Tablet Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ξεκλειδώνει φίλε μου με κόστος γύρω στα 110-120. για πες..
Palp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Έχει νόημα για μία τόσο παλιά συσκευή να το κυνηγάς με δικηγόρους και εισαγγελείς και να πληρώνεις αμοιβές; Στο τέλος θα σου βγει πιο ακριβά από το να την αγόραζες. 4
leonidasgr2003 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μίλησα με την apple . Στελνεις τη φωτογραφία της απόδειξης και στο ξεκλειδώνουν δωρεάν . Απλά δέχονται μόνο απόδειξη αγοράς και όχι χαρτί απο αστυνομία επειδή η συσκευή μου ανήκει αλλα όχι το λογισμικό (για το οποίο δεν εχω συμφωνήσει για τους όρους χρήσης) Νομίζω θα πάω για αρχή στο Ινστιτούτο καταναλωτή. Και θα δω μετα τι θα κανω. Είδα κ ενα βίντεο στο youtube που ξεικλειδώνει το apple id απο το hardware. Aλλα δεν ξερω ποιος μπορει να το κάνει στην αθηνα. Ισως το δώσω και για ανταλλακτικά. Πόσο να πιανει Iphone 5s 32GB ?
isay Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μολις σκέφτηκα φαμπρικα. Κλέβω μια τηλεόραση, παω στην αλλη ακρη της Ελλάδας και δηλώνω στην αστυνομία, οτι την βρήκα. Μετα απο 1 χρόνο την παιρνω πίσω (μου την φυλάνε κιολας, μια χαρα) και τη χαίρομαι σπίτι μου. Στο διαταυτα. Και στον πρωθυπουργό να πας, πόρτα θα φας. Το χαρτί που εχεις μιλά για το υλικό, αλλά όπως σωστά σου ειπαν στην apple, δεν αφορά το λογισμικό. Είσαι κατοχυρωμένος να το πουλήσεις ως parts αλλά ως εκεί. 7
mdr21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 μην κανεις πισω , πληρωσε οσα λεφτα και αν σου ζητησει ο δικηγορος και κυνηγα το θεμα μεχρι να δικαιωθεις! ΥΓ: Για αρχη ομως δοκιμασε να δωσεις τα 100-150Ε που λεει ο φιλος παραπανω , μηπως ξεκλειδωσει 2
matman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Αμα ειναι ενα απλο 5αρι δν υπαρχει καποιο νοημα να ασχοληθεις. Τοo old...
k0nan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Για όσους ρωτάνε αλλάζω nand - cpu και μετά κάνω τα μαγικά μου στην motherboard.
zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μίλησα με την apple . Στελνεις τη φωτογραφία της απόδειξης και στο ξεκλειδώνουν δωρεάν . Απλά δέχονται μόνο απόδειξη αγοράς και όχι χαρτί απο αστυνομία επειδή η συσκευή μου ανήκει αλλα όχι το λογισμικό (για το οποίο δεν εχω συμφωνήσει για τους όρους χρήσης) Νομίζω θα πάω για αρχή στο Ινστιτούτο καταναλωτή. Και θα δω μετα τι θα κανω. Είδα κ ενα βίντεο στο youtube που ξεικλειδώνει το apple id απο το hardware. Aλλα δεν ξερω ποιος μπορει να το κάνει στην αθηνα. Ισως το δώσω και για ανταλλακτικά. Πόσο να πιανει Iphone 5s 32GB ? 100-150€ πιστεύω μπορείς να τα πάρεις, Αν σου είπαν έτσι μην το κυνηγάς άλλο, τι να σου κάνει το ινστιτούτο καταναλωτή; Για όσους ρωτάνε αλλάζω nand - cpu και μετά κάνω τα μαγικά μου στην motherboard. Άρα ούτε είναι σίγουρο ότι θα πετύχει ούτε αξίζει τον κόπο μάλλον....(αν και νομίζω δεν αρκεί να αλλάξεις μόνο ένα τσιπάκι).
k0nan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Είναι στάνταρ 4 συνολικά φίλε μου και η επιτυχία πάντα 100% απλά δεν έχουν την τεχνογνωσία για να το κάνουν.
