Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντασου ποσοι κατεστραμενοι υπαρχουν δλδ! χαχαχαχα

Δεν θα ξεβολεψουν τιποτα αν δεν καπνισουν 2 ωρες! Μπορουν να συνεχισουν να αυτοκτονουν οταν φυγουν απο το μαγαζι! Τοσο πολυ βιαζεσαι να πας για χημειοθεραπειες?

Φίλε, ξέρω καπνιστή που αν δεν τον αφήσεις να καπνίσει για 2 ώρες παίζει και να σε σκοτώσει και να αυτοκτονήσει μετά...

Πολύ βλαβερή συνήθεια, πάλι καλά το έχω κόψει εδώ και χρόνια!

Δημοσ.

Μονο κανενα γρασιδι να κανεις οταν πραγματικα το εχεις αναγκη και το πολυ 1-2 φορες το μηνα που δεν εθιζεσε ουτε και βλαπτει την υγεια.

Το καπνισα περαν του μαυρου, σε σκοτώνει και δεν προσφερει καμια ευχαριστηση.

Οσο για το ηλετρονικο τσιγαρο αυτο που με νοιαζει ειναι οι συνεπιες του ως παθητικος καπνιστης. Οποιος καπνιζει εχει κανει τις επιλογες του, ας παθει οτι ειναι να παθει.

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος καπνιζει, οτι και αν καπνιζει, καλα να παθαινει και να πεθαινει οπως το επιλεγει ο ιδιος!! Ειναι δεδομενο, πως οποια ουσια και αν εισπνεουμε, εχει αντικτυπο!!
Αν προκειται να γινει μια συζητηση ας μιλησουμε για το παθητικο καπνισμα οπου σε αυτο το μπουρ@&&(:, εεε χωρα ηθελα να γραψω, δεν μπορεις να βγεις εξω για φαγητο ή καφε χωρις να καπνισουμε και εμεις οτι ματζουνι καπνιζει ο διπλανος μας...

• Like 2
Δημοσ.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο με βοήθησε να κόψω το κάπνισμα και απέχω από το κάπνισμα περίπου πέντε χρόνια τώρα. Ομως το ηλεκτρονικό τσιγάρο πρέπει να χρησιμοποιείται με ρέγουλα και βασικά χρησιμοποιείται με σκοπό να σταματήσει και η χρήση του κάποια στιγμή διότι και ο ατμός από το ηλεκτρονικό τσιγάρο αφήνει υπολείματα στα πνευμόνια. Και δεν έχει σημασία αν τα υπολείματα είναι πίσα η αρώματα ή ακόμα και λάδια από ψήσιμο σε BBQ .Το κακό που κάνει μακροχρόνια είναι το ίδιο και η εξάρτηση είναι επίσης η ίδια. Και ποιό το όφελος να μην πληρώνεις χαρτάκια φιλτράκια και καπνό από το να αγοράζεις λαδάκια πιπούλες και μπαταρίες??Νομίζω ότι ο κάθε ένας επιχειρηματίας σκέφτεται την δική του μικρή βιομηχανία και όχι τον συνάνθρωπό του.

Δημοσ.

Φασισμός είναι η προσπάθεια πάσης φύσεως επιβολής του ενός στον άλλον. Δημοκρατία είναι η μέριμνα στην διαφορετικότητα με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Νεοελληνισμός είναι όταν οι άλλοι φταίνε πάντα για όλα...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τα πιστεύω αυτά. Ατμός είναι, ατμός. Τί να φοβηθεί κανείς από τον ατμό;

Αποκλειεις δηλαδη την περιπτωση μεσα στον καπνο να περιεχονται καρκινογονες ουσιες ή ουσιες που "αδρανοποιουν" το ανοσοποιητικο??

Δημοσ.

Φασισμός είναι η προσπάθεια πάσης φύσεως επιβολής του ενός στον άλλον. Δημοκρατία είναι η μέριμνα στην διαφορετικότητα με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Νεοελληνισμός είναι όταν οι άλλοι φταίνε πάντα για όλα...

Ευχαριστω

Δημοσ.

Η διαφορετικότητα αυτή των καπνιστών ζημειώνει όλη την υπόλοιπη κοινωνία οπότε όχι, να μην γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ήμουν καπνιστής (στριφτό τσιγάρο) και εδώ και 5 μήνες κάνω ηλεκτρονικό τσιγάρο. Κανείς δεν λέει οτι είναι ακίνδυνο. Αλλά σε σχέση με το συμβατικό, έχεις λιγότερες βλαβερές ουσίες. Προφανώς η καλύτερη λύση είναι να το κόψεις εντελώς. Από εκεί και πέρα και μόνο από το ότι δεν υπάρχει καύση, σημαίνει πολλά. Τα παράγωγα της καύσης τα ξέρουμε. Με το ηλεκτρινικό έχουμε ατμό. Άρα όχι πίσσα. όσο γι αυτούς που λένε για υγρό στον πνεύμονα. Ο αέρας που αναπνέουμε έχει υγρασία. Δεν είναι ξερός. Υγρό στον πνεύμονα μαζεύουν και άνθρωποι που δεν καπνίζουν τίποτα απολύτως. Οι παθητικοί καπνιστές που παθαίνουν ταραχή ας δουν τις έρευνες που έγιναν σχετικά με τα σωματίδια που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα σε χώρους που υπάρχουν συμβατικοί καπνιστές και χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου. Εκεί θα καταλάβουν τι είναι καλύτερο. Για τα υγρά του ηλεκτρονικού ασχολούνται 2 πανεπιστήμια της Ελλάδας και το μέχρι στιγμής συμπέρασμα είναι ότι στην αγορά υπάρχουν ανεξέλεγκτα υγρά. Που ούτε ελέγχονται, ούτε καν έχουν την απαραίτητη σήμανση. Εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα είναι ακόμα πολύ φρέσκα και οι περισσότεροι τα αντιμετωπίζουν με φόβο. Στην Αγγλία γίνονται προσπάθειες το ηλεκτρονικό τσιγάρο να δίνεται με ιατρική συνταγή για να κόψουν το συμβατικό. Η έρευνα αυτή που έγινε περισσότερο αφορά τα άγνωστα και δίχως έλεγχο υγρά ηλεκτρονικού, που περιέχουν διακετύλιο, που είναι επιβλαβές. Μην κρίνουμε αμέσως από μία έρευνα. Ναι, στον βωμό του χρήματος πολλά γίνονται. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι ελαφρός καλύτερο για τον οργανισμό μας, αν δεν μπορούμε να κόψουμε εντελώς το κάπνισμα, είναι καλό να το κάνουμε.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ μια ερώτηση θέλω να κάνω στους καπνιστές και ταυτόχρονα γονείς.. όταν με το καλό κάνατε τα αξιολατρευτα παιδάκια σας, αναβατε δίπλα τους το ένα τσιγάρο πίσω απ το άλλο;

Εδώ έχω δεί έγκυο γυναίκα να καπνίζει, τι να λέμε τώρα...

Μόνο μία τιμωρία ταιριάζει σε τέτοιες περιπτώσεις: ΚΡΕΜΑΣΜΑ

• Like 3
Δημοσ.

Εδώ έχω δεί έγκυο γυναίκα να καπνίζει, τι να λέμε τώρα...

Μόνο μία τιμωρία ταιριάζει σε τέτοιες περιπτώσεις: ΚΡΕΜΑΣΜΑ

Ειπε ο αναμαρτητος,ο τελειος ανθρωπος,το ομοιωμα Του Πατερα ολων μας...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...