Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, σήμερα προσπαθώντας να περάσω ενα custom recovery στο G2 το κινητό έκανε επανεκίνηση βγάζοντας τα σφάλματα 

"Secure booting error

Error: Boot Certification Verify!"

Έχω δοκιμάσει τα πάντα που βρήκα αλλά τίποτα δεν έχει δουλέψει και το κινητό πλέον όταν το συνδέω με τον υπολογιστή δεν αναγνωρίζεται σωστά. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω ή...στα σκουπιδια το κινητό?

Η φωτό παρακάτω δείχνει πως εμφανιζετε το κινητό απο τον υπολογιστή.

post-220126-0-72983000-1455585531_thumb.png

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, αλλά δεν μπορώ να μπώ σε download mode ούτε σε fasboot. Όταν προσπαθώ, εμφανίζονται τα σφάλματα που σας έδειξα στην φωτο παραπάνω. Έχω δοκίμασει και αυτόν τον τρόπο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142 αλλά και πάλι τίποτα.

Δημοσ.

Οποτε η το πας να σου πουν ποσο κανει για να στο επαναφερουν ή αν δεν σε συμφερη παει στον καδο....

Δημοσ.

Σου δωσαμε εμεις τα link εσυ λες οτι εχεις κανει τα παντα τη αλλο να υπαρχει......ξερω γω περιμενε λιγο μπας και ερθει καποιος αλλος μπας και εχει καλυτερη λυση.

Δημοσ.

Σιγουρα το κινητο δεν εχει εγγυηση οποτε πας και βλεπεις την καλυτερη τιμη που θα βρεις.

Ο Γερμανος θα στο παει στην Lg και θα κανει 15 μερες σιγουρα.

Εκτος και αν τους πεις να μην το πανε λογο εγγυησης και αν μπορουν ή εχουν να το φτιαξουν αυτη.

Μετα βλεπεις τη θα σου πουν.

Και μετα υπαρχουν και τα μικρομαγαζα που φτιαχνουν οτιδηποτε μεχρι και Κινεζικα.

Εγω π.χ στον Γερμανο που ειχα παει λογο ρουταρισματος η αντιπροσωπεια μου ζητουσε 200€ ο Γερμανος μου το ανελαβε και μου πηρε 40€.

Ειναι αναλογα βεβαια.

Δημοσ.

Αν παει στον καδο, πες μου που ειναι αυτος και τι ωρα περναει ο δημος για αποκομιδη.... Περα απο την πλακα , το αναλαμβανω αν θες. Εσυ θα βαλεις μονο τα μεταφορικα....

• Like 1
Δημοσ.

To έδωσα σήμερα σε ενα μαγαζί σερβις για να το δούνε..αύριο θα περάσω να δω τι γίνεται. 

Αν παει στον καδο, πες μου που ειναι αυτος και τι ωρα περναει ο δημος για αποκομιδη.... Περα απο την πλακα , το αναλαμβανω αν θες. Εσυ θα βαλεις μονο τα μεταφορικα....

Έγινε φίλε μου, αν μου πούνε κανένα τρελό ποσό απο εκεί θα το σκεφτώ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...