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Είναι στάνταρ 4 συνολικά φίλε μου και η επιτυχία πάντα 100% απλά δεν έχουν την τεχνογνωσία για να το κάνουν. 4 τσιπάκια; Άρα όχι μόνο αυτό που έγραψες. Τσιπάκια υπάρχουν καινούργια ή πρέπει να τα βγάλεις από άλλο ξεκλείδωτο; Αν είναι έτσι δώρο άδωρο....
k0nan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καινούργια μόνο φίλε μου. Τα δύο είναι η nand και η cpu τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να τα πω για λόγους που γνωρίζουμε όλοι μας. 1
Thanos1972 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μίλησα με την apple . Στελνεις τη φωτογραφία της απόδειξης και στο ξεκλειδώνουν δωρεάν . Απλά δέχονται μόνο απόδειξη αγοράς και όχι χαρτί απο αστυνομία επειδή η συσκευή μου ανήκει αλλα όχι το λογισμικό (για το οποίο δεν εχω συμφωνήσει για τους όρους χρήσης) Νομίζω θα πάω για αρχή στο Ινστιτούτο καταναλωτή. Και θα δω μετα τι θα κανω. Είδα κ ενα βίντεο στο youtube που ξεικλειδώνει το apple id απο το hardware. Aλλα δεν ξερω ποιος μπορει να το κάνει στην αθηνα. Ισως το δώσω και για ανταλλακτικά. Πόσο να πιανει Iphone 5s 32GB ? Να σου πει τι το ινστιτουτο καταναλωτη? απο την στιγμη που ο αρχικος αγοραστης εχει πληρωσει κατα την αγορα του κινητου για την υπηρεσια της apple,να κλειδωνει το κινητο σε περιπτωση απωλειας,πως περιμενεις να δικαιωθεις. ο αρχικος χρηστης,οκ το εχασε αλλα εκανε οτι θα εκανε ο καθενας μας.κλειδωμα και αντε γεια... εσυ πως περιμενεις να δικαιωθεις ? Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2016 από Thanos1972 2
gRim Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Έτσι κι αλλιώς δεν είναι λογικό επειδή έχεις χαρτί αστυνομίας η apple να στο ξεκλειδώσει με αποτέλεσμα εσύ να αποκτήσεις πρόσβαση στα δεδομένα του προηγούμενου ιδιοκτήτη. Δεν γνωρίζω εάν η εταιρία βέβαια έχει τη δυνατότητα να κάνει φορμάτ πριν ενεργοποιηθεί το κινητό αλλά γενικά μου φαίνεται πολύ δύσκολο. 1
Unabomber Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Εδω ολοκληρη US goverment την παρακαλαει για να ξεκλειδωσει το κινητο του terrorist και αυτη λεει οχι.... http://www.insomnia.gr/topic/600518-%CE%B7-apple-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA/ Λες να στο ξεκλειδωσει ετσι απλα σε σενα η Apple ? 3
leonidasgr2003 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Να σου πει τι το ινστιτουτο καταναλωτη? απο την στιγμη που ο αρχικος αγοραστης εχει πληρωσει κατα την αγορα του κινητου για την υπηρεσια της apple,να κλειδωνει το κινητο σε περιπτωση απωλειας,πως περιμενεις να δικαιωθεις. ο αρχικος χρηστης,οκ το εχασε αλλα εκανε οτι θα εκανε ο καθενας μας.κλειδωμα και αντε γεια... εσυ πως περιμενεις να δικαιωθεις ? Εφόσον η apple έχει δραστηριότητες σε οποιοδήποτε κράτος συμμορφώνεται και με τους νόμους του κράτους. Ο νόμος λέει ότι το δικαιούμαι αλλά υπάρχουν προσωπικά δεδομένα κλπ. Οπότε ίσως υπογράψω ένα έγγραφο πως συμφωνώ με τους όρους χρήσης της συσκευής και ένα σερβις θα πραγματοποιήσει φορματ στη συσκευή πριν την παραλάβω. Εδω ολοκληρη US goverment την παρακαλαει για να ξεκλειδωσει το κινητο του terrorist και αυτη λεει οχι.... http://www.insomnia.gr/topic/600518-%CE%B7-apple-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA/ Λες να στο ξεκλειδωσει ετσι απλα σε σενα η Apple ? Φίλε μ όπως είπες "παρακαλάει" για να μην μπει στη διαδικασία να νομοθετήσει . Αν νομοθετήσει , δεν πα να χτυπιέται η apple ... θα τα δώσει θελει δε θελει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις