Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εγω χτες μπηκα στον ηλεκτρικο στην Ομονοια(γυρω στις 3.30) και εμεινε κοσμος εξω τοσο πολλα ατομα ηταν και κυριως μεταναστες...ενας εφιαλτης πολυ ευκολα σε κλεβουν με τοσο κοσμο και ουτε ενας σεκιουριτι καταντησε αηδια...ΑΗΔΙΑ.

αν σε ξαφνιαζουν ο συνωστισμος,οι μεταναστες και η ελλειψη αστυνομευσης μαλλον δεν κυκλοφορεις πολυ στην αθηνα

Δημοσ.

Σημερα ημουν στο μετρο και μπηκαν 2 μελαμψες κοπελες γυρω στα 20 καλοντυμενες και ενα παληκαρι μαζι . μιλουσαν ρουμανικα και οταν πλησιαζαμε συνταγμα που γινεται μπουγιο , απομακρυνθηκαν ο ενα απο τον αλλον και δεν μιλουσαν παρα μονο με τα ματια. Ταυτοχρονα οι κοπελες εβγαλαν τις ζακετες τους και τις κρατησαν στα χερια. Κλασικη τακτικη κλεφτρονιου. Αφου λοιπον στριμωχτηκαμε σα σαρδελες προσποιουνταν οτι εχαναν την ισορροπία τους και επεφταν πανω στον κοσμο. Γυναικες και αντρες πετουσαν αετο αλλος επαιζε με το κινητο αλλος καυλαντιζε με καμια κοπελα με κολαν η μπουστο και κανεις δεν προσεχε τις τσεπες του και τα υπαρχοντα του . Και λεω καλα τους κανουν αφου ειναι ζωα και κοιμουνται ορθιοι μετα απο ολα οσα εχουν συμβει και λενε καθημερινα στις ειδησεις κτλ συνεχιζουν οι περισσότεροι να κοιμουνται. Ε καλα κανουν τοτε και τα κλεφτρονια και τους εκμεταλλεύονται. Μια ζωη θυματα και κακομοιρηδες ουστ ρε . ζητω οι ρομα και οι ζητιανομουσικοκλεφτες

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ρε φιλε εσυ που χαιρεσαι οτι τους κάνουνε καλά με πανωπλια θα κυκλοφορουμε στο τέλος? Το καλυτερο στον ΗΣΑΠ ειναι να πιάνεις τις γωνιες με τα χερια στις τσέπες οπως κανω συνηθως εγώ.

Τα χρηματα στην κωλοτσεπη οποτε τα καλυπτει ο τοιχο του τρενου και δεν μπορει να απλωσει κανεις χέρι. Εγω παντως και γυναικα να μου έβαζε χερι να με κλέψει θα έτρωγε σφαλιάρα. Στα @@ μου αμα ηταν γυναικα ειναι κλεφτρονι και πρέπει να τις αρπάξει.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε λεμε να εισαι ψηλιασμενος οχι να εισαι εντελώς κουκουρουκου και μετα να κλαιγεσαι. Αμα εχεις χυμα πορτοφολια τσαντες κινητα κολαζεται και ο αγιος

Δημοσ.

Καλα ρε φιλε εσυ που χαιρεσαι οτι τους κάνουνε καλά με πανωπλια θα κυκλοφορουμε στο τέλος? Το καλυτερο στον ΗΣΑΠ ειναι να πιάνεις τις γωνιες με τα χερια στις τσέπες οπως κανω συνηθως εγώ.

Τα χρηματα στην κωλοτσεπη οποτε τα καλυπτει ο τοιχο του τρενου και δεν μπορει να απλωσει κανεις χέρι. Εγω παντως και γυναικα να μου έβαζε χερι να με κλέψει θα έτρωγε σφαλιάρα. Στα @@ μου αμα ηταν γυναικα ειναι κλεφτρονι και πρέπει να τις αρπάξει.

Θελω να σας πετυχω στον ηλεκτρικο εσενα και τον Miracle worker .. ο ενας κολλημενος στην γωνια με τα χερια στις τσεπες και ο αλλος με αυχενικα κοιτωντας τις τσεπες.

:lol:

Δημοσ.

Εγω ξέρεις τι λυπαμαι? να καταφερει να ξεφυγει χωρις να τις αρπάξει. Αμα τις αρπάξει αλλα καταφερει να ξεφυγει και 100 ευρω να μου έχει αποσπάσει δεν θα με ενοχλησει τοσο. Θα με ενοχλησει ομως να έφυγε κυριος. Στην αστυνομια δεν πάς να κλαφτεις απλα πάς να τους ενημερωσεις αν τους ενημέρωσες αλλα δεν εκαναν τιποτα το θέμα το έχουν αυτοι οχι εσύ.

Κανας συναγερμος τσέπης δεν υπάρχει? να ηχησει και να γραπώσεις το κλεφτρονι επιτοπου?

Θελω να σας πετυχω στον ηλεκτρικο εσενα και τον Miracle worker .. ο ενας κολλημενος στην γωνια με τα χερια στις τσεπες και ο αλλος με αυχενικα κοιτωντας τις τσεπες.

:lol:

Το παιρνω συνηθως απο Περισσο μέχρι Βικτωρια ή Μοναστηρακι. Κάθομαι έτσι επειδη βαριέμαι σπάω και λιγο προς τα πισω. Στο Περισσο οταν μπαινεις δεν εχει ακομα πολυ κοσμο οποτε πας και καθεσαι οπου γουσταρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε λεμε να εισαι ψηλιασμενος οχι να εισαι εντελώς κουκουρουκου και μετα να κλαιγεσαι. Αμα εχεις χυμα πορτοφολια τσαντες κινητα κολαζεται και ο αγιος

Το μόνο που έμεινε είναι να πεις στα ίσια, καλά κάνουν και κλέβουν. Δεν φταίνε αυτοί, εμείς που έχουμε την απαίτηση να έχουμε 20 ευρώ στην τσέπη και κινητό έχουμε ευθύνη και τους κολάζουμε.

Δεν φταίει ο βιαστής, τα ρούχα φτάινε.

Ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε. Αν δεν τρολάρεις υπάρχει πρόβλημα.

• Like 4
Δημοσ.

Το μόνο που έμεινε είναι να πεις στα ίσια, καλά κάνουν και κλέβουν. Δεν φταίνε αυτοί, εμείς που έχουμε την απαίτηση να έχουμε 20 ευρώ στην τσέπη και κινητό έχουμε ευθύνη και τους κολάζουμε.

Δεν φταίει ο βιαστής, τα ρούχα φτάινε.

Ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε. Αν δεν τρολάρεις υπάρχει πρόβλημα.

Παντως και ενα χερι ξυλο να ριξεις μηνυση να σου κάνουν δεν προκειται γιατι ειναι ηδη κλεφτρονια οποτε έχεις το ελευθερο :-D  ουτε γατα ουτε ζημια αμα δεν κυκλοφορει με μαχαιρι ο τύπος και δεν ειναι σαμουράι. :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Παντως και ενα χερι ξυλο να ριξεις μηνυση να σου κάνουν δεν προκειται γιατι ειναι ηδη κλεφτρονια οποτε έχεις το ελευθερο :-D  ουτε γατα ουτε ζημια αμα δεν κυκλοφορει με μαχαιρι ο τύπος και δεν ειναι σαμουράι. :devil:

Μεχρι να αρχισει να σε αποκαλει νεοναζι και χρυσαυγιτη στο τρενο και να γινεις και κερατας και δαρμενος.. :)

Το εχουν μαθει το ποιημα..

• Like 3
Δημοσ.

Το θέμα είναι μην φας εσύ ξύλο απο τα υπόλοιπα 20 πρόβατα που θα είναι μέσα. Δεν πα'να έχεις δίκιο...

Ειδικά αν ο άλλος είναι μάυρος, μετανάστης, ρουμάνος κτλ, σε έχουνε σταυρώσει σαν χρυσαυγίτη που "το κακομεταχειρίζεσαι το παιδί του Θεού".

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Το να του ρίξεις ένα χέρι ξύλο -επ' ουδενί- δεν είναι νόμιμη άμυνα αλλά αυτοδικία.

Και -καλώς- τιμωρείται ως τέτοια.

Δημοσ.

Πως καθορίζεται η ευτελής αξια? Το "ακριβο" είναι υποκειμενικη εννοια ... για κάποιον που ζει στη Γλυφαδα και βγαζει 5χιλ το μηνα δεν είναι ακριβο ένα κινητο των 300 ευρω ενώ για έναν που βγαζει 500 ευρω το μήνα είναι. Υπάρχει κάποιο οριο από τον ΠΚ?

Δεν διευκρινίζεται απο τον νόμο το πως προσδιορίζεται η κλοπή μεγάλης αξίας.Ο Ποινικός Κώδικας ορίζει ρητά οτι

άρθρο 372:Όποιος αφαιρεί ξένο (ολικά ή εν μέρει) κινητό πράγμα από την κατοχή άλλου με σκοπό να το ιδιοποιηθεί παράνομα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 3 μηνών. και αν το αντικείμενο της κλοπής είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών. 2. Κινητό πράγμα θεωρείται κατά τον Κώδικα και η ενέργεια του ηλεκτρισμού, του ατμού και κάθε άλλη ενέργεια. 3. Η διάταξη του άρθρου 72 σχετικά με την παραπομπή του υπαιτίου σε κατάστημα εργασίας εφαρμόζεται και εδώ.

Tώρα απο εκεί και πέρα εξαιτίας του ότι οι φυλακές είναι γεμάτες συνηθίζεται σε άτομα που διαπράττουν κακουργήματα που δεν απειλείται η ζωή των ανθρώπων και που είναι μέχρι 10 χρόνια να δίνουν περιοριστικούς όρους αντί για προφυλάκιση όπως είναι η κακουργηματική κλοπή.Τέλος βάση τον νόμο   4274/2014 δίνεται η δυνατότητα σε όσους έχουν καταδικαστεί σε ποινές μέχρι 10 χρόνια και έχουν εκτίσει τα 2/5 δηλαδή 4 χρόνια να αποφυλακίζονται υφ όρων.Επομένως τα κλεφτρόνια που το έχουν κάνει επάγγελμα δεν τα αγγίζει ο νόμος καθόλου.

Δημοσ.

Ευτελους αξιας ειναι 120ε και κατω αποτι φαινεται να εκδικαζουν στος μερες μας οι δικαστες. Ειναι στην κριση τους καθαρα. Αν καποιος αστεγος κλεψει φαγωσιμα κτλ πρωτης αναγκης μενει ατιμωρητος επισης

Δημοσ.

εγω χωριατης γαρ παντα οταν μπαινω ειμαι υποψιασμένος ποτε δεν ειχα θέμα γιατι μπαινω μια στο τοσο και εχω τον νου μου

αν για καποιον ομως ειναι μεσα στην ρουτινα της καθημερινότητας τα ΜΜΕ και εχει και αλλα στο κεφάλι του το θεωρώ αναπόφευκτο να μην πέσει θυμα..

Μια φορά ειχα ενα φουσκοτο μπουφάν με εσωτερικές τσέπες , οποτε τα χα ολα στις εσωτερικές και λέω θα μπω σα γιδι κλαιν ε καπου εκει στο συνταγμα βγαίνοντας παρατηρώ τις τσέπες μου και ηταν ανοιχτές χα χα χα

Δημοσ.

Μεχρι να αρχισει να σε αποκαλει νεοναζι και χρυσαυγιτη στο τρενο και να γινεις και κερατας και δαρμενος.. :)

Το εχουν μαθει το ποιημα..

Εγω δεν μασάω απο τέτοια ποιηματα ομως

Το θέμα είναι μην φας εσύ ξύλο απο τα υπόλοιπα 20 πρόβατα που θα είναι μέσα. Δεν πα'να έχεις δίκιο...

Ειδικά αν ο άλλος είναι μάυρος, μετανάστης, ρουμάνος κτλ, σε έχουνε σταυρώσει σαν χρυσαυγίτη που "το κακομεταχειρίζεσαι το παιδί του Θεού".

Αφου ειναι βόδια. Για αυτο έχουμε καταντησει ετσι στο τέλος θα μας πετάξουν και απο τη Σενγκεν επειδη η τρελογρια νομιζε οτι οι μεταναστες λιάζονται στη πλατεια Βικτωριας

Το να του ρίξεις ένα χέρι ξύλο -επ' ουδενί- δεν είναι νόμιμη άμυνα αλλά αυτοδικία.

Και -καλώς- τιμωρείται ως τέτοια.

Ειναι νομιμη άμυνα απεναντι στην βιαιοπραγια , δεν απλώνεις χέρι μέσα στη τσέπη του αλλουνου .... γιατι θα σου κοπει. Ρε πατε καλα τι ειναι αυτα που γράφετε? θα βάλει ο αλλος χέρι στη τσέπη μου θα του ριξω 2-3 σφαλιάρες να έρθει στα ισα του και θα τιμωρηθώ -καλως- ως τέτοιος? τι ειναι αυτα ρε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...