Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να βάλει μια φωτογραφία από αυτές τις μπάρες; Δεν έχω καταλάβει πως είναι και πως δεν μπορεί να τις περάσει κάποιος.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να βάλει μια φωτογραφία από αυτές τις μπάρες; Δεν έχω καταλάβει πως είναι και πως δεν μπορεί να τις περάσει κάποιος.

επίσης και έτσι:

mpares-hlektroniko-eisithrio.jpg

Δημοσ.

https://www.google.gr/search?q=%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%B5%CF%82+%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CF%8C+%CE%BD%CE%B5%CE%B1%CF%82+%CF%85%CE%BF%CF%81%CE%BA%CE%B7%CF%82&biw=1920&bih=903&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj06-WW_PzKAhWBUhoKHa_gABwQ_AUIBigB#imgdii=TlZsEQRLJn0BcM%3A%3BTlZsEQRLJn0BcM%3A%3BIsqPp8E7rPHBpM%3A&imgrc=TlZsEQRLJn0BcM%3A

Τέτοιες μπάρες εννοεί να τοποθετηθούν όπως στην Νέα Υόρκη και το Λονδίνο αλλά και αυτές εύκολα μπορεί κάποιος να τις περάσει απο πάνω γι αυτό και στην Νέα Υόρκη υπάρχει και ειδικό τμήμα της αστυνομίας που ασχολείται με λαθρεπιβάτες,ζητιάνους,κλεφτρόνια,ληστές κτλ καθώς επίσης και κάμερες ασφαλείας σε όλους τους σταθμούς με ζωντανή παρακολούθηση απο αστυνομικού του κέντρου επιχειρήσεων στα κεντρικά της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Οσο για την κατακράτηση υπόπτου κλοπής μέχρι να έρθει η αστυνομία προσέξτε το γιατί στοιχειοθετείται το αδίκημα του αυτεπάγγελτα διωκόμενου αδικήματος πλημμεληματικού χαρακτήρα της παράνομης κατακράτησης (άρθρο 250 ΠΚ) με ποινή φυλάκισης μέχρι 5 χρόνια και χρηματική ποινή.Μην βρεθείται μπλεγμένοι πιο άσχημα απο την κατάσταση

Δημοσ.

Αυτές αν δεν έχει και ανθρώπους να ελέγχουν όποιος θέλει δεν τις περνάει από κάτω;

χεχε ναι:

mpares_metro.jpg

Δημοσ.

Άρα και να βάλουν τέτοιες τίποτα δεν θα γίνει, τζάμπα τα λεφτά. Ειδικά αυτοί που μπαίνουν για όλα τα υπόλοιπα εκτός της μετακίνησης στάνταρ θα περνάνε...

Δημοσ.
Απλα δεν ξερω τι να κανω, να παω αστυνομια και να πω το story, αφενος μεν ειμαι σιγουρος πως το ξερουν, αφετερου δε δεν ξερω πως μπορω να το στηριξω ολο αυτο πλην του "τους εχω σταμπαρει, ειναι 4 ψηλοι κοντα στα 35-40, οι δυο ειναι λιγο γεματοι και φορουν γυαλια και παιζει και ενας μεγαλυτερης ηλικιας με γκριζα μαλλια και παχυ μουστακι (αληθινη περιγραφη μπδγ)", το οποιο δεν ειμαι σιγουρος πως στεκει.

Αυτό να κάνεις. Δεν ξέρεις αν θα είσαι ο πρώτος ή ο 10τος που θα πάει στην αστυνομία να τους το πει. Ενδεχομένως αν το ακούσουν για πολλοστή φορά από διαφορετικά άτομα, θα θεωρήσουν ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Όσο περισσότερες αναφορές πάρουν, τόσο καλύτερα.

Δημοσ.

Άρα και να βάλουν τέτοιες τίποτα δεν θα γίνει, τζάμπα τα λεφτά. Ειδικά αυτοί που μπαίνουν για όλα τα υπόλοιπα εκτός της μετακίνησης στάνταρ θα περνάνε...

Βαρκελώνη(; ) νομιζω ειχα δει τετοιες μπαρες. Αλλα οταν πηγαινες να βγεις ειχε γυαλινο "τοιχο". Αν δεν ειχες χτυπησει εισιτηριο μπαινοντας δεν εβγαινες με τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα περνάνε αλλά δεν θα είναι το ίδιο εύκολο. Όμως να μπουν με την προυπόθεση αφού θα πληρώνουν σχεδόν όλοι να μειωθεί και το εισιτήριο αφού δεν θα υπάρχει η δικαιολογία της διαφυγής εσόδων.

Δημοσ.

όντως, οπότε να βάλουν τις άλλες :-D

Δημοσ.

Βαρκελώνη(; ) νομιζω ειχα δει τετοιες μπαρες. Αλλα οταν πηγαινες να βγεις ειχε γυαλινο "τοιχο". Αν δεν ειχες χτυπησει εισιτηριο μπαινοντας δεν εβγαινες με τιποτα.

Έτσι κάτι γίνεται...ηλεκτροφόρα σύρματα θα μπορούσαν επίσης να βάλουν που θα πέφτει η τάση μόλις χτυπάς εισιτήριο! :D

• Like 2
Δημοσ.

Παντού υπάρχουν. Γενευη τα λεωφορεία στις οθονες με τις στασεις γράφουν κατα διαστήματα "attention pickpockets".

Η ειρωνεια με αυτα τα προειδοποιητικα ειναι το παρακατω

Other tactics are more psychological. Pickpockets tend to hang out near ‘beware of pickpockets’ signs, because the first thing people do when they read it is check they still have their valuables, helpfully giving away where they are

http://www.bbc.com/future/story/20140629-how-pickpockets-trick-your-mind

Και εχω πιασει τον εαυτο μου να το κανει ακομα και αφου ειχα μαθει για την τακτικη αυτη

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...