Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εκανε ενας φιλος μου συνδεση adsl αιτηση και του ζητησαν ενα γειτονικο τηλεφωνο της περιοχης.τι χρησιμευει?

Δημοσ.

Θέλουν να δουν ότι υπάρχει διαθεσιμότητα του δικτύου στην περιοχή μέσω του ελέγχου που κάνουν σε περίπτωση που θέλει κάποιος καινούργια σύνδεση γραμμής.

Δημοσ.

Υπαρχουν και οδοι βρε παιδια και περιοχες,ελεος πια ,,να ζητανε νουμερα για να σου πουν αν εχεις γραμμη,χαχαχαχα

Δηλ αν εισαι μαλωμενος με τους γειτονες τι κανεις,δινεις του φουρνου στην γειτονια σου ,που το εχει στην ταμπελα.?

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν παντού, στα χωριά της επαρχίας δεν υπάρχουν οδοί.

Άν είσαι μαλωμένος, δίνεις ή του διαχειριστή, ή ψάχνεις στο 13888.

Άν δεν μπορείς τίποτα απ όλα, δίνεις συντεταγμένες.

Αν δεν μπορείς κι αυτό, κάθεσαι χωρις τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα εκανε ενας φιλος μου συνδεση adsl αιτηση και του ζητησαν ενα γειτονικο τηλεφωνο της περιοχης.τι χρησιμευει?

Το νουμερο το θέλουν για να δουνε ευκολα και γρήγορα σε ποια περιοχή είναι, σε ποιο κέντρο πέφτει, ποιο καφαο κλπ τεχνικά στοιχεία. Με το τηλέφωνο είναι θέμα 2 κλικς, ενώ με διευθυνση περιοχή, πρέπει να δει 30 καταστάσεις και παραμέτρους μεχρι να βρει το καφαο,γραμμή, κλπ (άρα πολλάπλάσια ώρα εξυπηρέτησης)

Δεν τίθεται θέμα κλοπής της γραμμής, αλλαγής παροχου κλπ

Υπαρχουν και οδοι βρε παιδια και περιοχες,ελεος πια ,,να ζητανε νουμερα για να σου πουν αν εχεις γραμμη,χαχαχαχα

Δηλ αν εισαι μαλωμενος με τους γειτονες τι κανεις,δινεις του φουρνου στην γειτονια σου ,που το εχει στην ταμπελα.?

Το bold για ποιο λόγο; Δες παραπάνω γιατί το ζητάνε

Και ναι αν είμαι μαλωμένος με τον γείτονα και δεν ξέρω το τηλεφωνο του, δίνω του φούρνου, του ψιλικατζίδικου ή του συνεργείου, χωρίς ενδοιασμό γιατί ξέρω γιατί το θέλουν, 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...