Προς το περιεχόμενο

Μαζί με κάθε προ-παραγγελία των Galaxy S7 και S7 edge, δωρεάν το Gear VR, τουλάχιστον στην Ολλανδία

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύμφωνα με αναφορές, οι προπαραγγελίες για τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge στην Ολλανδία, θα ξεκινήσουν την ίδια μέρα της παρουσίασης τους, δηλαδή στις 21 Φεβρουαρίου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού πέρυσι, την ίδια μέρα ή μία μέρα μετά από την επίσημη παρουσίαση των Note 5 και S6 edge+ ξεκίνησαν και οι προπαραγγελίες στις ΗΠΑ. Λέγεται επίσης, πως τουλάχιστον στην Ολλανδία, με κάθε προπαραγγελία (και εγγραφή στην ιστοσελίδα της Samsung) ενός από τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge, η Samsung θα προσφέρει δωρεάν το Gear VR, σε μία προωθητική ενέργεια που αναμένεται να “τρέξει” από τις 21 Φεβρουαρίου έως στις 10 Μαρτίου.

Η Ολλανδική επίσης ιστοσελίδα Android World σύμφωνα με το Sammobile αναφέρει ότι στην Ολλανδία θα κυκλοφορήσουν μόνο μοντέλα με χώρο 32GB (κάτι που δεν προβληματίζει επειδή επιστρέφει λένε η υποστήριξη microSD που θα επιτρέπει την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου έως και κατά 128GB). Η ίδια ιστοσελίδα επίσης αναφέρει ότι οι τιμές για το Galaxy S7 θα ξεκινούν από τα €699 και οι τιμές για το Galaxy S7 edge θα ξεκινούν από τα €799.

Link.png Site: Sammobile
Link.png Site: AndroidWorld

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ωραία γιατί σε μερικές μέρες θα είμαι Dusseldorf. Ακόμα και αν δεν γίνεται online η Ολλανδία είναι 1 ώρα με τρένο. Να χτυπήσουμε και το VR

Στο πρώτο coffee shop δοκιμάζεις super silver haze, με ευχαριστείς αργότερα ;)
  • Like 5

Γιατί τόσο φτηνά?

Σε λίγο θα τα δίνουν 2 σε 1. H Samsung πλέον κερδίζει περισσότερα από τους ημιαγωγούς (σχεδόν διπλάσια) σε σχέση με το mobile τμήμα της που έχει κατρακυλήσει στα μόλις 1 δις καθαρά κέρδη. Επίσης 3 στα 5 smartphone άνω των 400$ είναι iPhone. Λογικά σε 1-2 χρόνια θα βρίσκεται πολύ κοντά σε αποστολές με την Huawei. 

Η Samsung θα μειώσει τις τιμές των Galaxy S6 και Galaxy S6 edge εξαιτίας των χαμηλών πωλήσεων

Μειωμένα κέρδη προβλέπει η Samsung για 7η συνεχόμενη φορά

Η Samsung αντικατέστησε τον JK Shin στην ηγεσία του τμήματος mobile

Απογοητευτικές οι οικονομικές προβλέψεις της Samsung για το πρώτο τρίμηνο του 2015

Apple: 17,2% μερίδιο αγοράς -> 91% των εσόδων

Samsung: 23,9% μερίδιο αγοράς -> 14% των εσόδων 

• Like 1

καλα δε περιμενα κατι λιγοτερο απο την μεγαλυτερη εταιρια στον κοσμο.παμε δυνατα σαμμυ και ασε τους αλλους να δινουν δωρο θηκη σιλικονης.

γιατί κάποιος να αγοράσει ένα s7 όταν ξέρει ότι σε 2-3 μήνες θα έχει πέσει αρκετά η τιμή του? πλεον ο κοσμος αγοράζει iphones (ξανά) για τη μεταπωλητική του αξία, (και φυσικά για τα γρήγορα updates σε όλα τα μοντέλα της).

ακόμα γελάω με την αναφορά που είχε κάνει πέρυσι ότι τα note 5/edge plus θα πάρουν android 6 τέλη δεκεμβρίου, αρχές ιανουαρίου. (και τελικά το s6/s6 edge θα πάρουν πρώτα)

samsung: εταιρία ότι ναναι. Απαξιώνει τα κινητά της πριν κλείσουν 6 μήνες!

• Like 1

γιατί κάποιος να αγοράσει ένα s7 όταν ξέρει ότι σε 2-3 μήνες θα έχει πέσει αρκετά η τιμή του? πλεον ο κοσμος αγοράζει iphones (ξανά) για τη μεταπωλητική του αξία, (και φυσικά για τα γρήγορα updates σε όλα τα μοντέλα της).

ακόμα γελάω με την αναφορά που είχε κάνει πέρυσι ότι τα note 5/edge plus θα πάρουν android 6 τέλη δεκεμβρίου, αρχές ιανουαρίου. (και τελικά το s6/s6 edge θα πάρουν πρώτα)

samsung: εταιρία ότι ναναι. Απαξιώνει τα κινητά της πριν κλείσουν 6 μήνες!

Επειδή υπάρχουν χαζαδες που αγοράζουν μεταχειρισμένα iphones τόσο ακριβά, πρεπει δλδ όλοι να αγοραζουμε iphones για να τα πουλαμε και να αγοραζουμε το επόμενο μοντέλο;

Προτιμώ να αγορασω ενα κινητό που αυτα που θέλω θα μου τα προσφέρει και θα μου προσφέρει αλλα τοσα ακομα μεσα απο αναβαθμίσεις χωρις να με αναγκασει να πάω στο επόμενο μοντέλο ;)

• Like 2

Μωρε αν ήμουν Ολλανδία θα επινα τα καλύτερα skunks, ουτε ευρω δε θα χαλαγα για κινητό.

ειμαστε αιωνες πισω εγω εκει μενω....αολα ποιο πισω δεν παει ουτε φορα να μας δωσουν.η φαση ειναι ελλαδα επιτρεπουν τα ξυδια που ειναι τα χειροτερα απο ολα.αστα τα ξερουμε ολοι και αυτοι που δεν τα παραδεχονται ειναι για κλωτσιες

ειμαστε αιωνες πισω εγω εκει μενω....αολα ποιο πισω δεν παει ουτε φορα να μας δωσουν.η φαση ειναι ελλαδα επιτρεπουν τα ξυδια που ειναι τα χειροτερα απο ολα.αστα τα ξερουμε ολοι και αυτοι που δεν τα παραδεχονται ειναι για κλωτσιες

Το ξέρω μπρο μου, του χρόνου την εκανα από αυτόν τον βάλτο με το ονομα ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...