GiorgosArgy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σε όλους, Την τελευταία φορά που είχα κάτι σε mp3 player ήταν το κινητό W800i της Sony Ericsson! (σας πήγα πολύ πολύ πίσω). Μετά από πολλά χρόνια θέλω να βρω ένα mp3/mp4 player με παρόμοιες λειτουργίες. Μπορώ να ακούω μουσική κι από το smartphone, αλλά δε θέλω να ξελιγώνω κάθε μέρα την μπαταρία, μιας κι ακούω αρκετές ώρες μουσικής. Έψαχνα players με τα εξής χαρακτηριστικά: 1) Να παίρνει micro-sd (ώστε να μη με δεσμεύει με την εσωτερική του μνήμη) 2) Να ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ. Κοινώς, να φορτώσω μία micro-sd (π.χ. 32GB) με αρκετά albums, αλλά να μπορώ να φτιάξω τις δικές μου λίστες κι όχι να πρέπει να ακούσω το κάθε άλμπουμ κι αν είναι να πάω σε άλλο κομμάτι να ψάχνομαι. 3) Για να καλυφθει η προηγούμενη λειτουργία, φαντάζομαι θα πρέπει να έχει και οθόνη, ε; 4) Να έχει ικανοποιητικό ήχο, αν γίνεται και eq κι ακόμα περισσότερο να παίρνει rockbox. Μετά από όοοολα αυτά, θα μου πείτε: Sandisk Clip Zip.Ναι, αλλά δεν υπάρχει πουθενά, η Sandisk το σταμάτησε και τα e-bay/amazon κτλ το πήραν χαμπάρι και έχουν πάει την τιμή στο Θεό. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Έχω πολλά χρόνια να σχοληθώ με το ζήτημα και όσον αφορά τις λειτουργίες του κάθε player πρέπει να διαβάσω το manual κι είναι κομματάκι δύσκολο να τα διαβάσω όλα. Τέλος, όποιος προτείνει κάτι να προσπαθήσει να καλύψει τις απαιτήσεις που θέτω με την εξής σειρά προτεραιότητας: 2 1 4 3 Παρακαλώ βοηθήστε με, γιατί είμαι στο σκότος.
kate23 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Μήπως βρήκες τίποτα, γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα