besddimo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φορτιστής αυτοκινήτου με 4 εξόδους USB με Qualcomm Quick Charge 2.0 και VoltIQ. Πολύ καλές κριτικές και $20 στο Άμαζον. Λίνκ εδώ. Βάζετε κωδικό 12CARCHARGER. Πρέπει πρώτα να έχετε κάνει log in. (Επίσης η τιμή για το πολύπριζο Xiaomi είναι καλή γύρω στα 12 ευρώ). Δεν είχα προσέξει πως είναι χωρίς τα USB. Οπότε μάλλον δεν αξίζει. Δείτε το πόστ του Teisos. Edit: Το είδα εδώ. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2016 από besddimo
lefta_yparxoun Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δεν υπάρχει λινκ, ούτε προσφορά (κατά τη γνώμη μου)
Teisos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 offtopic-ish: Το πολύμπριζο είναι το απλό· όποιος ψάχνει ( όπως εγώ) αυτό με τις 3 θύρες usb με 2.1A ( αν και διάβασα ότι περιορίζεται σε 3.1A η συνολική έξοδος των usb) είναι άλλο, Site: κάνει 16.70$ με ευρωπαϊκό αντάπτορα
karasardelis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ακριβώς όσο τον είχα πάρει από το ίδιο μαγαζί σε προσφορά τον Δεκέμβριο... όπως φαίνεται κάθε ένα με δύο μήνες βγάζουν προσφορά με αυτήν την τιμή... Με διαφορά ο καλύτερος φορτιστής αυτοκινήτου που υπάρχει (και έχω αγοράσει και δοκιμάσει πολλούς, ακόμα και aukey). Πάρτε τον με κλειστά μάτια, η τιμή είναι τζάμπα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις