Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε για την Go; Γνωρίζετε την Go και θέλετε να ανταλλάξετε απόψεις με άλλους για αυτή; Θέλετε βοήθεια για κάτι; Θέλετε να προσφέρετε τις γνώσεις που έχετε; Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στο golang-greece user group!

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/1/2020 στις 11:35 ΠΜ, trelosokin είπε

Υπάρχει Ελληνική κοινότητα για την γλώσσα προγραμματισμού Golang?

Το Link του πρώτου μηνύματος ειναι κάτι σαν Forum , εφόσον ξέρεις Αγγλικά , ψάξε για ξένα Forums , όπως το www. golang.org , επίσης εάν ψάξεις στο google , υπάρχουν Meet ups ( αυτη την Πέμπτη υπήρχε ένα ) νομίζω 😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια, οπως ειπε και ο @ss13 υπαρχει το Athens-Gophers που διοργανωνονται meetups, με 2 ομιλιες συνηθως την φορα. Το προηγουμενο εγινε την Πεμπτη στο The Orbit και το επομενο θα γινει σε περιπου 2 μηνες για οποιον ενδιαφερεται.

Επισης υπαρχει και ελληνικο καναλι στο slack (Gophers - #greece)

Επεξ/σία από Caiden
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Caiden είπε

Καλησπερα παιδια, οπως ειπε και ο @ss13 υπαρχει το Athens-Gophers που διοργανωνονται meetups, με 2 ομιλιες συνηθως την φορα. Το προηγουμενο εγινε την Πεμπτη στο The Orbit και το επομενο θα γινει σε περιπου 2 μηνες για οποιον ενδιαφερεται.

Ευχαριστούμε πολύ.

Υπάρχει κάποια κάλυψη με live video;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Live video προς το παρων δεν υπαρχει, ισως ομως στο μελλον. Ωστοστο οι διαφανειες και ο κωδικας απο τις παρουσιασεις συνηθως ανεβαινουν στο ποστ του καθε event

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Caiden είπε

Live video προς το παρων δεν υπαρχει, ισως ομως στο μελλον. Ωστοστο οι διαφανειες και ο κωδικας απο τις παρουσιασεις συνηθως ανεβαινουν στο ποστ του καθε event

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! 

Πήγα στο meetup (στο Orbit, Beat). Το παρακολούθησα και είχε ενδιαφέρον, αν και το επιπεδο μου δεν ήταν το ιδανικό. 😄

Έχω γραφτεί στο www. golang.org και γενικά διαβάζω όσο μπορώ για να τα κατανοήσω μόνος.

Απλά είμαι νέος στον προγραμματισμο και ψάχνομαι να βοηθηθώ μιάς και έχει πέσει και το πρώτο project στην εταιρία όπου εργάζομαι.

Αν υπήρχε "δάσκαλος" για ιδιαίτερα θα το προτιμούσα για να βάλει την θεωρία και το χάος στο μυαλό μου, σε μια σειρά!

Για όποιον πήγε απο εδώ στο meet up, ήμουν ο τύπος με το σπασμένο χέρι 😂

Δημοσ.

Ανεβαίνει σιγά σιγά η Go νομίζω.

Σε ποιο μέρος ενός stack νομίζετε ότι ταιριάζει πιο πολύ;

Σαν back-end language;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/2/2020 στις 1:37 ΜΜ, skiabox είπε

Ανεβαίνει σιγά σιγά η Go νομίζω.

Σε ποιο μέρος ενός stack νομίζετε ότι ταιριάζει πιο πολύ;

Σαν back-end language;

Ναι την χρησιμοποιούν σαν Backend γενικά , δείχνει να είναι αρκετά καλή ανερχόμενη γλώσσα 😎 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ss13 είπε

Ναι την χρησιμοποιούν σαν Backend γενικά , δείχνει να είναι αρκετά καλή ανερχόμενη γλώσσα 😎 

Το θέμα είναι ότι ταυτόχρονα με την go ανεβαίνει πολύ και σε popularity και η rust οπότε υπάρχει κάποιο δίλημμα φαντάζομαι εδώ.

Δημοσ.
Στις 21/2/2020 στις 11:40 ΜΜ, skiabox είπε

Το θέμα είναι ότι ταυτόχρονα με την go ανεβαίνει πολύ και σε popularity και η rust οπότε υπάρχει κάποιο δίλημμα φαντάζομαι εδώ.

Εγώ επίσης διαβάζω πως πολλοί φεύγουν από NodeJs και πάνε σε Go Language 😎

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...