Miracle Worker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πάντα καλύπτω με το ελεύθερο χέρι τις τσέπες τις μίας πλευράς, πχ το έχω στην τσέπη του παντελονιού καλύπτοντας και αυτές του μπουφάν και έχω καρφωμένο το βλέμμα μου στις τσέπες της άλλη πλευράς. Πάντως πρέπει να υπάρξει πρόληψη από την αστυνομία. Δεν γίνεται να είμαστε στο έλεος των κλεφτών. Απόψε πήγα σε ένα ταβερνάκι, κλειστό γύρω γύρω, και στο μισάωρο είχαν έρθει 6 άτομα πάνω από το κεφάλι μας και ήθελαν δέκα όχι για να φύγουν. Στο σύνολο πρέπει να ήρθαν γύρω στους 15. Δηλαδή ήμαρτον, όπως είχα και πλάτη και είχαμε κουβέντα, έσκαγε ο άλλος δίπλα μου. Είχα τρελαθεί να ελέγχω μην πάρουν τίποτα. Δηλαδή πρέπει σώνει και καλά να με κλέψουν; Άι σιχτίρ. 1
DDevil Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πάντα καλύπτω με το ελεύθερο χέρι τις τσέπες τις μίας πλευράς, πχ το έχω στην τσέπη του παντελονιού καλύπτοντας και αυτές του μπουφάν και έχω καρφωμένο το βλέμμα μου στις τσέπες της άλλη πλευράς. Πάντως πρέπει να υπάρξει πρόληψη από την αστυνομία. Δεν γίνεται να είμαστε στο έλεος των κλεφτών. Απόψε πήγα σε ένα ταβερνάκι, κλειστό γύρω γύρω, και στο μισάωρο είχαν έρθει 6 άτομα πάνω από το κεφάλι μας και ήθελαν δέκα όχι για να φύγουν. Στο σύνολο πρέπει να ήρθαν γύρω στους 15. Δηλαδή ήμαρτον, όπως είχα και πλάτη και είχαμε κουβέντα, έσκαγε ο άλλος δίπλα μου. Είχα τρελαθεί να ελέγχω μην πάρουν τίποτα. Δηλαδή πρέπει σώνει και καλά να με κλέψουν; Άι σιχτίρ. Για να υπάρχει προληψη θα πρέπει και εμεις να το πολεμήσουμε με κάποιο τροπο διαβασα πριν κάποιοι εγραψαν "η αστυνομια θα το ξέρει σιγουρα...." αμα ολοι σκεφτονται ετσι και κανεις δεν πάει να μιλησει η αστυνομια μπορει να μη ξέρει και τιποτα. Αλλα το οτι δεν ειναι και τιποτα το σοβαρο αυτοι οι απατεώνες μπροστα στα αλλα τα λαμογια που κυνηγανε ειναι αληθεια. Η κλοπη ειναι παντως αυτεπάγγελτο δεν χρειάζεται να πληρώσεις καν απλα καταγγέλεις και ο τύπος περνάει το 48ωράκι του στο αυτοφωρο. Και το καλυτερο? κανονιστε να τους την κάνετε Παρασκευη που θα μεσολαβει και αργια την Δευτερα να κάτσουν μέχρι και Τριτη απο Παρασκευη στα κρατητηρια επειδη η εισαγγελια θα ειναι κλειστή. Θα φανώ πολύ κακός αλλά μόνο μέ ένα γερό χέρι ξύλο θα στρώσουν μερικοί. Άλλο να πεινάς και να αναγκάζεσαι σε κάτι (και πάλι παράνομο) και άλλο για να έχεις πολυτέλειες. γιατί το έχω δει και αυτό. Προσοχή λοιπόν. Εχω πιάσει εγώ τύπο γύρω στα 45-50 με το χέρι του μέσα στο σακάκι μου. Να του το σπάσω ήθελα. Προφανώς έφυγε σαν κύριος να το κάνει στο επόμενο δρομολόγιο... Απλά δεν υπάρχει σωτηρία. Όσο και εμείς τους αφήνουμε απλά θα πάνε παρακάτω. Συμφωνω και εγω σε αυτο. Σιγα μη σου βάλει ο άλλος χέρι στη τσέπη και τον αφησεις έτσι. 2-3 μπουνιες θα τις αρπάξει. Θα πει και ευχαριστω και θα φυγει κύριος. 1
anwnymh29 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πάντα καλύπτω με το ελεύθερο χέρι τις τσέπες τις μίας πλευράς, πχ το έχω στην τσέπη του παντελονιού καλύπτοντας και αυτές του μπουφάν και έχω καρφωμένο το βλέμμα μου στις τσέπες της άλλη πλευράς. Σε εχω κανει εικονα τωρα και εχω πεσει κατω απο τα γελια 2
zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Για να υπάρχει προληψη θα πρέπει και εμεις να το πολεμήσουμε με κάποιο τροπο διαβασα πριν κάποιοι εγραψαν "η αστυνομια θα το ξέρει σιγουρα...." αμα ολοι σκεφτονται ετσι και κανεις δεν πάει να μιλησει η αστυνομια μπορει να μη ξέρει και τιποτα. Αλλα το οτι δεν ειναι και τιποτα το σοβαρο αυτοι οι απατεώνες μπροστα στα αλλα τα λαμογια που κυνηγανε ειναι αληθεια. Η κλοπη ειναι παντως αυτεπάγγελτο δεν χρειάζεται να πληρώσεις καν απλα καταγγέλεις και ο τύπος περνάει το 48ωράκι του στο αυτοφωρο. Και το καλυτερο? κανονιστε να τους την κάνετε Παρασκευη που θα μεσολαβει και αργια την Δευτερα να κάτσουν μέχρι και Τριτη απο Παρασκευη στα κρατητηρια επειδη η εισαγγελια θα ειναι κλειστή. Εγώ πιστεύω ότι και η αστυνομία ξέρει αλλά και αυτοί ξέρουν ότι δεν θα τους κάνουν τίποτα...θα τους πιάσουν και θα τους αφήσουν πάλι. Γι'αυτό έχουν τόσο θράσος και δεν φοβούνται, σε λίγο θα κάνουν και έναρξη επαγγέλματος "πορτοφολάς" 4
onty Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Παρτε καμια ποντικοπαγιδα να σωθειτε.. Δεν βλεπατε καρτουν μικροι;
giwrgos555 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Η κλοπη ειναι παντως αυτεπάγγελτο δεν χρειάζεται να πληρώσεις καν απλα καταγγέλεις και ο τύπος περνάει το 48ωράκι του στο αυτοφωρο. Και το καλυτερο? κανονιστε να τους την κάνετε Παρασκευη που θα μεσολαβει και αργια την Δευτερα να κάτσουν μέχρι και Τριτη απο Παρασκευη στα κρατητηρια επειδη η εισαγγελια θα ειναι κλειστή. Δεν είναι αυτεπάγγελτα διωκόμενο μόνο η κλοπή ιδιαίτερης αξίας δηλαδή αν σου βουτήξουν ενα π.χ 50 ευρω τότε χρειάζεσαι παράβολο 100 ευρώ για να τους κάνεις μήνυση αν όμως σου κλέψουν κάποιο κινητό ακριβό π.χ iphone 5 τότε είναι αυτεπάγγελτο.Τώρα απο εκεί και πέρα υπάρχει και η κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής που είναι κακουργηματική και η οποία αφορά κλοπές που γίνονται σε εκκλησίες και μοναστήρια π.χ κλοπές εικόνων,κλοπές επιστημονικών εφευρέσεων και αρχαίων απο μουσεία,η κλοπή κατ επάγγελμα και η κλοπή αντικειμένων απο τις συγκοινωνίες π.χ έχεις παραγγείλει ενα ακριβό αντικέίμενο το οποίο θα στο φέρουν μέσω κτελ και θα πάς να το παραλάβεις και στο βουτήξω τότε επειδή θεωρείται εκτεθειμένο το αντικείμενο η κατηγορια θεωρείται αυτή κακουργηματική.Η κακουργηματική κλοπή είναι επίσης αυτεπάγγελτη.
Socratis_g Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Η Αστυνομία μπαίνει σε Μετρό και ΗΣΑΠ http://news247.gr/eidiseis/koinonia/h-astynomia-mpainei-se-metro-kai-hsap.3911887.html 1
zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Η Αστυνομία μπαίνει σε Μετρό και ΗΣΑΠ http://news247.gr/eidiseis/koinonia/h-astynomia-mpainei-se-metro-kai-hsap.3911887.html Μάλλον καλύτερα θα είναι και πιο αποτελεσματικά, δεν ξέρω τι θα γίνουν όλοι αυτοί οι σεκιουριτάδες όμως. 1
Dannie Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Παντως εγω χτες μπηκα στον ηλεκτρικο στην Ομονοια(γυρω στις 3.30) και εμεινε κοσμος εξω τοσο πολλα ατομα ηταν και κυριως μεταναστες...ενας εφιαλτης πολυ ευκολα σε κλεβουν με τοσο κοσμο και ουτε ενας σεκιουριτι καταντησε αηδια...ΑΗΔΙΑ. 1
testtesttest Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 το "κυριως μεταναστες" μπορουσε να λειπει. 1
DDevil Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι αυτεπάγγελτα διωκόμενο μόνο η κλοπή ιδιαίτερης αξίας δηλαδή αν σου βουτήξουν ενα π.χ 50 ευρω τότε χρειάζεσαι παράβολο 100 ευρώ για να τους κάνεις μήνυση αν όμως σου κλέψουν κάποιο κινητό ακριβό π.χ iphone 5 τότε είναι αυτεπάγγελτο.Τώρα απο εκεί και πέρα υπάρχει και η κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής που είναι κακουργηματική και η οποία αφορά κλοπές που γίνονται σε εκκλησίες και μοναστήρια π.χ κλοπές εικόνων,κλοπές επιστημονικών εφευρέσεων και αρχαίων απο μουσεία,η κλοπή κατ επάγγελμα και η κλοπή αντικειμένων απο τις συγκοινωνίες π.χ έχεις παραγγείλει ενα ακριβό αντικέίμενο το οποίο θα στο φέρουν μέσω κτελ και θα πάς να το παραλάβεις και στο βουτήξω τότε επειδή θεωρείται εκτεθειμένο το αντικείμενο η κατηγορια θεωρείται αυτή κακουργηματική.Η κακουργηματική κλοπή είναι επίσης αυτεπάγγελτη. Πως καθορίζεται η ευτελής αξια? Το "ακριβο" είναι υποκειμενικη εννοια ... για κάποιον που ζει στη Γλυφαδα και βγαζει 5χιλ το μηνα δεν είναι ακριβο ένα κινητο των 300 ευρω ενώ για έναν που βγαζει 500 ευρω το μήνα είναι. Υπάρχει κάποιο οριο από τον ΠΚ?
l337 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Το ότι θέλανε να σταματήσουν τη συμβαση με τις εταιρίες security και να βάλουν άνθρώπους της αστυνομίας δεν είναι καινούριο πάντως ούτε έχει καμία σχέση με τον ούγκανο τον σεκιουριτά που την είδε σερίφης.03/02/2016
DDevil Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πιστεύω ότι και η αστυνομία ξέρει αλλά και αυτοί ξέρουν ότι δεν θα τους κάνουν τίποτα...θα τους πιάσουν και θα τους αφήσουν πάλι. Γι'αυτό έχουν τόσο θράσος και δεν φοβούνται, σε λίγο θα κάνουν και έναρξη επαγγέλματος "πορτοφολάς" Ο εισαγγελεας τους λεει να τους αφησουν οριζεται δικάσιμος οποτε είναι παρανομο να τους κρατήσουν ετσι λενε οι Νομοι της Ελλαδας. Οι αστυνομικοι κανουν οτι τους πει ο εισαγγελεας αφου είναι προισταμενος τους. Αν το έγκλημα που εχει διαπραχθει είναι σοβαρο μέχρι να γινει η δικη ο ανακριτης μπορει να διατάξει την προσωρινη τους κράτηση. 1
Dannie Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 το "κυριως μεταναστες" μπορουσε να λειπει. Γιατι ειναι ρατσιστικο??Ακουει ο αλλος οτι δεν χωραει να μπεις στον ηλεκτρικο στην Ομονοια δεν πρεπει να εξηγησεις και το γιατι?(δεν μενουν ολοι Αθηνα). 1
phanispal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Όποιος έχει τη μύγα.. Πλέον η λέξη μετανάστης έχει αποκτήσει αρνητική έννοια. Είναι πιο πολύ επίθετο, παρά ουσιαστικό πλέον. Όπως και η λέξη Αλβανός. Δε μπορείς πλέον να χρησιμοποιείς τέτοιες λέξεις. Έχεις χαρακτηριστεί αυτόματα ρατσιστής. 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις