Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως αναφερω και στον τιτλο θελω να μαθω αν υπαρχει συμβατοτητα μεταξυ των 2 αυτων προτυπων.ασχετος δεν ειμαι,επισκευαζω pc και φορητα χρονια τωρα αλλα κολλησα στο συγκεκριμενο.απο ηλιθιοτητα μου και κοσμια το λεω.κατεστρεψα την mini pcie το φορητου μου οποτε εμεινα χωρις wireless.εχει και μια δευτερη θυρα η οποια ειναι υποθετικα msata γιατι υπαρχει η δυνατοτητα τοποθετησης δισκου.για την ωρα φιλοξενει μια wwan card και συγκεκριμενα Source.png Πηγή: αυτη η οποια ειναι ομως mini pcie οπως αναφερεται και στο site.επειδη θα ζησω και χωρις 3g θα ηθελα να ξερω αν μπορω να την αντικαταστησω με την wireless του φορητου.

την πατησα σαν αρχαριος και οπως ολοι ξερουμε οι @#$%κιες πληρωνονται.

ps.το φορητο ειναι ενα thinkpad X220 σε περιπτωση που παιζει ρολο το μοντελο

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά μπορείς απλά να βγάλεις το 3g και απλά να τοποθετήσεις εκεί το wireless γιατί να υπάρχει πρόβλημα από την στιγμή που μιλάμε για την ίδια υποδοχή;;;

Δημοσ.

msata kai mini pcie εχουν το ιδιο socket.απλα δεν ξερω αν υπαρχει συμβατοτητα μεταξυ τους.αν κρινω απο το wwan που ειναι mini pcie θα δουλεψει.αλλα γενικα διαβαζω στο νετ οτι δεν ειναι απαραιτητο οτι θα συνεργαστουν ομως.οπως και να`χει περιμενω ενα ανταπτορα για να μετατρεψω την ασυρματη καρτα σε full size ωστε να μπει σωστα στην υποδοχη.απλα ηθελα να ξερω αν γινεται ωστε να μην μπαινω αδικα στη διαδικασια

Δημοσ.

Φιλε κανεις την τριχα τριχια

Λες τα δικα σου και μπερδευεις ολο τον κοσμο

Εχεις half size και θες το μεταλλικο για να την κανεις full mini pci;

Αμα την βαλεις προχειρα και την κρατησεις σταθερη παιζει;

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε κανεις την τριχα τριχια

Λες τα δικα σου και μπερδευεις ολο τον κοσμο

Εχεις half size και θες το μεταλλικο για να την κανεις full mini pci;

Αμα την βαλεις προχειρα και την κρατησεις σταθερη παιζει;

δεν κανω καμια τριχα τριχια.η wireless card του φορητου ειναι half size και η wwan full size.αν την βαλω ετσι απλα δεν καθεται γιατι ειναι στον αερα.κινειται πανω κατω και δεν μπορεσα να την σταθεροποιησω εντελως

post-76546-0-93483700-1455793088_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με το παλικάρι από πάνω...και εγώ αδυνατώ να καταλάβω τον ειρμό της σκέψης σου...Λες πως χάλασες την mini pcie αλλά υπάρχει και μια ακόμα υποδοχή mini pcie στην μητρική όπου είναι τοποθετημένη η wwan card σωστά;;;Οπότε απλά αφαιρείς την wwan και τοποθετείς εκεί την wireless...

Δημοσ.

οπως ειπα και στο πρωτο post υπεθεσα οτι η δευτερη υποδοχη ειναι msata.οπως αλλωστε αναφερεται και στο φορουμ της lenovo οτι μπορει να αντικατασταθει η wwan με καποιον msata δισκο.δεν γνωριζω αν υπαρχει πληρη συμβατοτητα μεταξυ των προτυπων αυτων γι`αυτο και ειπα να ρωτησω.να με συγχωρειτε αν θεωρειτε οτι ηταν ασκοπη η ερωτηση μου.την wireless του φορητου την ειχα κανει δοκιμη οταν επαθα τη ζημια αλλα δεν την εβλεπε καθολου το φορητο.ειπα να παρω τον ανταπτορα ωστε να δοκιμασω παλι μηπως εφταιγε το γεγονος οτι ηταν ουσιαστικα στον αερα η καρτα αφου δεν ακουμπουσε πουθενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...