Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το φόρουμ άλλη μια φορά, και ψάχνω για προτάσεις αγοράς ενός KVM switch USB. Το budget είναι αόριστο, μιας και θέλω το φθηνότερο που θα κάνει αυτό που θέλω.

Θέλω να χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο και το ποντίκι μου σε δυο μηχανήματα (Windows PC και ένα Raspberry Pi 2), όχι ταυτόχρονα αλλά με ένα switch να αλλάζω σε ποιο μηχάνημα συνδέονται. Οπότε χρειάζομαι 2 συσκευές σε 2 PC. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο skroutz είδα ότι τα περισσότερα βγαίνουν για "μοίρασμα" μιας συσκευής σε 2-4 PC, αλλά όχι για δυο συσκευές σε 2-4 PC.

Απορία : Φαντάζομαι πως είναι driverless, οπότε δεν έχω να ανησυχώ για ασυμβατότητες με Ubuntu/Raspian, μιας και απλά είναι ένας διακόπτης USB. Σωστά;
2η: Μπορώ να συνδέσω στο switch ένα USB HUB για να περνάω από τη μια παρεχομένη υποδοχή δυο συσκευές;
3η: Το πληκτρολόγιο είναι ένα Coolermaster Quickfire Ultimate, με backlit φωτισμό, και το ποντίκι είναι ένα deathadder 2013, με φωτισμό επίσης. Θα έχω κάποιο πρόβλημα ως προς το "ρεύμα"; Δηλαδή θα επηρεαστεί η λειτουργία τους από ένα USB hub ή το switch;
4η: Θα έχω κάποιο performance hit στις συσκευές; (Εννοώντας κάποιο delay ή να καθιστόνται μη αποκρίσμα; )

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...