panosno1com Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 o αλλος τρωει μανικι εξι μηνες ναυτοπαις για να παρει μορια λες να μπει και να την παρατησει μετα? :Ρ
Ziguala Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Λοιπόν έχω κάποιες απορίες όποιος θέλει μπορεί να με βοηθήσει , Είμαι 3η λυκείου σε ΕΠΑ. Λ τομέα πληροφορικής θέλω να περάσω σε ΑΕΝ και συγκεκριμένα πλοιάρχων άλλα όχι μέσω πανελληνίων καθώς πιστεύω πως θα με δυσκολέψει περισσότερο από ότι με τον γενικό μέσο όρο, για να τα διευκρινίσω στο 1ο τετράμηνο έβγαλα 16 μ. Ο στο δεύτερο είναι δεδομένο πως θα ανέβει σίγουρα στα 17 συν ότι έχω και ένα Lower που με σώζει μου δίνει δηλαδή 2.000 μόρια, λοιπόν έχω κάποιες ερωτήσεις και θα τις θέσω παρακάτω:1) Αν γνωρίζει κάποιος τι Μ. Ο ζητάνε συνήθως;2) Ποια είναι η διαδικασία εισαγωγής (Προκήρυξη και αν είναι προκήρυξη βγάζουν κάθε χρόνο και αν ναι ποιους μήνες συνήθως;3) Που πρέπει να δηλώσω; Αυτά αν μου έρθει άλλη απορία θα την αναφέρω κάτω. Ευχαριστώ πολύ 1) το lowe δίνει 1000 μόρια 2) αν πανελλαδικές γράψεις πάνω απο 10 χρησιμοποίησε αυτό γιατι τα απολυτήρια ανταγωνίζονται ξεχωριστά των πανελλαδικών !!! Οπότε θα ανταγωνιστείς όσους έχουν δηλώσει με απολυτήριο (που θα το κάνανε για τους ίδιους λόγους και άρα θα έχουν και αυτοί πολλά μόρια) Πχ για μια σχολή ΑΕΝ που με απολυτήριο ο τελευταίος μπήκε με 14000 μόρια (και όση θέλανε την ίδια σχολή με απολυτήριο και είχαν απο 13999 και κάτω δεν μπορούσαν να μπουν) για την ίδια σχολή ίδιο τμήμα με πανελλαδικές ο τελευταίος παίζει να μπήκε με πχ 9000 μόρια (πανελλαδικών) Τέλος είναι νομίζω λιγότερες οι θέσεις για αυτούς με απολυτήριο (άρα ακόμη πιο δύσκολα να μπεις στις δημοφιλείς ΑΕΝ έτσι) και έχει πολύ περισσότερο τρέξιμο (να πας σε ναυτολογήσεις λιμεναρχεία γιατρούς ακτινογραφίες και δεν συμμαζεύεται )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα