giannis22k Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εχω 2 royter της cyta το οποιο το ενα δουλευει κανονικα ιντερνετ-τηλεφωνο.Θελω να συνδεσω το αλλο το δευτερο που εχω και να αποσυρω το πρωτο.Αφου εκανα τις ρυθμισεις για ιντερνετ στο δευτερο και εβαλα (πιστευω σωστα)username -password στο voip menu γιατι δεν εχω τηλεφωνο τωρα.Θα πρπει να κανω και κατι αλλο?
sundance_kid Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί δεν bridgαρεις το 2ο που θελεις να χρησιμοποιήσεις πάνω στο πρώτο; Η ακόμη καλύτερα, γιατί, εφόσον είναι και τα 2 της cyta, δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο να τους δώσεις το σειριακό απο αυτό που θές να χρησιμοποιήσεις ώστε να το περάσουν αυτόι και να δουλέψει κατευθείαν; Άν θες να το ρυθμίσεις μόνος σου, θα πρέπει να δείς απο ποιό VLAN βγαίνει το voip, η mac δε νομίζω να παίζει κανένα ρόλο... Αλήθεια, τι ρούτερ είναι;
giannis22k Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θελω να εχω και τα 2 μαζι.Επισης δεν θελω να παρω τηλ γιατι σιγουρα θα μου ζητησουν πισω το ενα ρουτερ.Μπορεις να μου εξηγησεις που ειναι αυτο το vlan.Tα ρουτερ ειναι το tg82 thomson και to perelli το ασπρο
mitsus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Το pirelli πετα το.Εχουν αρχισει και βγαζουν προβληματα, λογω παλαιοτητας
giannis22k Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Γνωριζεις κατι για το πως θα το κανω οσο αφορα το voip ,εστω απο περιεργια να το κανω...
sundance_kid Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δυστυχώς δεν γνωρίζω, αλλά κάτι μου λέει πώς με τα στοιχεία της τηλεφωνίας σου και εφόσον δε γνωρίζεις απο ποιό vlan βγαίνει, καλύτερα να μην πειραματιστείς...
giannis22k Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο το vlan που το βλεπω μεσα στο ρουτερ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα