Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δεν γινεται τιποτα. Απο τη στιγμη που δηλωθηκε "κλεμμενο" (εστω και μεσω icloud) το κινητο κλειδωσε και αχρηστευθηκε στα χερια οποιοδηποτε το εχει περαν του νομιμου αγοραστη.. Hard Reset ειναι δωρον αδωρον γιατι ειναι κλειδωμενος ο λογαριασμος icloud. Η apple θα το ξεκλειδωσει μονο σε αυτον που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ το εχει αγορασει (δηλαδη αυτον που εχει στην κατοχη του το απαραιτητο - νομιμο παραστατικο αγορας [Αποδειξη,Τιμολογιο]). Το να ζηταμε λυτρα για κινητο που εχει χαθει και το βρηκαμε εμεις, ειναι τουλαχιστον αναξιοπρεπες και ανηθικο. Ευχαριστώ
leonidasgr2003 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Τι σκέφτεσαι να κάνεις τώρα; Το κινητό δεν είναι κ στην καλύτερη κατάσταση (χτυπηματα περιφερειακά , ραγισμένη οθόνη) . δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να δώσω 100-120Ε για ξεκλείδωμα . Δεν είναι αψεγάδιαστο για να πω χαλάλι, τα δίνω κ εχω iphone. Θα ρωτήσω στο ΙΝΚΑ αν μπορουν να με βοηθήσουν για αρχή. Στο μεσοδιάστημα ψάχνω να βρω χακαρισμένο λειτουργικό σύστημα (αν υπάρχει) για να του φορτώσω. Οπως γίνεται με τα παιχνίδια για το pc .
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Το κινητό δεν είναι κ στην καλύτερη κατάσταση (χτυπηματα περιφερειακά , ραγισμένη οθόνη) . δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να δώσω 100-120Ε για ξεκλείδωμα . Δεν είναι αψεγάδιαστο για να πω χαλάλι, τα δίνω κ εχω iphone. Θα ρωτήσω στο ΙΝΚΑ αν μπορουν να με βοηθήσουν για αρχή. Στο μεσοδιάστημα ψάχνω να βρω χακαρισμένο λειτουργικό σύστημα (αν υπάρχει) για να του φορτώσω. Μην ψάχνεις άδικα, δεν υπάρχει software τρόπος να το ξεκλειδώσεις. Αν είναι έτσι όπως λες ούτε για ανταλλακτικά δεν μπορείς να το δώσεις πάντως. 1
Runner25 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 πολυ καλη η apple σε θεματα απωλειας και κλεπταποδοχης την συγχαιρω αν το χασεις το κινητο μπορει να μην το χαρεις αλλα δε θα το χαρει και κανας αλλος, αυτο ειναι το σωστο 3
spyros007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μπα ολο και κατι θα κερδισει ο αλλος.Αυτός που θα το χασει τιποτα ώμος.Άρα πα@αρια απλε.Ασε που αμα αξιζει ξεκλειδωνει κιόλας 2
Runner25 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μπα ολο και κατι θα κερδισει ο αλλος.Αυτός που θα το χασει τιποτα ώμος.Άρα πα@αρια απλε.Ασε που αμα αξιζει ξεκλειδωνει κιόλας δεν ξεκλειδωνει με κανενα τροπο αυτο λεμε εδω και 3 σελιδες 1
leonidasgr2003 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 δεν ξεκλειδωνει με κανενα τροπο αυτο λεμε εδω και 3 σελιδες Ξεκλειδώνει με chip leveling. Απ ότι κατάλαβα γίνεται αντικατάσταση στα τσιπάκια που βρίσκεται το apple ID από καποιο αλλο μεταχ/νο κινητό που δεν είναι κλειδωμένο (αλλά έχει αλλα προβλήματα) . Ουσιαστικά αλλάζεις το ΙΜΕΙ του κινητού και κατεβάζεις κανονικά . Μπορεί να έχει συστήματα η apple αλλα υπάρχουν κ πτυχιούχοι ηλεκτρονικοί που είναι γατόνια και δίνουν λύσεις
paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ξεκλειδώνει με chip leveling. Απ ότι κατάλαβα γίνεται αντικατάσταση στα τσιπάκια που βρίσκεται το apple ID από καποιο αλλο μεταχ/νο κινητό που δεν είναι κλειδωμένο (αλλά έχει αλλα προβλήματα) . Ουσιαστικά αλλάζεις το ΙΜΕΙ του κινητού και κατεβάζεις κανονικά . Μπορεί να έχει συστήματα η apple αλλα υπάρχουν κ πτυχιούχοι ηλεκτρονικοί που είναι γατόνια και δίνουν λύσεις Λύση που κοστίζει σχεδόν οσο το κινητό δεν εχει νόημα υπαρξης... Γιατι αν θέλει 120 για να το ξεκλειδώσει (αν και αμφιβάλω για το κατα ποσο γινεται) + να αλλαξει τη ραγισμένη οθονη κλπ επιασε κατευθείαν τα 180-200 που εχει ενα ηδη μεταχειρο ξεκλειδωτο... 1
spyros007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μιλαμε για το συγκεκριμενο κινητο αλλα γενικα.Απο αψογο 5αρι και πάνω αξιζει να ψαχτεις.Δεν ειμαι υπερ της κλεψιας( που να του κοπεί το χέρι οποίος το κάνει)αλλα δεν θα φαω χρονο απο την ζωη μου για να βρω τον ιδιοκτητη ενος κινητου, που βρηκα παρατημενο, λες και ειμαι υποχρεωμένος κιόλας και να κινδυνεψω να με πουν και κλεφτη για να μην μου δωσουν τα νομιμα ευρετρα.Δεν το πεταω στη πετρου ραλλη να το πατησει νταλικα καλυτερα.Οτι εκανε ο ts αστυνομια και αν δεν το ζητησει κανενας ειναι δικο μου με την βουλα
AlienTechGR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αν έβρισκε μία μεταχειρισμένη (λειτουργική και ξεκλείδωτη εννοείται) μητρική απλά από τις αγγελίες;;
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αν έβρισκε μία μεταχειρισμένη (λειτουργική και ξεκλείδωτη εννοείται) μητρική απλά από τις αγγελίες;; Ακριβή δεν θα είναι; Κι αν έχει και ραγισμένη οθόνη το κινητό και χτυπήματα δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει. Για μένα μόνο αν το ξεκλείδωνε η apple θα άξιζε, αλλιώς όχι.
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 ομπω ταλαιπωρια μαγκα μου.... Αυτό...για μένα δεν αξίζει να ασχοληθείς καν παραπάνω. Τι είχες τι έχασες στην τελική! 2
Dr.Fuzzy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ξεκλειδώνει με chip leveling. Απ ότι κατάλαβα γίνεται αντικατάσταση στα τσιπάκια που βρίσκεται το apple ID από καποιο αλλο μεταχ/νο κινητό που δεν είναι κλειδωμένο (αλλά έχει αλλα προβλήματα) . Ουσιαστικά αλλάζεις το ΙΜΕΙ του κινητού και κατεβάζεις κανονικά . Μπορεί να έχει συστήματα η apple αλλα υπάρχουν κ πτυχιούχοι ηλεκτρονικοί που είναι γατόνια και δίνουν λύσεις Καλά μη τρελαθούμε σιγά την επιστήμη...δε χρειάζεται φίλε μου να είσαι πτυχιούχος ηλεκτρονικός και γενικά πτυχιούχος-τίποτα για να χρησιμοποιήσεις ένα desoldering station και δη ένα πιστόλι θερμού αέρα...αν πιάνουν λιγο τα χέρια σου ξεκολλάς-κολλάς (ασχέτως τι προβλήματα πιθανώς να βγάλει αργότερα ο τρόπος αυτός). Άμα ήταν αυτό η ηλεκτρονική... Όπως και να εχει, απο αυτά που διαβάζω δεν αξίζει να ασχοληθείς. Δώσε 200 ευρώ και πάρε ένα μεταχειρισμένο που θα ειναι σωστό και τελείωνε και αυτο δώστο 50-60 ευρώ ανταλλακτικά. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2016 από Dr.Fuzzy 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις