Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Με το ερχόμενο κλείσιμο του Parse ψάχνω για εναλλακτικό Backend as a service και κυρίως δωρεάν. Είναι για ένα Android app non profit. Ασχολήθηκα με το Firebase και είναι ότι πρέπει αλλά δεν αφήνει εικόνες, και η εφαρμογή θα έχει πολλές εικόνες. Υπάρχει workaround να το αποθηκεύσεις σαν Byte [] αλλά είναι μικρή η database για πολλές φωτογραφίες. Τι άλλες επιλογές έχω; 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Με το ερχόμενο κλείσιμο του Parse ψάχνω για εναλλακτικό Backend as a service και κυρίως δωρεάν. Είναι για ένα Android app non profit. Ασχολήθηκα με το Firebase και είναι ότι πρέπει αλλά δεν αφήνει εικόνες, και η εφαρμογή θα έχει πολλές εικόνες. Υπάρχει workaround να το αποθηκεύσεις σαν Byte [] αλλά είναι μικρή η database για πολλές φωτογραφίες. Τι άλλες επιλογές έχω; 

Το τι πίκρα έφαγα όταν είδα ότι κλείνει και το app που δούλευα ήταν όλο βασισμένο πάνω στο API τους δε λέγεται... Εγώ θα σου πρότεινα αν είναι να πας σε κάποιο μεγάλο cloud και να κάνεις τη δουλειά σου εκεί (πχ Azure,google,amazon κλπ) γιατί αυτά κατά 99% θα υπάρχουν και αύριο ενώ με τα υπόλοιπα ποιος σου εγγυείται ότι δε θα τη πατήσεις όπως με το parse και να ξανά ψάχνεις πάλι από την αρχή?(οκ μάλλον δε θα είναι free όπως θες βέβαια) Πάντως έχουν κάνει open source τη server side μεριά τους και έχουν βγάλει και guide για το πως να μεταφέρεις το app σου σε δικό σου server. Δες μήπως σε βολεύει και αυτό αλλά και πάλι θα χρειαστείς κάπου να σηκώσεις και το server και τη βάση σου.

Δημοσ.

Δεν έχει δωρεάν.

@allisChaos

Το firebase είναι από την google πλέον απλά έχει το θέμα με τα files. Κοιτάζω να φτιάξω κάτι σε php και να το κάνω host σε ένα που έχω. Ξέρω για τον server αλλά βγαίνει ακριβά αν θέλεις να το κάνεις host κάπου τον parse server και φαντάζομαι ότι θα θέλει και αρκετό power. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...