες και τώρα κλείνουμε το WiFi και το firewall για να διορθωθεί το θέμα. :P Η Samsung τι λύση δίνει για το πρόβλημα πέρα από firmware update? 1
graphist83 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Η σειρα Η το εκανε αυτο στην αρχη με τις πρώτες firmware. Με τις αναβαθμίσεις ομως που ακολούθησαν το πρόβλημα διορθώθηκε. Απο την στιγμη που σου κλεινει εντος δικτυου, δεν μπορεις να κανεις on line αναβάθμιση. Κατέβασε το απο το site της εταιρίας http://www.samsung.com/gr/support/model/UE48H6400AWXXH σε ενα USB και βγαλε την απο το δίκτυο ωστε να την περάσει χωρις πρόβλημα. Πριν την αναβάθμιση θα της εκανα και ενα reset μενου-> υποστήριξη-> αυτοδιαγνωση-> επαναφορά-> PIN 0000 και οκ. Μετα απο αυτο ξανα στησε τη χωρις internet και κανε αναβάθμιση απο το USB. ΥΓ για να μην χασεις τα κανάλια μπορεις να τα περάσεις σε USB. μενου-> εκπομπή-> ρύθμιση καναλιού-> μεταφορά λιστας-> PIN0000 και οκ.
johnzrunner Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Σε τηλεφώνημα σημερινό μιας φίλης μου στην Samsung η απάντηση ήταν ότι ξέρουν το πρόβλημα. Έχουν κάποιο θέμα με τους server τους και προφανώς στέλει κάποια εντολή για να κλείσει η tv. Η συμβουλή ήταν να μείνει 1-2 μέρες η τηλεόραση εκτός δικτύου (προφανώς μέχρι να το φτιάξουν).
chriskea Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Σε τηλεφώνημα σημερινό μιας φίλης μου στην Samsung η απάντηση ήταν ότι ξέρουν το πρόβλημα. Έχουν κάποιο θέμα με τους server τους και προφανώς στέλει κάποια εντολή για να κλείσει η tv. Η συμβουλή ήταν να μείνει 1-2 μέρες η τηλεόραση εκτός δικτύου (προφανώς μέχρι να το φτιάξουν). Το ίδιο μου είπαν κι εμένα από τη Samsung πριν λίγο που επικοινώνησαν μαζί τους. Ίδωμεν...
nlal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα Μήπως ταυτόχρονα παρατήρησε κανείς πως ο φωτισμός της τηλεόρασης άρχισε να γίνετε σκουρόχρομος με αποτέλεσμα να χρειάζετε να αλλάξουμε το picture mode σε football για να επανέλθει ο φωτισμός? Εάν πατήσει κανείς το κουμπί info, θα δείτε κάτω δεξιά ένα εικονίδιο που δείχνει μια μπαταρία με 1 δείκτη σαν στροφόμετρο που να δείχνει την φωτινότητα της LED TV. Αυτό τι μπορεί να είναι? thanks 1
geovaspf Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ με Samsung 48H6400 αγορασμένη τον Σεπτέμβριο.
tasep Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Το εικονίδιο σαν στροφόμετρο σου δείχνει την κατανάλωση ρεύματος..Οσο πιο ψηλά έχεις φωτισμό, κοντράστ κτλ τόσο πιο ψηλά είναι το κοντέρ..
chriskea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Σημειώνω ότι ενώ το πρόβλημα όπως προείπα στην αρχή του θέματος μου το παρουσίασε η 48Η6400, μία 40Η6400 που έχω σε άλλο δωμάτιο επίσης συνδεδεμένη στο internet δεν μου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Τί να πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα