mpohom Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου είναι τα παρακάτω Rate (Up/Down) 923/13112 kbps Noise Margin (Up/Down) 8.9/8 dB Modulation Type ADSL_2plus Line Attenuation (Up/Down) 8.9/16.3 dB Output Power (Up/Down) 12.2/18.2 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 926/14032 kbps Interleave depth 4 Annex Type AnnexA CRC errors 37507 Στην αρχή κλείδωνα ακόμα ποιο χαμηλά στα 12012 kbps μετά από επικοινωνία μου με τον πάροxο το κλείδωμα το ανέβασαν στα 14 . Είναι λογικό, δεν θα έπρεπε να κλειδώνει περισσότερο ;
Grim Ripper Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Η απόσταση από το κέντρο και η καλωδίωση στο σπίτι/πολυκατοικία είναι από τα βασικότερα. Μια χαρά ταχύτητα έχεις, εγώ έχω 5-6Mbps αφότου τους είπα να μου ρίξουν το profile στο 6, πριν είχα 4Mbps.
mpohom Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Η απόσταση μου από το κέντρο είναι κάτω από 550 μ σύμφωνα με το Attenuation .Συγνώμη αλλά δεν είναι μέτρο σύγκρισης η δικιά σου ταχύτητα.Το θέμα είναι αν με Line Attenuation 16,3 και noice 8 dB ειναι λογική αυτη η ταχύτητα . 1
spyros007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Eιναι ντροπη να μας πεις τον παροχέα σου για να δούμε αν ειναι σωστό το SNR
mpohom Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Cyta είναι ο παροχος δεν ήξερα οτι παίζει ρόλο Eιναι ντροπη να μας πεις τον παροχέα σου για να δούμε αν ειναι σωστό το SNR
spyros007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Με έπιασες αδιάβαστο .Εγω εχω forthnet με 17 Line Attenuation και 6 SNR συχρονιζω στα 18325.Το defult SNR της cyta ποιο ειναι ? Μήπως σε εχουν σε καποιο προφιλε
Grim Ripper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Η απόσταση μου από το κέντρο είναι κάτω από 550 μ σύμφωνα με το Attenuation .Συγνώμη αλλά δεν είναι μέτρο σύγκρισης η δικιά σου ταχύτητα.Το θέμα είναι αν με Line Attenuation 16,3 και noice 8 dB ειναι λογική αυτη η ταχύτητα . Δεν το είπα σαν μέτρο σύγκρισης, συγγνώμη αν φάνηκε έτσι. Απλά πως υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις. Εδώ με το Line attenuation σου βγάζει πως πρέπει να πιάνεις μέγιστη ταχύτητα 23Mbps σε adsl2+. http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php http://www.speedguide.net/dsl_speed_calc.php
mpohom Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω 6 είναι το default .Δεν ξέρω αν με έχουν σε κάποιο profile πάντως στην επικοινωνία που είχα τους ζήτησα να μου δώσουν την υψηλότερη ταχύτητα που μπορούν και θα τσεκαρω εγώ για απόσυνδέσεις και χαμένα πακέτα και μου έδωσαν 14 max 13 στην ουσία κάτι που μου φαίνεται αρκετά χαμηλά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Απλά πως υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις. Δεν μπορείς να συγκρίνεις πχ έναν ψηλό κι έναν κοντό (όχι απλά κοντότερο) για την θέση του center σε μια ομάδα μπάσκετ όμως, ξέρεις εξαρχής ότι ο κοντός θα είναι χειρότερος... Το θέμα είναι πόσο συγχρονίζει ο καθένας βάση του downstream line attenuation του... 1
Grim Ripper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικά στις 2 μετρήσεις που έδωσα link μου το έβγαλε όπως το έχω. (έβαλα το δικό μου attenuation). Πάντως με βάση την απόσταση του attenuation του ts πιστέυω πως είναι μια χαρά. Το συγκρίνω με φίλο (HOL ο πάροχος) που μένει Πειραιά και είναι κάπου 200-300 μέτρα από το κέντρο και συγχρονίζει στα 17Mbps. Θα μάθω το attenuation του αύριο.
spyros007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Αν η Cυτα δινει 6 γιατι δεν το ζητάς και μετα τσεκάρεις την γραμμη και βλεπεις
dbconan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Αυτη ειναι γραμμη μου με προβλημα εξω απο το σπιτι μου,σε υπογειο καλωδιο,κανονικα εχω Vdsl(45.000+) αλλα το σκαλιζουν καθε μερα και με γυρνα προφιλ μεχρι να το φτιαξουν...το βαζω για να δεις διαφορες 20.000 με 13.8 ατουλιεισον....τι να σου πω...η δικια σου επρεπε να ειναι λιγο παραπανω,ισως...
mpohom Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καμιά πρόταση κανενας ; Αξίζει να πατσαρω ένα μπριζακι στην εισοδο της πολυκατοικίας εκει που έρχεται η γραμμή και να κάνω από εκει το έλεγχο ή τσαμπα κόπος ;
veteranos123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ναι δοκίμασε το γιατί μπορεί να έχει θέμα η καλωδιοση του σπιτιού
sundance_kid Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το SNR σου προσπαθεί να πιάσει κάποιο target, 8dB λογικά. Δες εδώ. Πάρε τηλέφωνο και πές να σε βγάλουν απο το προφίλ που σε έχουν. Βέβαια, αν στο έβαλε κάποιος για προστασία και ζητήσεις να στο βγάλουν, ετοιμάσου για αποσυνδέσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα