Dantε Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Περιμενω να μου ερθει αυτες τις μερες το note 3 pro. Η απορια μου ειναι η εξης. Υπαρχει τροπος να κανω partition το internal storage? Θελω να το χωρισω σε ενα μεγαλο και ενα μικρο,ωστε στο μικρο να βαλω τα αρχεια μου και να μην υπαρχει λογος να χρησιμοποιησω sd στη 2η θεση και να μπορω να βαλω σιμ. Εψαξα στο google αλλα οσους οδηγους βρηκα ειναι πως να αλλαξεις το μεγεθος οταν υπαρχουν ηδη partition.
saruman123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Περιμενω να μου ερθει αυτες τις μερες το note 3 pro. Η απορια μου ειναι η εξης. Υπαρχει τροπος να κανω partition το internal storage? Θελω να το χωρισω σε ενα μεγαλο και ενα μικρο,ωστε στο μικρο να βαλω τα αρχεια μου και να μην υπαρχει λογος να χρησιμοποιησω sd στη 2η θεση και να μπορω να βαλω σιμ. Εψαξα στο google αλλα οσους οδηγους βρηκα ειναι πως να αλλαξεις το μεγεθος οταν υπαρχουν ηδη partition. Στην Sd γινετε αυτο οχι στην μνημη του κινητου.Για το Xiaomi μιλας. Αλλα θα ψαξω και γω και θα σου πω αν βρω κατι.
Dantε Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Στην sd δε με βοηθαει σε κατι. Νομιζω ειχα δει εναν οδηγο καπου αλλα δε τον βρισκω. Θα ηταν χρησιμο εαν μπορουσε να γινει.
leo06 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Περιμενω να μου ερθει αυτες τις μερες το note 3 pro. Η απορια μου ειναι η εξης. Υπαρχει τροπος να κανω partition το internal storage? Θελω να το χωρισω σε ενα μεγαλο και ενα μικρο,ωστε στο μικρο να βαλω τα αρχεια μου και να μην υπαρχει λογος να χρησιμοποιησω sd στη 2η θεση και να μπορω να βαλω σιμ. Εψαξα στο google αλλα οσους οδηγους βρηκα ειναι πως να αλλαξεις το μεγεθος οταν υπαρχουν ηδη partition. για ποιο λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο?οπως είναι δηλαδή δεν μπορείς να βάλεις τα αρχεία σου στην internal?
Dantε Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Για να κραταω καποια αρχεια backup οταν αλλαζω ρομ κτλ,καθως συνηθως κανω wipe internal storage γιατι στο τελος μαζευονται απειροι φακελοι και αρχεια απο τις διαφορες ρομ και τις εφαρμογες τους. Και ειναι και λιγο ψυχολογικο.
newsformobiles Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Για να κραταω καποια αρχεια backup οταν αλλαζω ρομ κτλ,καθως συνηθως κανω wipe internal storage γιατι στο τελος μαζευονται απειροι φακελοι και αρχεια απο τις διαφορες ρομ και τις εφαρμογες τους. Και ειναι και λιγο ψυχολογικο. Κράτα τα στην sd, τι σε εμποδίζει να το κάνεις αυτό?
Dantε Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Το εγραψα και στο πρωτο ποστ. Θελω να εχω την 2η σιμ για αυτο εαν μπορω να αποφυγω να εχω την sd πανω,θα το προτιμουσα.
saruman123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Βρηκα κατι αλλα ειναι για συγκεκριμενο κινητο και δεν ξερω και κατα ποσο ειναι και αξιοπιστο. Δεστω παντως μπας και παρεις καμια ιδεα http://metroholic.com/repartition-the-internal-storage-myphone-rio/ Παντως θα πρότεινα να έχεις μία κάρτα μνήμης, την οποία θα χρησιμοποιείς όποτε χρειάζεσαι. Αφού έχει τη δυνατότητα microsd το κινητό. Μπορείς να έχεις εκεί τα back up σου και τις rom. Είναι λίγο άβολο να την βάζεις και να την βγάζεις αλλά από την άλλη πόσο συχνά θα κάνεις backup/restore και θα αλλάζεις rom. Νομίζω αυτή είναι η καλύτερη λύση.
Dantε Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Και αυτο αφορα για ηδη χωρισμενα partitions και απλα να αλλαξεις το μεταξυ τους μεγεθος. Απο οτι βλεπω δε παιζει να γινεται αρα απλα δε θα βαλω 2η σιμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα