Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατί έχει το καλύτερο software απλά επιλέγεις μάρκα και μοντέλο και αυτό ήταν είσαι έτοιμος, γιατι έχει μια τεράστια βάση δεδομένων που αποκλείεται να μην βρεις την συσκευή σου αλλά ακόμη και να μην υπάρχει απλά μαθαίνεις τις λειτουργίες από το  original,γιατι μπορείς να ελέγξεις συσκευές μέσω infrared,bluetooth,wifi, γιατί έχει και hardware πλήκτρα, γιατί έχει μεγάλη εμπειρία και πολλοί προσπάθησαν  να φτιάξουν κάτι ανάλογο όπως Philips αλλά και Sony παλαιότερα χωρίς να τα καταφέρουν

α ναι ; και γιατι παρακαλω; επιχειρηματολογησε επαυτου αν μπορεις κι οχι με απαντησεις του στυλ μπορω να το κανω και με ενα app απτο κινητο ή απο τα lidl με 15 ευρω!

Δημοσ.

ναι για τηλεκοντρολ αν το ηχοσυστημα σου κοστιζει ενα 3χιλιαρο κι αλλο τοσο η tv  βαλε bluray, μεικτες, κλιματιστικα κλπ. στα 250 θα κολλησεις; 

επειδη βγαινουν ορισμενα κινεζικα κινητα στα 150 ευρω  μερικοι εχετε την εντυπωση οτι το 150αρι ειναι universal ταριφα για τα παντα ολα ;  σαν την καγκουροατακα με το α-π-α-τ-ο; 

σε site τεχνολογιας εισαστε, προσπαθειστε να σχολιασετε και κατι αλλο περα απο τη τιμη αν μπορειτε..

Kαι εγώ απορώ πολύ με τα σχόλια.

Μου θυμίζει όταν ήμουν μικρός που ζητούσα κάτι ηλεκτρονικό στη μαμα μου (η οποία δεν είχε ιδέα τι ακριβώς ήταν) και μου έλεγε "είναι ακριβό δεν το χρειάζεσαι"

Γενικά πολλούς στο φόρουμ θα τους χαρακτήριζα μισητές της τεχνολογίας και θα τους συμβούλευα, αν δεν μπορούν να κοιμηθούν να πάρουν κανένα χάπι. Το insomnia με τα άρθρα του τους φρικάρει και τους ξυπνάει :P
  • Like 1
Δημοσ.

Το smartphone δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τηλεκοντρόλ γιατι πρέπει να το ξεκλειδώνεις συνέχεια. Και όπως προαναφέρθηκε, να το παίρνεις μαζί σου.

Τα harmoni είναι όντως πολύ καλά τηλεκοντρολ. Συνδέονται στον υπολογιστεί και σετάρονται πολύ εύκολα. Είναι όμως ακριβά και έχουν τα θεματάκια τους, όπως η εργονομία και το μέγεθος.

Στο συγκεκριμένο τηλεκοντρόλ έχει την δυνατότητα να το παραμετροποιήσεις φουλ από ότι κατάλαβα, έχει ένα καλό μέγεθος ώστε να φτάνεις σε όλα τα κουμπιά με τον αντίχειρα (που θα μπορούσε βέβαια να είναι και καλύτερο), και μάλλον θα έχει πολύ καλή αυτονομία (λόγο του e-ink και αν κρίνω από το πάχος του μπορεί να βγάζει και 6μηνο χωρίς φόρτιση)

Δεν απευθύνεται σε σπίτια με 2-3 συσκευές σίγουρα, αλλά στοχεύει στο hi end κοινό με πολλές συσκευές.

Το αν θα πάει καλά, θα εξαρτηθεί πιστεύω από την ταχύτητα του και ανταπόκριση στις εντολές του χρήστη, όπως επίσης και από τον αριθμό των συσκευών που θα υποστηρίζει (και θα υποστηρίξει στο μέλλον) 

Δημοσ.

ποσα χρηματα λες να κοστιζει ολο το πακετο τηλεοραση, ηχοσυστημα και λοιπα περιφερειακα στο παραπανω βιντεο;

αν εχεις επενδυσει ενα πεντοχιλιαρο πανω-κατω θα στραβωσεις για 250?

αν κι εσυ δε το εχεις καταλαβει το συγκεκριμενο εργαλειο ειναι για φιλοτελιστες οχι για τον καθε πιτσιρικο που μπαινει για να τρολαρει τη αγαπημενη του μαρκα κινητου, επεξεργαστη ή καρτας γραφικων στο ινσομνια και που οτιδηποτε κοστιζει πανω απτο μηνιαιο χαρτζιλικι του προτιμαει να το τρωει σε πιτογυρα

Φιλοτελιστής είναι αυτός που συλλέγει γραμματόσημα. Καλό είναι πριν χρησιμοποιούμε μια λέξη να ξέρουμε τι σημαίνει.

Επένδυση και τεχνολογία αιχμής στον τομέα της προσωπικής ψυχαγωγίας μάλλον χαρακτηρίζεται ως Tech Freak (Κάτι που είμαι και εγώ για να μην παρεξηγηθείς). 

Επειδή ακριβώς δεν είμαστε πιτσιρίκια έχουμε κρίση όταν κάτι υπερβαίνει την κοινή λογική το σχολιάζουμε.

Αν νομίζεις ότι η τιμή ενός προϊόντος καθορίζεται από τα υπόλοιπα προϊόντα που έχει κάποιος, μάλλον κάπου κάνεις λάθος.

Σαφώς και το προϊόν απευθύνεται στα άτομα που αναφέρεις αλλά κάτι τέτοιο δεν το καθιστά υπεράνω κριτικής για το κόστος του σε σχέση με το τι προσφέρει. 

Η σύγκριση με τα κινητά δεν έγινε για να σου πω πάρε κινητό για τηλεκοντρόλ, Έγινε για να δείξει κάτι που έχει τις δυνατότητες του τηλεχειριστήριου και ανώτερα χαρακτηριστικά  στην ίδια τιμή. Δηλαδή ως απόδειξη της υπεκοστολόγησης.

Δημοσ.

εσυ καταλαβες τι δειχνει η διαφημιση και εχεις κανει στοιχειωδη ερευνα αγορας για να δεις τιμες απο αντιστοιχα προιοντα που θιχτηκες κι απο πανω;

κρίνοντας απο τις απαντήσεις σου εδώ μέσα,είναι περιττό να σου αντ - απαντήσω αναλυτικότερα...πέραν τον γάιδαρο και του καρότου την ιστορία αν ξέρεις... φιλικά,καλημέρα.

Δημοσ.

Τα σχολια για τα ιδια λεφτα smartphone / tablet δεκτα, αλλα δεν ειναι ουτε tablet, ουτε smartphone, οποτε δεν βλεπω καμια συγκριση. Δεν προσπαθει να ειναι εναλλακτικη στα παραπανω αντικειμενα, και σιγουρα δεν απευθυνεται σε καποιον που θα του λειψουν τα 250. 

Απο εκει και περα αρκετα ιδιαιτερο και τρελα customizable αποτι φαινεται. Tα τοπ εντ logitect harmony κοστιζουνε γυρω στα 150 + . Αυτο θα προσπαθησει να ανταγωνιστει, οχι το με 10 ευρω απο τα lidl.

Ο λόγος που συγκρίνεται με smartphone/ tablet είναι η τιμή. Σαν συσκευή είναι πολύ πιο απλή από και το πιο πεταμένο smartphone. Αν έκανε 70$ κανείς δεν θα το έκραζε.

Δημοσ.

Φιλοτελιστής είναι αυτός που συλλέγει γραμματόσημα. Καλό είναι πριν χρησιμοποιούμε μια λέξη να ξέρουμε τι σημαίνει.

Επένδυση και τεχνολογία αιχμής στον τομέα της προσωπικής ψυχαγωγίας μάλλον χαρακτηρίζεται ως Tech Freak (Κάτι που είμαι και εγώ για να μην παρεξηγηθείς). 

Επειδή ακριβώς δεν είμαστε πιτσιρίκια έχουμε κρίση όταν κάτι υπερβαίνει την κοινή λογική το σχολιάζουμε.

Αν νομίζεις ότι η τιμή ενός προϊόντος καθορίζεται από τα υπόλοιπα προϊόντα που έχει κάποιος, μάλλον κάπου κάνεις λάθος.

Σαφώς και το προϊόν απευθύνεται στα άτομα που αναφέρεις αλλά κάτι τέτοιο δεν το καθιστά υπεράνω κριτικής για το κόστος του σε σχέση με το τι προσφέρει. 

Η σύγκριση με τα κινητά δεν έγινε για να σου πω πάρε κινητό για τηλεκοντρόλ, Έγινε για να δείξει κάτι που έχει τις δυνατότητες του τηλεχειριστήριου και ανώτερα χαρακτηριστικά  στην ίδια τιμή. Δηλαδή ως απόδειξη της υπεκοστολόγησης.

συγχαρητηρια που ξερεις να χρησιμοποιεις το google και να βρισκεις αγνωστες λεξεις αλλα περαν τουτου ουδεν, προφανως αγνοεις τι εστι hi-fidelity για να καταλαβεις το λογοπαιγνιο

σορρυ αλλα στα παραπανω δε βλεπω ουτε ενα επιχειρημα το ειπε και ο γεροντας:

θα γραφετε αλλα θα ειναι σα να μην γραφετε"

Δημοσ.

Το Universal Remote Απο τα LIDL στα 9,90 αξίζει περισσότερο.

Το γελάς αλλά το πήρα σε μια κρίση πανικού γιατί τα φτυσε το μαμά μετά απο πτώση και υποστήριζε μέχρι και τη Loewe του πατέρα μου! Που το Smart remote στο κινητό μου με υποτίθεται 900000 συσκευές δεν την έχει! 

Δημοσ.

Άθλιο και το λέω από προσωπική πείρα με remotes λόγω δουλειάς (όσοι ξέρουν το touch της philips με καταλαβαίνουν).

Το σωστό remote control πρέπει να είναι βολικό στη χρήση με το ένα χέρι, χωρίς να χρειάζεται να το κοιτάς και με ανάγλυφα πλήκτρα για χρήση σε συνθήκες χαμηλού ή και ανύπαρκτου φωτισμού (όπως σοβαρό home theater).

Όσο για την τιμή δεν θα πληρώσω εγώ τη χασούρα της SONY από τα άθλια πρότζεκτ της.

Δημοσ.

συγχαρητηρια που ξερεις να χρησιμοποιεις το google και να βρισκεις αγνωστες λεξεις αλλα περαν τουτου ουδεν, προφανως αγνοεις τι εστι hi-fidelity για να καταλαβεις το λογοπαιγνιο

Κάποιοι απλα γνωρίζουμε ελληνικά. Φατσέα.....

Φιλοτελιστής &  hi-fidelity λογοπαίγνιο ok whatever....

Μάλλον δεν διάβασες.

Δημοσ.

Αφού το είπε και ο γέροντας τότε αλλάζει..

Δημοσ.

Το οτι μια εταιρεια αποφασιζει να εγκαταληψει καποιες αγορες δεν σημαινει κατ' αναγκην αποτυχια, αλλα οτι δεν τις αποφερε τα αναλογα κερδη, η οτι δεν αξιζει τον κοπο για εκεινη.Οπως και εγω στις επιχειρηματικες μου κινησεις, εχω εγκαταληψει πολλες ιδεες, λογο του οτι δεν αξιζε τον κοπο- το αγχος-το ρισκο- την επενδυση-σε σχεση με το κερδος.

Μην ξεχνας οτι τωρα δραστηριοποιουνται αρκετες εταιρειες που βγαζουν πολυ χειροτερα προιοντα, απο τους τομεις που η SONY επαψε να ασχολειται.Ειδικα στις οθονες PC υπαρχει πολυ σκουπιδι.

Μην ξεχνάς ότι εσύ εγκατέλειψες ιδέες όχι επιχειρήσεις.

Δεν εγκαταλείπεις μια κερδοφόρο εταιρία εκτός αν τα KPI δεν είναι τόσο καλά και το foercast  σου δείχνει δυσοίωνο μέλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...