Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα τωρα τελαιυτεα με τον υπολογιστη μου..εκει που δουλευει ωρες μια χαρα καποια στιγμη θα τον κλεισω και μετα απο ωρες παω να τον ανοιξω και ανοιγει το pc αλλα μαυρη οθονη..κλεινω ρευμα ξανανοιγω τπτ..εβγαλα μια φορα την μπαταρια της μητρικης για 5 λεπτα δουλεψε..μετα αλλη φορα παλι τα ιδια δεν ανοιγε δοκιμασα παλι αυτο τπτ...το αφησα μια μερα κλειστο χωρις ρευμα και την επομενη παω να το ανοιξω και δουλεψε..δεν μπορω να καταλαβω τι φταει..μαλλον απο οτι καταλαβαινω κατι με τους drivers και τα windows 10 παιζει κατι..εχω gigabyte 990xa-ud3, fx8350,r9380 4gb....να δοκιμασω να βαλω τα 8 τα οποια τα υποστηριζει η μητρικη; λετε να ειναι αυτο το προβλημα;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα τωρα τελαιυτεα με τον υπολογιστη μου..εκει που δουλευει ωρες μια χαρα καποια στιγμη θα τον κλεισω και μετα απο ωρες παω να τον ανοιξω και ανοιγει το pc αλλα μαυρη οθονη..κλεινω ρευμα ξανανοιγω τπτ..εβγαλα μια φορα την μπαταρια της μητρικης για 5 λεπτα δουλεψε..μετα αλλη φορα παλι τα ιδια δεν ανοιγε δοκιμασα παλι αυτο τπτ...το αφησα μια μερα κλειστο χωρις ρευμα και την επομενη παω να το ανοιξω και δουλεψε..δεν μπορω να καταλαβω τι φταει..μαλλον απο οτι καταλαβαινω κατι με τους drivers και τα windows 10 παιζει κατι..εχω gigabyte 990xa-ud3, fx8350,r9380 4gb....να δοκιμασω να βαλω τα 8 τα οποια τα υποστηριζει η μητρικη; λετε να ειναι αυτο το προβλημα;

Kαμμία σχέση το τι λειτουργικό έχεις εγκατεστημένο, πιθανότατα έχεις κάποιο πρόβλημα είτε στο τροφοδοτικό είτε στην μητρική είτε και στα δύο μαζί, γενικώς διάγνωση απο το πληκτρολόγιο δεν είναι δυνατό να γίνει και επειδή βλέπω δεν το κατέχεις ακόμα καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιον γνώστη να το δεί απο κοντά και μην χάνεις τον χρόνο σου με πειράματα που δε βοηθουν, αν έχεις γενικά default ρυθμίσεις στην μητρική και (εννοώ να μην είναι ενεργοποιημένο κάποιο power option) που δημιουργεί περίεργη συμπεριφορά ΠΟΛΛΕΣ πιθανότητες έχει να χρειάζεσαι νεο τροφοδοτικό

Δημοσ.

γεια σου φιλε μου εχω την ιδια μητρικη χωρις καποιο προβλημα...και απο λειτουργικα ειχα με 3 boot windows 7,windows 10,mac os x mavericks 10.9.0 χωρις κανενα προβλημα ολα μια χαρα δε νομιζω οτι φταει το λειτουργικο...ελπιζω να σε βοηθησα εστω και λιγο...και το revision τη; μηρτικης μου ειναι 3.0..

Δημοσ.

Και εγώ αντιμετωπίζω κάτι αντίστοιχο τελευταία, και συν του ότι μερικές φορές δεν μπορεί να εγκαταστήσει ενημερώσεις, ή κολλάει κατα την εγκατάσταση ενημερώσεων κτλ.. Γενικά μαζί με αυτό μερικές φορές μου χάνει την pci ethernet card, αλλά δεν το έχω ψάξει αν είναι θέμα driver ή κάτι άλλο (τώρα απλά είμαι σε φάση που έβαλα άλλη κάρτα δικτύου και γραφικών και μετά από κάποια στιγμή απλά έπαιξαν..

Δημοσ.

παιδια ομως σας λεω οτι λειτουργει κανονικα παιζω κανω οτι θελ για ωρες και μολις το κλεισω μετα που θα το ξανανοιξω τρωει αυτο το σκαλωμα..κλεινω τον διακοπτη της τροφοδοσιας για κανενα 15 λεπτο και μετα κομπλε παλι..να δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο;αν και νομιζω οτι εχει θεμα η μητρικη..δεν ξερω...

μητρικη:gigabyte 990xa-ud3

επεξεργαστης:amd fx8350

ραμ:8 gb vengeance 1600mhz

καρτα:gigabyte r9 380 4gb g1

τροφοδοτικο:corsair cx 550w

ssd kinston 120gb

hdd 1 tb caviar blue

Δημοσ.

Και εγώ αντιμετωπίζω κάτι αντίστοιχο τελευταία, και συν του ότι μερικές φορές δεν μπορεί να εγκαταστήσει ενημερώσεις, ή κολλάει κατα την εγκατάσταση ενημερώσεων κτλ.. Γενικά μαζί με αυτό μερικές φορές μου χάνει την pci ethernet card, αλλά δεν το έχω ψάξει αν είναι θέμα driver ή κάτι άλλο (τώρα απλά είμαι σε φάση που έβαλα άλλη κάρτα δικτύου και γραφικών και μετά από κάποια στιγμή απλά έπαιξαν

τσεκαρε τους drivers και δες αν εχεις βαλει καλα την καρτα erthnet...

παιδια ομως σας λεω οτι λειτουργει κανονικα παιζω κανω οτι θελ για ωρες και μολις το κλεισω μετα που θα το ξανανοιξω τρωει αυτο το σκαλωμα..κλεινω τον διακοπτη της τροφοδοσιας για κανενα 15 λεπτο και μετα κομπλε παλι..να δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο;αν και νομιζω οτι εχει θεμα η μητρικη..δεν ξερω...

ssd kinston 120gb

hdd 1 tb caviar blue

εχεις κανει overlocking???και κατι αλλο εισαι με μαμα ψυκτρα???απο θερμοκρασιες εχεις τσεκαρει??

Δημοσ.

ssd kinston 120gb

hdd 1 tb caviar blue

Ναι αν υπάρχει δυνατότητα καλό θα ήταν τροφοδοτικό μου κάνει αυτό που λες.

Δημοσ.

δενε χω κανει overclock και ψυκτρα be quiet dark rock 3

α οκ τοτε....οτι λεει απο πανω ο φιλος τροφοδοτικο..αν μπορεισ να δοκιμασεις

Δημοσ.

εχω ενα 350 wat corsair αλλα ουτε που θα τρεξει με αυτα που εχω πανω...αρα να βρω κανα αλλο να το δοκιμασω ε;

Ναι αν υπάρχει δυνατότητα καλό θα ήταν τροφοδοτικό μου κάνει ex

α οκ τοτε....οτι λεει απο πανω ο φιλος τροφοδοτικο..αν μπορεισ να δοκιμασεις

ωραιαα θα δοκιμασω και θα σας πω 

ξερετε τι δεν μπορω να καταλαβω; οτι αμα ειχε κατι πχ ο επεξεργαστης δεν θα ανοιγε καν...επισης αν ειχε και το τροφοδοτικο δεν θα ανοιγε καν σωστα δεν λεω;

Δημοσ.

Μπορεί να είναι κάποιος πυκνωτής από το τροφοδοτικό και απλά να μη λειτουργεί σωστά. Το ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα λειτουργεί κανονικά αυτό δείχνει πρόβλημα τροφοδοσίας, ωστόσο θα μπορούσε να είναι και πρόβλημα στη μητρική αλλά ένα ένα όχι όλα μαζί, δοκίμασε πρώτα το τροφοδοτικό που είναι πιο εύκολο.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να είναι κάποιος πυκνωτής από το τροφοδοτικό και απλά να μη λειτουργεί σωστά. Το ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα λειτουργεί κανονικά αυτό δείχνει πρόβλημα τροφοδοσίας, ωστόσο θα μπορούσε να είναι και πρόβλημα στη μητρική αλλά ένα ένα όχι όλα μαζί, δοκίμασε πρώτα το τροφοδοτικό που είναι πιο εύκολο.

εγινε θα το δω οταν σχολασω και θα γραψω το απογευμα εδω..ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

εγινε θα το δω οταν σχολασω και θα γραψω το απογευμα εδω..ευχαριστω πολυ

πολυ καλα θα το κανεις...να τα παρεις κομματι κομματι...οπωσ μπορει να φταιει και καποιος αποστατης στο κουτι σου και να βραχυκυκλωνει...το εχω δει και αυτο...παραδειγμα εδωσα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...