dett Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας.Στο tablet μου πριν απο μερικες μερες μολις συνδεομαι στο internet αναδυοντε διαφορες διαφημισεις που κλεινουν βεβαια με το χ αλλα ξαναεμφανιζοντε μετα απο λιγο.Το λειτουργικο ειναι android.Οι διαφημισεις εμφανιζοντε αμεσως στην αρχικη οθονη οταν συνδεομαι με το wifi και χωρις να ανοιξω καποιο browser.Τα antivirus δεν βρισκουν κατι.ευχαριστω
conkal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 ψαξε καποιο ad blocker οπως το ublock για τον browser ή βαλε ενα browser που να το υποστηριζει...
dett Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 ψαξε καποιο ad blocker οπως το ublock για τον browser ή βαλε ενα browser που να το υποστηριζει...Το θεμα Το θεμα ειναι οτι μου τις βγαζει στα καλα καθουμενα χωρις να εχω να τρεχει καποιον browser
saruman123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μηπως εχεις καποιο παιχνιδι κατεβασει? Το λεω γιατι και εγω ειχα ενα παρομοιω θεμα. Τελικα ηταν το παιχνιδι που ειχε φουλ διαφημισεις και το εσβησα και φυγανε και η διαφημισεις. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2016 από saruman123 1
dett Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μηπως εχεις καποιο παιχνιδι κατεβασει? Το λεω γιατι και εγω ειχα ενα παρομοιω θεμα. Τελικα ηταν το παιχνιδι που ειχε φουλ διαφημισεις και το εσβησα και φυγανε και η διαφημισεις. Οι διαφημίσεις βγαίνανε ακόμη και χωρίς να το τρέχεις;Γιατί σε εμένα έτσι συμβαινει
saruman123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα. Ναι χωρις να παιζω ετρεχαν. Ακομα και σε εφαρμογη εχει γινει. Και να φανταστης κατεβασμενω και απο το Play store.
dett Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μηπως εχεις καποιο παιχνιδι κατεβασει? Το λεω γιατι και εγω ειχα ενα παρομοιω θεμα. Τελικα ηταν το παιχνιδι που ειχε φουλ διαφημισεις και το εσβησα και φυγανε και η διαφη Καλημερα. Ναι χωρις να παιζω ετρεχαν. Ακομα και σε εφαρμογη εχει γινει. Και να φανταστης κατεβασμενω και απο το Play store. Καλημερα.Δεν μπορω να βρω καποια προσφατη εφαρμογη.Φοβαμαι οτι ηταν καποια που την εγκατεστησα και την απεγκατεστησα γρηγορα.Αλλα μπορει να μεινουν μονο οι διαφημισεις;
saruman123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Οχι δεν μενουν. Εκτος και αν κολησες κανενα ιό ή κανενα malware. http://www.doctorandroid.gr/2015/09/remove-malware-android.html?m=1
7nisiotis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε με το "AdAway" . Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2016 από 7nisiotis
saruman123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασε με το "AdAway" .Αμα ομως εχει ιό ή malware τη να το κανει το AdAway!Αυτο πρεπει να το βγαλει και μετα να βαλει AdAway. Μπορει ομως και να φυγη και με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα θα χασει τα παντα....η οτι του λεει το post που του εδωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα