ultraxmode Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Γειά σε όλους παιδιά, Πρόσφατα η ψύκτρα που έχω εγκατεστημένη στον Server (τον οποίο αφήνω ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο) κάνει πολύ θόρυβο. Η ψύκτρα είναι η Asus Silent Square Pro (για s775) και "περιέχει" ένα 92mm fan cooler το οποίο είναι 3pin (όχι PWM) με διαστάσεις 92mm x 92mm x 25mm και δουλεύει συνέχεια στις 2400rpm. Χθες την έβγαλα την ψύκτρα, την καθάρισα.. καθάρισα πολύ καλά και το fan cooler, το λάδωσα κιόλας. Ο ήχος ελαττώθηκε, όμως ακόμα κάνει θόρυβο. Λέω να αγοράσω ένα καινούργιο ανεμιστήρι και είμαι ανάμεσα σε Noctua και BeQuiet! Θέλω να αγοράσω ένα αντίστοιχο ανεμιστήρι, το οποίο θα είναι ΗΣΥΧΟ, θα έχει καλή ροή αέρα αλλά και ... καλή τιμή. Μπορείτε να με βοηθήσετε βρε παιδιά..? budget μέχρι 20 ευρώ.. όμως δεν σημαίνει πως αν ένα ανεμιστήρι των 12 ευρώ κάνει αντίστοιχη δουλειά πως δεν θα το προτιμήσω. Στόχος μου είναι να δώσω όσο πιο λίγα γίνεται.. ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 δεν μπορεις να επιλέξεις λαθος με την noctua παντως αν και νομιζω οτι 20 ισως ειναι τραβηγμενο νουμερο. θα του ριξω μια ματια αργοτερα να σου πω συγκεκριμενα για μοντελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον αποτι εχω καταλαβει απο φωτογραφιες κτλ, προτεινω την λυση μου! Εγω θα εβγαζα τον 92mm και θα εβαζα εναν 120mm pwm, πιανοντας τον πανω στην ψυκτρα με κατι. Τα πλαινα μεταλλικα πραγματακια βγαινουν απο την ψυκτρα ωστε να χωρεσει ο 120αρις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraxmode Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ναι βγαινουν..αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα χωραει το ανεμιστηρι.. Παντως γενικα ειλικρινα δεν εχω χρονο για πατεντες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Αν θες ησυχια μονο σε 120αρι, ολα τα αλλα βγαζουν πολυ περισσοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraxmode Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Λες ε?.. :/ Γαμώτο και πως θα την στερεώσω?.. με tie wraps...? Υπάρχει και ένα Noctua Slim.. δεν ξέρω αν εκείνη μπαίνει πολύ καλά.. Πάντως χθες που έβγαλα το ανεμιστήρι, δεν είχε τίποτα ενδιάμεσα. μόνο κενό. Όλα τα μεταλλικά μέρη έβγαιναν μαζί με το ανεμιστήρι, οπότε λογικά μπαίνει άνετα ο 120άρης.. Με έβαλε σε σκέψεις αυτό που μου είπες.. για τον θόρυβο. ΔΕΝ ΘΕΛΩ άλλο θόρυβο.. Α! και μόλις σκέφτηκα, ότι έχω ήδη 2 ανεμιστήρια BeQuiet! των 120mm και περιμένουν! Τα έχω απο ένα κουτί άλλου συστήματος (της αδερφής μου!) Οπότε θα χρησιμοποιήσω εκείνα! Κάπως πρέπει να βρω τρόπο να δω όμως ΠΩΣ θα γίνει αυτό.. χμμμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Με συρμα απο τις τρυπες του ανεμιστηρα και μετα το δενεις σε ενα heatpipe αναμεσα απο καποιο fin της ψυκτρας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraxmode Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Θα δω.. γιατι νομιζω πως εχει τρυπες για βιδωμα οποτε ισως περασω καποιο tie wrap απο εκει μεσα κ απο εκει στις τρυπες του fan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ανεβασε φωτο μολις το κανεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraxmode Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ανεβασε φωτο μολις το κανεις! OK, λογικά το Σάββατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraxmode Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ανεβασε φωτο μολις το κανεις! Δυστυχώς ΔΕΝ τα κατάφερα... Προσπάθησα.. την άνοιξα όλη, έβαλα σύρματα.. tie wraps.. τα πάντα.. δεν έμπανε το 120άρι με τίποτα.. Έπρεπε να είναι πολύ ψηλά.. γιατί απο κάτω το έλασμα που κλειδώνει την ψύκτρα στο board έχει πολύ μεγάλο ύψος.. οπότε δεν.. γαμώτο.. άσε που απο την πολύ προσπάθεια πήγα να στραβώσω κ την ψύκτρα.. Θα αγοράσω τελικά ένα 92άρι να τελειώνει.. Σας φαίνεται καλό? http://www.bequiet.com/en/casefans/618 έχει 8,27 ευρώ... ή κάτι σε Noctua? Τα Noctua βέβαια είναι ακριβάάά.. 1. http://www.e-shop.gr/noctua-nf-b9-redux-1600-92mm-pwm-p-PER.651196 2, http://www.e-shop.gr/noctua-nf-a9-pwm-fan-92mm-p-PER.814706 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraxmode Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά δεν μπορούσα να περιμένω άλλο κ παρήγγειλα αυτό http://www.e-shop.gr/noctua-nf-a9-pwm-fan-92mm-p-PER.814706 ελπίζω να ταιριάζει 100% και να μπει στην Asus Silent Square Pro που έχω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Παναγια μου!!!! 24 ευρω για ενα φανακι???? Μακαρι να σου βγει καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraxmode Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Παναγια μου!!!! 24 ευρω για ενα φανακι???? Μακαρι να σου βγει καλο! Επειδή 20 ευρώ είχα πληρώσει και πριν χρόνια για ένα Noctua και δουλεύει αυτή τη στιγμή ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΘΟΡΥΒΑ στον υπολογιστή μου απο τότε.. γιαυτό είπα να πάρω ένα καλό Noctua (έχει και καλό CFM και είναι και πολύ αθόρυβο..) Φυσικά και ΜΑΚΑΡΙ να μου βγει καλό (με την έννοια να ταιριάξει στο cage της ψύκτρας.. ) +του ότι έχει και 6 χρόνια εγγύηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μακαρι να πιασουν τοπο τα τοσα λευτα! Παντως ειναι καλο. Μακαρι να χωρεσει 100% με την ψυκτρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα