Patronnus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 δηλαδη να τα βγαλω ολα και να δοκιμαζω πανω σε μια αντιστατικη σακουλα την μητρικη και να δοκιμασω για αρχη επεξεργαστη ψυκτρα και τροφοδοτικο; και μετα μια μια ραμ και μετα σκληρους;
La_MoRt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ένα ένα για να αποκλείσεις σιγά σιγά. Πρώτα άλλαξε το τροφοδοτικό μέσα στο κουτί αν δεις και αν συνεχίζει τότε προχώρα όπως είπες.
geoge xperria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ένα ένα για να αποκλείσεις σιγά σιγά. Πρώτα άλλαξε το τροφοδοτικό μέσα στο κουτί αν δεις και αν συνεχίζει τότε προχώρα όπως είπες. εγινε οπως ειπε και ο φιλος ο la_mort δοκιμασετα σιγα σιγα για να αποκλειεις και ευχομαι να το λυσεις γρηγορα και να μην ειναι τιποτα...
Patronnus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 μακαρι γιατι αμα ειναι μητρικη ή επεξεργαστης θα εχω προβλημα αλλιως τροφοδοτικο νταξει πιο οικονομικο
sfairidio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ με τους υπόλοιπους, πρώτα τσέκαρε το τροφοδοτικό. Μπορείς να το ελέγξεις πρώτα θεωρητικά σε site όπως αυτό (http://outervision.com/power-supply-calculator). Την έχω πατήσει άσχημα.. Σε desktop που μου έκανε παρόμοια κόλπα (έσβηνε μόνο του μετά από κανά δύο ώρες λειτουργίας, δεν μπορούσε να ξεκινήσει κλπ) αφού το είχα πάει 3 φορές στο φοβερό service του Πλαίσιο και αφού έτρεξαν τα φοβερά προγράμματά τους για να ζορίσουν το μηχάνημα κατέληξαν την τελευταία φορά ότι έχει πρόβλημα η μητρική. Αλλάζοντας τη μητρική έπρεπε να αλλάξω επεξεργαστή και μνήμες. Το πρόβλημα όμως συνέχισε να εμφανίζεται και το πήγα άλλες 4 φορές (το κούρασα κι εγώ) στο service του Πλαίσιο και κάθε φορά μου έλεγαν ότι ο υπολογιστής είναι μια χαρά. Κάθε φορά που τον έπαιρνα εμφάνιζε προφανώς το ίδιο πρόβλημα. Έτσι, τον είχα παρατήσει για ένα διάστημα, αλλά κάποια στιγμή είπα να ασχοληθώ. Έφτασα μέχρι και να ανοίξω τον επεξεργαστή για να αλλάξω θερμοαγώγιμη πάστα. Και όμως δεν είχα τσεκάρει το βασικότερο.. το τροφοδοτικό! Τελικά άλλαξα τροφοδοτικό, πήγα σε περισσότερα watt και το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά. Δεν τσέκαρα ποτέ αν η παλιά μητρική είχε πρόβλημα, γιατί ούτως ή άλλως το μηχάνημα τη χρειαζόταν την αναβάθμισή του. Το Πλαίσιο ποτέ δεν έλεγξε αν το τροφοδοτικό ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις του μηχανήματος! Συνεπώς, ειδικά αν έχεις κάνει αναβάθμιση (που λογικά το σύστημά σου θα έχει μεγαλύτερη απαίτηση σε ισχύ) θα ήταν καλό να δεις το τροφοδοτικό σου. (ελπίζω να μην κούρασα :Ρ)
Patronnus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ με τους υπόλοιπους, πρώτα τσέκαρε το τροφοδοτικό. Μπορείς να το ελέγξεις πρώτα θεωρητικά σε site όπως αυτό (http://outervision.com/power-supply-calculator). Την έχω πατήσει άσχημα.. Σε desktop που μου έκανε παρόμοια κόλπα (έσβηνε μόνο του μετά από κανά δύο ώρες λειτουργίας, δεν μπορούσε να ξεκινήσει κλπ) αφού το είχα πάει 3 φορές στο φοβερό service του Πλαίσιο και αφού έτρεξαν τα φοβερά προγράμματά τους για να ζορίσουν το μηχάνημα κατέληξαν την τελευταία φορά ότι έχει πρόβλημα η μητρική. Αλλάζοντας τη μητρική έπρεπε να αλλάξω επεξεργαστή και μνήμες. Το πρόβλημα όμως συνέχισε να εμφανίζεται και το πήγα άλλες 4 φορές (το κούρασα κι εγώ) στο service του Πλαίσιο και κάθε φορά μου έλεγαν ότι ο υπολογιστής είναι μια χαρά. Κάθε φορά που τον έπαιρνα εμφάνιζε προφανώς το ίδιο πρόβλημα. Έτσι, τον είχα παρατήσει για ένα διάστημα, αλλά κάποια στιγμή είπα να ασχοληθώ. Έφτασα μέχρι και να ανοίξω τον επεξεργαστή για να αλλάξω θερμοαγώγιμη πάστα. Και όμως δεν είχα τσεκάρει το βασικότερο.. το τροφοδοτικό! Τελικά άλλαξα τροφοδοτικό, πήγα σε περισσότερα watt και το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά. Δεν τσέκαρα ποτέ αν η παλιά μητρική είχε πρόβλημα, γιατί ούτως ή άλλως το μηχάνημα τη χρειαζόταν την αναβάθμισή του. Το Πλαίσιο ποτέ δεν έλεγξε αν το τροφοδοτικό ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις του μηχανήματος! Συνεπώς, ειδικά αν έχεις κάνει αναβάθμιση (που λογικά το σύστημά σου θα έχει μεγαλύτερη απαίτηση σε ισχύ) θα ήταν καλό να δεις το τροφοδοτικό σου. (ελπίζω να μην κούρασα :Ρ) εχεις δικιο νταξει ειναι 550 watt αλλα σου λεω λειτουργει κανονικα απλα κανει αυτο το προβλημα θα δοκιμασω αλλο σημερα και αν δεν σκυρα τα πραγματα
geoge xperria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 εχεις δικιο νταξει ειναι 550 watt αλλα σου λεω λειτουργει κανονικα απλα κανει αυτο το προβλημα θα δοκιμασω αλλο σημερα και αν δεν σκυρα τα πραγματα πολυ καλα θα το κανεις...αν θες και μπορεις να μας πεις απο που εισαι αν μπορει καποιος να σου δωσει καποια parts να δοκιμασεις...
Patronnus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 πολυ καλα θα το κανεις...αν θες και μπορεις να μας πεις απο που εισαι αν μπορει καποιος να σου δωσει καποια parts να δοκιμασεις... θα βοηθαγε πολυ αυτο αν δεν ειναι βεβαια το τροφοδοτικο..απο κορυδαλλο ειμαι
geoge xperria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 θα βοηθαγε πολυ αυτο αν δεν ειναι βεβαια το τροφοδοτικο..απο κορυδαλλο ειμαι δυστυχως ειμαι μακρια δεν μπορω να βοηθησω,,,ισως καποιος αλλος να σε βοηθησει..
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 γιεα σας παιδες κι απο μενα,απο αυτα που διαβαζω, δεν ειναι ουτε θεμα cpu ουτε τροφοδοτικο οσων αφορα τα watt του. αν ειχε θεμα με τα watt τοτε θα ειχε προβλημα οταν ζοριζοταν κτλ και οχι στην εκκινηση. Αρα ειναι απλα προβλημα τροφοδοτικου οσων αφορα καποιον πυκνωτη του η΄ κατι αντιστοιχο στην μητρικη. το τι πρεπει να κανεις βασικα ειναι αυτο που σου λεει ο la_mort δηλαδη βαλε ενα αλλο τροφοδοτικο πανω στο κουτι και σταυροκοπησου να ειναι αυτο αλλιως 99% πας για μητρικη(η΄φτιαξιμο καναν πυκνωτη). Τωρα που το σκεφτομαι κανε κι ενα clear_cmos και δουλεψε το
Silverage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ο υπολογιστής όταν ξεκινάει τραβάει το πιο πολυ ρεύμα οπότε το τροφοδοτικό τρώει πολύ ζόρι.
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 ισως να αρχισε να ''πεφτει'' το τροφοδοτικο απο ισχυ αν ηταν απο την αρχη οριακα αλλα ισως και να φταιει καποιος πυκνωτης.ομως με 8350 και r380 δεν νομιζω τις ωρες μετα που λειτουργει κανονικα να παιζει mame32 αρα θα επρεπε να σβηνει και τοτε αρα η΄ βλαβη τροφοδοτικο η΄μετα βλαβη μητρικη
soteras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ είχα θέμα όταν έκλεινε δεν άνοιγε μετά ή άνοιγε με τα χίλια ζόρια βάλε βγάλε καλώδια και μπλα μπλα μέχρι που έβαλα ένα παλιό που είχα για καβάτζα και από τότε όλα κομπλέ συνήθως μετά από χ χρόνια πέφτει η τάση που δίνει μέχρι που κάποια στιγμή απλά δεν μπορεί πλέον να δώσει όλα τα απαραίτητα βολτ για να ανοίξει νορμαλ 1
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 καπως ετσι και αν οχι αυτο τοτε κλαις μητρικουλα μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα