anwnymh29 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Το παράνομο εμπόρευμα που το είδες ακριβώς; (για μένα, καλώς απολύθηκε) Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει καν ελεγχος για δει κανεις τι εχει μεσα στον ΜΠΟΓΟ και οχι την βαλιτσα.. Στο μοναστηρακι,στο Συνταγμα,την Ερμου και σε αλλες συνοικιες οι πωλητες ειναι νομιμοι? Θα μου πεις πεινανε.. και εγω πειναω..να το δοκιμασω και εγω να στησω κανεναν παγκο? 2 μετρα και 2 σταθμα στον νομο ισουται με ρατσισμο? 5
l337 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το είδα, αλλά πολύ πιθανό να ήταν στην σακούλα. Αν όχι οκ, ο ίδιος ελέγχθηκε; Με υποθέσεις δεν γίνεται δουλειά ούτε πέφτουν κατηγορίες όμως. Τελευταία φορά που είδα κάποιον με σακούλα και μπόρεσα να διακρίνω τι είχε (του έπεσε κάτω) ήταν άπλυτα ρούχα για πλύσιμο (δεν έχουν όλοι πλυντήριο). Τέλος, τι δουλειά έχει ο έλεγχος με τον security παραπάνω; Έλεγχος γίνεται μόνο από αστυνομία. Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει καν ελεγχος για δει κανεις τι εχει μεσα στον ΜΠΟΓΟ και οχι την βαλιτσα.. Στο μοναστηρακι,στο Συνταγμα,την Ερμου και σε αλλες συνοικιες οι πωλητες ειναι νομιμοι? Θα μου πεις πεινανε.. και εγω πειναω..να το δοκιμασω και εγω να στησω κανεναν παγκο? 2 μετρα και 2 σταθμα στον νομο ισουται με ρατσισμο? Φυσικά και είναι όλοι αυτοί που αναφέρεις παράνομοι. Για τον συγκεκριμένο όμως τι ξέρουμε; παράνομος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου; Αυτό καταπατά διάφορα δικαιώματα. 1
anwnymh29 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Με υποθέσεις δεν γίνεται δουλειά ούτε πέφτουν κατηγορίες όμως. Τελευταία φορά που είδα κάποιον με σακούλα και μπόρεσα να διακρίνω τι είχε (του έπεσε κάτω) ήταν άπλυτα ρούχα για πλύσιμο (δεν έχουν όλοι πλυντήριο). Τέλος, τι δουλειά έχει ο έλεγχος με τον security παραπάνω; Έλεγχος γίνεται μόνο από αστυνομία. Φυσικά και είναι όλοι αυτοί που αναφέρεις παράνομοι. Για τον συγκεκριμένο όμως τι ξέρουμε; παράνομος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου; Αυτό καταπατά διάφορα δικαιώματα. ενταξει...
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Με υποθέσεις δεν γίνεται δουλειά ούτε πέφτουν κατηγορίες όμως. Τελευταία φορά που είδα κάποιον με σακούλα και μπόρεσα να διακρίνω τι είχε (του έπεσε κάτω) ήταν άπλυτα ρούχα για πλύσιμο (δεν έχουν όλοι πλυντήριο). Τέλος, τι δουλειά έχει ο έλεγχος με τον security παραπάνω; Έλεγχος γίνεται μόνο από αστυνομία. Φυσικά και είναι όλοι αυτοί που αναφέρεις παράνομοι. Για τον συγκεκριμένο όμως τι ξέρουμε; παράνομος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου; Αυτό καταπατά διάφορα δικαιώματα. Άσε τη σακούλα, σε αυτό που έγραψα διαφωνείς; Ότι δεν υπήρχε περίπτωση σε άλλη χώρα να ήταν παράνομος και να κάνει μαγκιές; Ή ότι, αφού είμαστε τόσο με τη νομιμότητα, θα έπρεπε να ελεγχθεί για τη νομιμότητά του;
DDevil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Βασικά ρατσιστική ήταν η συμπεριφορά αυτής που τράβηξε το βίντεο.Πετάχτηκε δηλαδή να κάνει τι?Να υπερασπιστει την καταπιεσμένη μειονότητα σαν ανώτερο είδος? Βλαμμένη ουτε τι ελεγε ηξερε εγω ηθελα να ειχε τιποτα ναρκωτικα αυτος μέσα στη τσάντα θα παρακαλουσε μετα οτι δεν ειναι ελεφαντας και οτι ηταν ενα καπριτσιο της στιγμης. 1
anwnymh29 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Eγω θα ηθελα η κυρια που ειπε οτι ειναι δικη της η βαλιτσα να ερχοταν η αστυνομια και να εβρισκε μεσα οτι σοκολατοκεικ θελεις..αλλα...αλλα...Ελλαδα! Και σαφως ηλιθιος σεκιουριτι.
DDevil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Eγω θα ηθελα η κυρια που ειπε οτι ειναι δικη της η βαλιτσα να ερχοταν η αστυνομια και να εβρισκε μεσα οτι σοκολατοκεικ θελεις..αλλα...αλλα...Ελλαδα! Και σαφως ηλιθιος σεκιουριτι. Ηλιθιος γιατι επειδη εκανε παρατηρηση? και σε εναν Ελληνα μπορουσε να την κανει
anwnymh29 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ηλιθιος γιατι επειδη εκανε παρατηρηση? και σε εναν Ελληνα μπορουσε να την κανει Ηλιθιος επειδη δεν καλεσε την αστυνομια..ηλιθιος επειδη δεν ηξερε τα δικαιωματα του.
l337 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Άσε τη σακούλα, σε αυτό που έγραψα διαφωνείς; Ότι δεν υπήρχε περίπτωση σε άλλη χώρα να ήταν παράνομος και να κάνει μαγκιές; Ή ότι, αφού είμαστε τόσο με τη νομιμότητα, θα έπρεπε να ελεγχθεί για τη νομιμότητά του; Τον παράνομο (με στοιχειοθετημένες αποδείξεις) που τον είδες και το έδεσες; Να ελεχθεί αν χρειάζεται. Από το αρμόδιο όργανο, δηλαδή την αστυνομία. Και κάτι άλλο. Τα strawman arguments είναι περιττά. (σε άλλη χώρα, πχ. ΗΒ, θα είχε φύγει ο security.. χθες)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Το γεγονός πάντως ότι δεν ζήτησε από την τύπισα να πάει τα πράγματα στο τελευταίο βαγόνι όταν είπε ότι ήταν δικά της, όπως το ζήτησε από τον άλλον, χειροτερεύει την κατάστασή του 2
DDevil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ηλιθιος επειδη δεν καλεσε την αστυνομια..ηλιθιος επειδη δεν ηξερε τα δικαιωματα του. Πιο ηλιθια ειναι η εταιρεια που τον απέλυσε ομως διοτι έδωσε την εντυπωση σε ολους τους υπερβολες οτι έχουν δικιο. Κοιτα η παρατηρηση που του εκανε δεν ηταν παραλογη πηγαιντε κυριε στο πισω βαγονι αν θέλετε σκεψου εγω αμα μου το ελεγε και το αιτιολογουσε παιζει να πηγαινα χωρις διαμαρτυριες. Εκεινο που θα εκανα εγω αν ημουν υπευθυνος του θα του ελεγα αρχικα να ειναι πιο ευγενικος ακομα και οταν κανει παρατηρηση και αλλη φορα να διακοπτει τον συρμο και να φωνάζει την αστυνομια. Αλλα δεν γινεται καθε φορά να γινεται αυτη η δουλεια αλλοι μπορει να βιάζονται.
bedazzled Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Η πλάκα θα είναι να ήταν στημένο για να κάνει αυτό που ήθελε καιρό τώρα η κυβέρνηση και απλά να έψαχνε για μια βολική αφορμή... γενικώς πολλά περίεργα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. 1
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Τον παράνομο (με στοιχειοθετημένες αποδείξεις) που τον είδες και το έδεσες; Να ελεχθεί αν χρειάζεται. Από το αρμόδιο όργανο, δηλαδή την αστυνομία. Και κάτι άλλο. Τα strawman arguments είναι περιττά. (σε άλλη χώρα, πχ. ΗΒ, θα είχε φύγει ο security.. χθες) Παίζω με τις πιθανότητες... (Δεν είμαι σίγουρος για τον security, μια χαρά ευγενικός ήταν για αρκετή ώρα...) 1
kostas_sl Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλά ας ερχόταν καμιά αστυνομία και θα σου λεγα εγώ αν η κηφησιώτισα συνέχιζε να λέει ότι είναι δικά της.
l337 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Η πλάκα θα είναι να ήταν στημένο για να κάνει αυτό που ήθελε καιρό τώρα η κυβέρνηση και απλά να έψαχνε για μια βολική αφορμή... γενικώς πολλά περίεργα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Γιατί να χρειαστεί η κυβέρνηση αφορμή για κάτι που έτσι κι αλλιώς είχε αποφασίσει να κάνει 2-3 εβδομάδες πριν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις