Dio-Z Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Γεια χαρα. Αυτο ειναι το πρωτο μου Thread. Εχω το εξης πρόβλημα. Έχω ενα ντεσκτοπ 4 χρονων με windows 7 καρτα γραφικών AMD HD Radeon 7850 επεξεργαστή intel i5. Αφου κατέβασα τα καινούρια windows updates και AMD Crimson Drivers ο υπολογιστής μου εχει φρικαρει. Πολλες διεργασίες κρασαρουν (web helper, NC launcher, lol.launcher κ.α.). Ο επεξεργαστής τρέχει μια χαρα αλλα πολλα απο αυτα τα processes τρεχουν απο πίσω στο background χωρίς όμως να πιανουν χωρο στη CPU και γενικως χωρις να κανουν τίποτα. Έχω κοιτάξει πάνω απο 20 φορουμς για το κάθε πρόβλημα ξεχωριστα και εχω κανει όλα τα fixes αλλά τίποτα δεν δούλεψε. Ετσι νομίζω οτι το πρόβλημα ειναι πιο γενικό και δεν οφείλεται σε καθε εφαρμογη ξεχωριστα αλλα στο λειτουργικό η' το hardware. Αξιζει νομιζω να τονισω οτι εχω ψησει την καρτα γραφικων 2 φορες ως τωρα αλλα ορισμένες εφαρμογες που δεν δουλευουν (web helper οταν θέλω να ανοιξω το μtorrent) δεν εχουν σχεση με την AMD καρτα γραφικων. Επισης εχω κανει φορματ πριν απο 3 μηνες. Δεν εχω ξανασυναντησει αυτο το πρόβλημα ποτε. Παιζει καμια αποψη πριν κανω εκ νεου φορματ? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
antbyron Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασε παλαιότερους οδηγούς για την κάρτα.
WalkerSW Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Πάνε σε προ crimson εποχή. Δεν υπάρχουν χειρότεροι οδηγοί από τους crimson!
Dio-Z Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το προσεξα με τους Crimson γι αυτο και τον εβαλα προσφατα. Πριν απο 4-5 μέρες ελπιζοντας οτι ειναι ασφαλης πια. Θα παρω νεα καρτα γραφικων γιατι δεν την βλεπω να κρατάει αλλα το θεμα μου ειναι μήπως το προβλημμα οφείλεται και στον επεξεργαστή. Θα κανω ενα φορματ σήμερα και θα ξαναενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα