Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Χθες το βράδυ παρατήρησα πως, ενώ πίεζα ελαφρά την οθόνη σε άσπρο φόντο, παρουσιάζονταν πολύχρωμες κοιλίδες. Ήθελα να το τσεκάρω περαιτέρω για να δω αν υπάρχει πρόβλημα και σε μια άσπρη εικόνα άρχισα να πιέζω ελαφρώς την οθόνη, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν πάλι αυτές οι κοιλίδες, οι οποίες εξαφανίζονται μόλις αφήσω την οθόνη. Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει και αν το πάω στην istorm θα το δεχτούν για επισκευή;  

To video είναι δικό μου.

https://youtu.be/k4qZF8V8vik

Δημοσ.

Μην σε αγχώνει.Όπως προείπαν τα παιδιά αυτό συμβαίνει σε όλες τις lcd. Αυτό συμβαίνει πιο αισθητά σε συσκευές όπου έγινε προσπάθεια να μειωθεί το πάχος της συσκευής όπως στο ipad air2 με αποτέλεσμα η απόσταση μεταξύ του  digitizer  και της oθόνης να είναι ελάχιστη έως μηδαμινή. Έτσι όταν πιέζεις λίγο παραπάνω το γυαλί ακουμπάς την οθόνη ουσιαστικά και γι αυτό παρατηρείς δυσχρωμίες.  Υ.Γ Επειδή είναι ψυχολογικό καμιά φορά μην δοκιμάζεις τις αντοχές της οθόνης στην πίεση και τελικά δημιουργήσεις όντως σπάσιμο όπως σου είπε ο zio ;)

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα. Χθες το βράδυ παρατήρησα πως, ενώ πίεζα ελαφρά την οθόνη σε άσπρο φόντο, παρουσιάζονταν πολύχρωμες κοιλίδες. Ήθελα να το τσεκάρω περαιτέρω για να δω αν υπάρχει πρόβλημα και σε μια άσπρη εικόνα άρχισα να πιέζω ελαφρώς την οθόνη, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν πάλι αυτές οι κοιλίδες, οι οποίες εξαφανίζονται μόλις αφήσω την οθόνη. Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει και αν το πάω στην istorm θα το δεχτούν για επισκευή;  

To video είναι δικό μου.

https://youtu.be/k4qZF8V8vik

Έχω το ίδιο Pad, πάτησα σχεδόν πολύ δυνατά, τόσο που το μετάνιωσα, σε λευκό φυσικά, και δεν κάνει τίποτε, ούτε καν την χαρακτηριστική "σκίαση" που παρατηρούμε όταν πατάμε οθόνες γενικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...