Vapir Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 vapir,και λοιποι,μαθετε να διαβαζετε και να σκεφτεστε λιγο περισοτερο.ο νηματοθετης,θελει να κανει μια επεμβαση,διοτι ,ετσι του καρφωθηκε τωρα,και μαλλον ,περισοτερο για καλωπιστικους λογους θελει να το κανει,αφου"τωρα ομως μου χει καρφωθει η ιδεα να τη φτιαξω και ισως βελτιωθει και η αναπνοη μου αφου το ενα ρουθουνι ρουφαει μισο αερα".και λογω του οτι σιγουρα δεν εχετε στραβο διαφραγμα μαζι με κρεατακια,και μονιμες ροχαλες απο την ιγμοριτιδα,οπως εχω εγω,αφηστε να εχω αποψη.αλλα οχι,εσεις αποφασισατε και φτασατε και στην αναρωση κιολας.....και σιγουρα σαν πατερας που μεγαλωνω τα παιδια μου,δεν θα κατσω να ακουσω τον καθενα,ουτε θα ακολουθησω την πεπατημενη της"επεμβασης ρουτινας".αυτα,στα δικα σας παιδια και ανθρωπους.δεν υπαρχουν "επεμβασεις ρουτινας".το ζορι,δεν ειναι το κοψε ραψε,αλλα το κοιμησου-ξυπνησου....... όχι δεν έχω στραβό διάφραγμα με κρεατάκια , έχω χρόνιο άσθμα και έχω νοσηλευτεί αρκετές φορές παρέα με άλλα προβλήματα που με έχουν αφήσει με την μισή δυνατότητα αέρα απο τα πνευμόνια , 50% για να στο κάνω λιανά , έχω κ εγώ ιγμορίτιδα και γυμνάζομαι σε ρυθμούς πρωταθλητισμού , ξέρεις τι σημαίνει αυτό ? ο αέρας π έχεις εσύ επειδή η μύτη σου είναι στραβή είναι πολύς σε σχέση με τον αέρα που δεν έχω εγώ όλη μου τη ζωή και κάνω κάτι που αφήνει χωρίς ανάσα αυτούς που έχουν το 100% οπότε άσε να έχω άποψη για τον αέρα που λες. Επίσης έχω περάσει χειρουργεία στη ζωή μου και λίγα χρόνια πριν δεν ξύπναγα απο ένα λόγο επιπλοκής αλλα τη γλίτωσα οπότε έχω γνώμη για όλα όσα σχολιάζεις απο προσωπική εμπειρία και έχω γνωρίσει πολλούς γιατρούς στη ζωή μου όπως καταλαβαίνεις για να μη συμφωνώ στο οτι όλοι είναι χασάπηδες κ μας βλέπουνε σαν κρέατα. Αυτό είναι μια δική σου φοβία καθαρά , ο topic starter ορθώς θέλει να διορθώσει κάτι που για τον α-β λόγο τον ενοχλεί κ είναι πολύ λογικό να το κάνει, πόσο μάλλον κάτι τόσο απλό. Απο εκεί κ πέρα αν μια επέμβαση ρουτίνας πάει στραβά είναι και αυτό μια πιθανότητα , όπως να σε χτυπήσει μεθυσμένος οδηγός , να σε πετύχει χελώνα που θα πετάξει κάποιο γεράκι απο ψηλά για να σπάσει το καβούκι να τη φάει και πολλά άλλα. Α και ρίξε μια ματιά στα φάρμακα που έχεις σπίτι σου, μαζί έχουν ένα χαρτάκι με οδηγίες που αναφέρει πιθανές παρενέργειες. Μην ψάξεις πολύ , απλά ασπιρίνες , depon, τα ποιο συνηθισμένα. 2
georgeboo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ξαναμεγαλωνουν οι κογχες, σε εμένα κάνα χρόνο μετά από την επέμβαση ήταν σαν να μην την είχα ποτέ. Εκανες καυτηριασμο παραλληλα με το χειρουργειο και μετα απο ενα χρονο παλι δεν ειχες καλη αναπνοη?
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 κογχοπηξία ειχα κάνει μόνο. Αλλά ένας φίλος μου είχε κάνει και διαφραγμα και καυτηριασμό και μετά απο κάποιο καιρο πάλι δεν ανεπνεε καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα