Προς το περιεχόμενο

Μαζί με κάθε προ-παραγγελία των Galaxy S7 και S7 edge, δωρεάν το Gear VR, τουλάχιστον στην Ολλανδία

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ναι νομίζετε ότι ο μέσος Ολλανδός πίνει όλη μέρα σκανκ για αυτό η Ολλανδία είναι πιο σύγχρονη, πολιτισμένη και αναπτυγμένη χώρα? 

Κλασσικός "αραχτός" Έλληνας που νομίζει ότι θα βγει στο εξωτερικό και θα είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα, θα πίνει μπάφους όλη μέρα και θα τον πληρώνουν και από πάνω.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι νομίζετε ότι ο μέσος Ολλανδός πίνει όλη μέρα σκανκ για αυτό η Ολλανδία είναι πιο σύγχρονη, πολιτισμένη και αναπτυγμένη χώρα?

Κλασσικός "αραχτός" Έλληνας που νομίζει ότι θα βγει στο εξωτερικό και θα είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα, θα πίνει μπάφους όλη μέρα και θα τον πληρώνουν και από πάνω.

Όλα αυτά πως τα έβγαλες από το μυαλό σου;

Ηπιες κανα σκανακι μπρο;

Απλα σου λέει ο μαν, ότι ακόμα και στο χασίσι ειναι μπροστά εκει έξω.

Ξέρουν ότι δεν κάνει κάποιοι κακό, δεν έχει πεθάνει κανείς από αυτο ποτε μέχρι σημερα, και οι μπατσοι δεν βάζουν μεσα πιτσιρίκια που έχουν ενα τσιγαριλίκι οπως εδώ που τους φέρονται σαν dealers ηρωίνης, και επισης δεν σου πουλάει ο καθενας οτι ναναι, πρεζοφουντες, σπαις, Μπλακ μαμπα κλπ που μπορεις να πεθάνεις.

Έχεις τα μαγαζάκια σου, και ξερεις οτι έχουν τοπ προϊόντα, πίνεις ελευθερα, και όταν το λες ειναι ολα κουλ, όχι όπως εδώ, που νομίζουν ότι είσαι junkie.

Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς σοβαρά γιατί να δώσει (και δίνει) κάποιος 700 ευρώ για κινητό; ''Για κινητό''!!!

Γιατί τα έχει; Γιατί του αρέσει; Γιατί σιγά που θα ρωτήσει την γνώμη σου για το που θα ξοδέψει τα λεφτά του; Με την ίδια λογική γιατί κάποιος δίνει 50.000 Για Μερσεντές; Με Fiat δεν κάνει την δουλειά του;

• Like 3

Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς σοβαρά γιατί να δώσει (και δίνει) κάποιος 700 ευρώ για κινητό; ''Για κινητό''!!!

Μπορεί να μου εξηγησει κάνεις γιατί κάποιος να δώσει τόσα χιλιάρικα για σπίτι; και οι σπηλιές μια χαρά κάνα τη δουλειά τους και ήταν και τζαμπα :P

• Like 2

Για τον ιδιο λογο που θα δωσεις 700€ ενα κουστουμι, για δερματινο μπουφαν, για κρανος, για παπουτσια και αλλα απειρα πραματα... τα οποια φυσικα μπορεις να βρεις και με 50€, 100€ κτλ

και αφού δεν είχαμε να πούμε τίποτα για το s7 βγήκαν οι πολιτισμένοι και έγινε το θέμα κλασικά για τα ναρκωτικά στην Ολλανδία...εμ τι να το κάνεις το s7 όταν δεν θα χεις λεφτά για να τα καπνίσεις...

Γιατί τα έχει; Γιατί του αρέσει; Γιατί σιγά που θα ρωτήσει την γνώμη σου για το που θα ξοδέψει τα λεφτά του; Με την ίδια λογική γιατί κάποιος δίνει 50.000 Για Μερσεντές; Με Fiat δεν κάνει την δουλειά του;

Οκ.Δεν μου πέφτει λόγος αλλά το παράδειγμα είναι άκυρο. Εγώ θα έπαιρνα μερσεντεζ με 50.000 και 100.000 αλλά κινητό με 700, ΠΟΤΕ!!!

Για τον ιδιο λογο που θα δωσεις 700€ ενα κουστουμι, για δερματινο μπουφαν, για κρανος, για παπουτσια και αλλα απειρα πραματα... τα οποια φυσικα μπορεις να βρεις και με 50€, 100€ κτλ

Για κοστούμι και δερμάτινο θα δώσεις τόσα και θα τα έχεις για πάρα πολλά χρόνια, για κράνος γιατί μπορεί να εξαρτηθεί η ζωή σου απ' αυτό, για παπούτσια για να μην έχεις πρόβλημα στα πόδια και άλλα άπειρα πράγματα. Πάντως αν ξέρεις κανέναν δερμάτινο με 50 πες μου και το έχω πάρει στα ίσα. :P

και μαθε να κανεις quote  ελεος

Όταν το πάρεις, μη ξεχάσεις να βάλεις κάρτα...

Δεν θα το παρω εχω το s6 edge plus το πηρα 780 btw. sorry ε!!!

Τι εννοεις να βαλω καρτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...