Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μια ερώτηση θέλω να κάνω στους καπνιστές και ταυτόχρονα γονείς.. όταν με το καλό κάνατε τα αξιολατρευτα παιδάκια σας, αναβατε δίπλα τους το ένα τσιγάρο πίσω απ το άλλο;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό δεν είναι επιχείρημα.
Σαφώς και όχι. Ούτε τους δίνουμε να πίνουν Whiskey, ούτε καφέ.
Ούτε τα παίρνουμε σε χώρο με μουσική, κόσμο και πανικό.

Δημοσ.

Ενταξει δεν πειραζει ακομα και ετσι καλυτερα απ το να κανεις κανονικο Ασε που αυτεστις ερευνες δεν ξερω αν ειναι τοσο αληθινες ....

Δημοσ.

Πρεζάκια της νικοτίνης είστε και οι ηλεκτρονικοί και οι συμβατικοί, και με πρεζάκια δεν μπορείς να κάνεις λογική συζήτηση γιατί είναι εξαρτημένα. Απλά τα πράγματα. Ενημερωτικά η νικοτίνη είναι πιο εθιστική από την ηρωίνη για όσους δεν το γνωρίζουν.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ πάντως 4 μισή χρονιά ατμιστης ..φέτος κόλλησα ίωση πρώτη φορά....μάλλον τα υπόλοιπα Χρόνια είχα καβαντζα γονίδια...Από τα χρόνια που κάπνιζα......LOL

• Like 2
Δημοσ.

Κάποια στιγμή η βιομηχανία του καπνίσματος έπρεπε να απεξαρτηθεί από την αγροτική παραγωγή και την δυναμικά εξελισσόμενη τιμή του ακατέργαστου καπνού.

Επιπροσθέτως κάποια στιγμή η αγορά επρεπε να αλλαξει χερια ξεγευγοντας από τα χέρια όσων έχουν μπει στα καπνά και ελέγχουν την αγορά.

Τέλος το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να παραγκωνίσει τις τοπικές βιομηχανίες καπνων, έτσι ώστε να εδραιωθεί η εκάστοτε εταιρία σαν μάρκα σε όλο των κόσμο.

Όπως προωθήθηκαν οι λαμπτήρες χαμηλής πιέσεως ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ την στιγμή που έδιωχναν τα θερμόμετρα ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ από την αγορά λόγω οικολογίας οι πρώτοι, λόγο επικινδυνότητας τα δεύτερα, τόσο και εδώ η διείσδυση του ηλεκτρονικού τσιγαρου είναι μια ακόμα μόδα που δημιουργήθηκε και κατευθύνεται με σκοπό το κέρδος ....

Δημοσ.

καπνίζω 10 τσιγάρα περίπου την ημέρα,όταν βγαίνω για ποτό θα κάνω 15-20 σερί.....δεν είσαι καπνιστής δεν ξέρεις πως είναι για αυτό δεν μπορείς να έχεις άποψη για το συγκεκριμένο θέμα,και εγώ πριν 2 χρόνια που δεν κάπνιζα τους έβριζα αυτούς που κάνανε σαν τρελοί για το τσιγάρο αλλά έμαθα.

όταν δε πίνω καφέ θέλω 2-3 τσιγάρα σταντέ.

Έχω υπάρξει περίπου 10 χρόνια καπνιστης (κάθε μέρα πακέτο) και έχω ζήσει και Άγγλια θα σου πω ότι έχω βγάλει 3 γκομενες επειδή οποια με ενδιέφερε όταν έβγαινε εξω από το μαγαζί και καπνιζε τότε χωνομουν. Πολύ πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα όταν η άλλη είναι μόνη η με μια φίλη παρά ολόκληρη παρέα. Και γενικά όταν βγαίνουν έξω για τσιγαρακι είναι πολύ χαλαρή φάση και άνετα μίλας με όποιον θες.

Άντε τώρα Ελλάδα να πετύχεις ωραία γκομενα σε καφέ μαζί με φίλες. Τι κάνεις; Τίποτα απλά κοιτάς σαν μαλακας.

Όσο για το τσιγάρο εδώ και 5 χρόνια το έχω κόψει και δε μου λείπει καθόλου.

• Like 3
Δημοσ.

YΓ. Το παρακατω κλεβει λιγο απο ΜΠΡΑΦ :)

Διαβασα τοσσα comments και μεχρι την σελιδα 2 με πιασαν τα νευρα μου και βγαζω καπνους απο τα αφτια.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΕ. Ο αλλος εχει βγαλλει καρκινο σε ολο του το σωμα, ειναι στο νοσοκομειο με οξυγονο και ακομα καπνιζει. Σου λεει κατι?

"Ναι μου λεει: Οτι ειναι βλακας και χαζος και θα μπορουσε να το κοψει και τωρα να ειναι καλα και"

ΟΧΙ ΓΙΒΩΝΑ. Λεγεται Ε Ξ Α Ρ Τ Η Σ Η.

Ειναι αυτο που ΘΕΛΕΙΣ να το κοψεις αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το κοψεις. Το εκοψα μετα απο απειρες προσπαθειες χρονων. Εζησα πραγματικα την εννοια στερητικο συνδρομο σαν να ημουν ναρκωμανης. Ζαλαδες, τρελα νευρα, ενιωθα μια καψα, μια ζεστα, την νικοτινη να μου λειπει τρελα. Πηρα 10 κιλα αλλα ελευθερωθηκα. Απο την νικοτινη. Οχι απο το τσιγαρο. Ενα μετα το φαγητο, με την παρεα, με τον καφε. Ενα τσιγαρο και φευγουμε.

Το τσιγαρο δεν ειναι εθισμος μονο σωματικος αλλα και ψυχολογικος. Κανεις τα παντα για τοσσα χρονια με τσιγαρο που αν σου πουνε να τα κανεις χωρις, απλα βραχυκυκλωνεις!!! Οποτε Ελληνα του πριν κραξεις τον αλλον που καπνιζει επειδη εχει την ατυχια να καπνιζει και να σερνεται για ενα τσιγαρο, προσπαθησε να ερθεις στην θεση του να δεις πως νιωθει και να τον βοηθησεις να το κοψει.

• Like 5
Δημοσ.

Όπως είπε και ο παραπάνω λογική συζήτηση με εξαρτημένους δε μπορείς να κανεις. Μπαίνει πάντα ο εθισμός στη μέση.

• Like 1
Δημοσ.

κουμπια, σταγονες , χαπια , συνθετα προιοντα , ειναι εκει που θελει να μας οδηγησει ο συνχρονος τροπος ζωης καταναλωσης , σε τσεπες δηλαδη . να μην μπορουμε να παραγουμε τιποτα αυτοτελες .

να μην εχουμε αυταρκεια και αυτονομια .

Μολις χασουμε την δυνατοτητα να ειμαστε αυτονομοι οργανισμοι , εκει γινομαστε εξαρτημενοι και πρεζακια με μοναδικη αξια το νομισμα κουπονι που θα μας διαφημισουν οτι ειναι πραγματικη αξια .

Δημοσ.

Δεν είπε κάποιος ότι το τσιγάρο είναι καλό ή πως πρέπει να καπνίζουμε.
Γιατί γίνεστε εριστικοί;
Διαβάστε τι γράφουν οι συνομιλητές σας. Μην μπαίνετε για να ξεσπάσετε και να βγάλετε χολή, λίγο έλεος.

Προσέχετε λίγο πως μιλάτε. Σταματήστε να προσβάλλετε.

• Like 1
Δημοσ.
Πρεζάκια της νικοτίνης είστε και οι ηλεκτρονικοί και οι συμβατικοί, και με πρεζάκια δεν μπορείς να κάνεις λογική συζήτηση γιατί είναι εξαρτημένα. Απλά τα πράγματα. Ενημερωτικά η νικοτίνη είναι πιο εθιστική από την ηρωίνη για όσους δεν το γνωρίζουν.

Επισης υπαρχουν και τα κοιλιοδουλα πρεζακια....Οποτε προσεξε μην φας ποτε πατατες τηγανιτες γιατι θα γινεις και εσυ πρεζακι....Μηπως τελικα ειμαστε το 99% του φορουμ πρεζακια...;;Ειδες εχουμε κοινο ακομα και με σενα την νικοτινη οποτε ουτε με σενα μπορω να κανω λογικη συζητηση...

Ως γνωστον η πατατα εχει μεσα νικοτινη...Αλλα η μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε νικοτινη ειναι στις μπαμιες....Η νικοτινη ειναι ενα φυσικο φυτοφαρμακο το οποιο το παραγει το ιδιο το φυτο για να σκοτωνει τα βακτηρια...Θανατος απο νικοτινη δεν εχει υπαρξει στα ιατρικα δεδομενα...Το μονο που κανει η νικοτινη μεσα μας ειναι να αυξανει την ροη του αιματος...Ασχετος αν αυτοι που καπνιζουν το κανουν για την νικοτινη και σκοτωνονται απο τις υπολοιπες ουσιες...

Δημοσ.

Εγω ξερω οτι οσοι αρχισαν να κανουν το ηλεκτρονικο τσιγαρο, αρχισαν στη συνεχεια να καπνιζουν πολυ περισσοτερο τα κανονικα τσιγαρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...