titoboy7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα ενω το κινητο δουλευει αψογα μου κανει κατι περιεργα ανα μια ή δυο εβδομαδες δεν ειμαι σιγουρος οπως να ανοιγει τα αρχεια αποτομα και οχι ομαλα και πρεπει να του κανω επανεκινηση ή να το απενεργοποιησω για να ερθει στα ισια του. Γνωριζεται αν ειναι καποιο προβλημα ή γενικα συμβαινει αυτο με το καινουριο ios?
Kapone Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Και σε μενα τα ιδια μπα θεμα λειτουργικου πιστευω οτι ειναι μην μασας δεν χαλαει
ramarg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα ενω το κινητο δουλευει αψογα μου κανει κατι περιεργα ανα μια ή δυο εβδομαδες δεν ειμαι σιγουρος οπως να ανοιγει τα αρχεια αποτομα και οχι ομαλα και πρεπει να του κανω επανεκινηση ή να το απενεργοποιησω για να ερθει στα ισια του. Γνωριζεται αν ειναι καποιο προβλημα ή γενικα συμβαινει αυτο με το καινουριο ios? Κράτησε τα αρχεία σου στον υπολογιστή (φωτογραφίες μουσική βίντεο) και ό,τιδήποτε άλλο (επαφές σημειώσεις ημερολόγια κτλ) κάνε τα backup στο icloud. Μετά κάνε ένα restore-set up as new από το itunes να διορθωθούν ενδεχόμενα λάθη που έγιναν στα αρχεία του συστήματος κατά την εγκατάσταση του ios.
grovolis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Και γω θα πρότεινα backup και reset μέσω itunes στον υπολογιστή. Το συνδέεις, πατάς επαναφορά, κατεβάζει το τελευταίο ios και το επαναφέρει, σκέψου το σαν το clean install που κάνουμε στα windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα