Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Λοιπόν έχω κάποιες απορίες όποιος θέλει μπορεί να με βοηθήσει :), Είμαι 3η λυκείου σε ΕΠΑ. Λ τομέα πληροφορικής θέλω να περάσω σε ΑΕΝ και συγκεκριμένα πλοιάρχων άλλα όχι μέσω πανελληνίων καθώς πιστεύω πως θα με δυσκολέψει περισσότερο από ότι με τον γενικό μέσο όρο, για να τα διευκρινίσω στο 1ο τετράμηνο έβγαλα 16 μ. Ο στο δεύτερο είναι δεδομένο πως θα ανέβει σίγουρα στα 17 συν ότι έχω και ένα Lower που με σώζει μου δίνει δηλαδή 2.000 μόρια, λοιπόν έχω κάποιες ερωτήσεις και θα τις θέσω παρακάτω:1) Αν γνωρίζει κάποιος τι Μ. Ο ζητάνε συνήθως;2) Ποια είναι η διαδικασία εισαγωγής (Προκήρυξη ;) και αν είναι προκήρυξη βγάζουν κάθε χρόνο και αν ναι ποιους μήνες συνήθως;3) Που πρέπει να δηλώσω; 
Αυτά αν μου έρθει άλλη απορία θα την αναφέρω κάτω.
Ευχαριστώ πολύ :)

• Like 1
Δημοσ.
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κανε αν και ειναι πολλοι με προυπηρεσια ως ναυτες και τσιμπανε μορια. Κανε αιτηση και βλεπεις . Τα αγγλικα θα σου χρειαστουν παντως ως αξιωματικος αν αταδιοδρομησεις οπως σου χανε πει και στο παλιοτερο θεμα που ειχες ανοιξει :)

Δημοσ.

Με κάνα 16 με 17 απολυτηριο χωρίς αγγλικά τα κάνω αίτηση?

Φίλε μου απαραίτητη προϋπόθεση τα Αγγλικά και αν έχεις γνώσεις υπολογιστών ακόμα καλύτερα!

Μέχρι ποια ηλικία μπορείς να πάρεις μέρος?

Μέχρι το 26ο έτος ηλικίας.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

και τα δυο φιλε jason [παρολο που σου ειπα οχι στο αλλο τοπικ]. Αμα κατεβαζες τη προκυρηξη και τη διαβαζες, θα εβλεπες :

1.2. ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Καλύπτει ποσοστό 30% του συνολικούαριθμού εισακτέων και περιλαμβάνει υποψηφίους/-ιες που
καταθέτουν Απολυτήριο τίτλο Λυκείου ή Αποδεικτικό απόλυσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο
Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,ως ακολούθως:
1.2.α. Σε ποσοστό 15%του συνολικού αριθμού εισακτέων, αποφοίτους Γενικών Λυκείων.
1.2.β. Σεποσοστό 5%του συνολικού αριθμού εισακτέων, αποφοίτους Επαγγελματικών Λυκείων των
Τομέων: Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής, Οχημάτων, Πληροφορικής, Οικονομικών και
Διοικητικών Υπηρεσιών, καθώς και των Ομάδων Προσανατολισμού Τεχνολογικών Εφαρμογών και
Διοίκησης & Οικονομίας.
1.2.γ. Σεποσοστό 8%του συνολικού αριθμού εισακτέων, αποφοίτους Επαγγελματικού Λυκείου Ναυτικού
τομέα ειδικότητας Πλοιάρχου ή Μηχανικού, καθώς και αποφοίτους Επαγγελματικού Λυκείου του Τομέα
Πλοιάρχων και Μηχανικών της Ομάδας Προσανατολισμού Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων και αποφοίτους
από τα Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια (Τ.Ε.Ε.) του Ενιαίου τριετούς κύκλου σπουδών Ναυτικού
και Ναυτιλιακού Τομέα ειδικότητας Πλοιάρχου ή Μηχανικού.
1.2.δ. Σε ποσοστό 2%του συνολικού αριθμού εισακτέων, αποφοίτους Επαγγελματικών Λυκείων λοιπών
τομέων και Ομάδων Προσανατολισμού, καθώς και υποψήφιους αποφοίτους από

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...