Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως κάθε μέρα που παίρνω ΗΣΑΠ, θα έχει μία τουλάχιστον ανακοίνωση για φύλαξη προσωπικών αντικειμένων.

Μάλλον έχεις μπει μια φορά στη ζωή σου στον ΗΣΑΠ πάντα λέει από τα μεγάφωνα από τη στάση Ειρήνη και μετά που μπαίνει όλος ο κόσμος προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα 

• Like 2
  • Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα φανώ πολύ κακός αλλά μόνο μέ ένα γερό χέρι ξύλο θα στρώσουν μερικοί. Άλλο να πεινάς και να αναγκάζεσαι σε κάτι (και πάλι παράνομο) και άλλο για να έχεις πολυτέλειες. γιατί το έχω δει και αυτό.

Προσοχή λοιπόν. Εχω πιάσει εγώ τύπο γύρω στα 45-50 με το χέρι του μέσα στο σακάκι μου. Να του το σπάσω ήθελα. Προφανώς έφυγε σαν κύριος να το κάνει στο επόμενο δρομολόγιο...

Απλά δεν υπάρχει σωτηρία. Όσο και εμείς τους αφήνουμε απλά θα πάνε παρακάτω.

Μπα, θα βρούνε υπερασπιστές!

Δημοσ.

Προσοχή λοιπόν. Εχω πιάσει εγώ τύπο γύρω στα 45-50 με το χέρι του μέσα στο σακάκι μου. Να του το σπάσω ήθελα. Προφανώς έφυγε σαν κύριος να το κάνει στο επόμενο δρομολόγιο...

Και δεν εκανες τιποτα.Την επομενη φορα αν τα αφηνεις θα σου πιασουν τον κωλο.

• Like 1
Δημοσ.

Και δεν εκανες τιποτα.Την επομενη φορα αν τα αφηνεις θα σου πιασουν τον κωλο.

Να αρχίσω να τον βροντάω και αν έχει στάλα εξυπνάδας θα κάνει το θύμα.

Και ένα λεωφορείο θα βροντάει εμένα για να τον υπερασπιστεί όσο αυτός θα σουφρώνει πορτοφόλια μέσα στον σαματά. Όχι ευχαριστώ.

• Like 4
Δημοσ.

Να αρχίσω να τον βροντάω και αν έχει στάλα εξυπνάδας θα κάνει το θύμα.

Και ένα λεωφορείο θα βροντάει εμένα για να τον υπερασπιστεί όσο αυτός θα σουφρώνει πορτοφόλια μέσα στον σαματά. Όχι ευχαριστώ.

Και γιατι να πιστεψουν αυτον και οχι εσενα.Και αν οι επιβατες ειχαν σωστη κριση, που σιγουρα οι πιο πολλοι θα ειχαν γιατι να κανεις σαματα χωρις λογο.Αν εγω ημουν επιβατης θα σε βοηθαγα σιγουρα.

Δημοσ.

Και γιατι να πιστεψουν αυτον και οχι εσενα.Και αν οι επιβατες ειχαν σωστη κριση, που σιγουρα οι πιο πολλοι θα ειχαν γιατι να κανεις σαματα χωρις λογο.Αν εγω ημουν επιβατης θα σε βοηθαγα σιγουρα.

Βγαίνουμε offtopic αλλά για μια φορά θα πω κάτι. Δεν το συνεχίζω.

Πιστεύεις ότι έχουνε σωστή κρίση? Σοβαρά θα είμασταν εδώ που είμασταν αν ήταν λογικοί όλοι?

Αυτό που λένε.

Το κακό με την κοινή λογική είναι ότι δεν είναι και τόσο κοινή.

Απλά του είπα να πάρει το τομάρι του να φύγει, όπως και έκανε τρέχοντας.

• Like 6
Δημοσ.

Και στα λεωφορεία παίζει πολύ. Έχω πετύχει δύο φορές τον τελευταίο μήνα. Τη μία έγινε citizen arrest από κάτι γυναίκες και ήθελαν να φωνάξουν την αστυνομία, αλλά μετά άρχισαν να φωνάζουν κάποιοι επιβάτες ότι δεν ήθελαν να περιμένουν και έφυγε σαν κύριος.

Διάβασε τα bold να καταλάβεις. Στην ουσία οι υπόλοιποι επιβάτες απαίτησαν να τον αφήσουν να φύγει. Αυτές ήταν έτοιμες να του ρίξουν ακόμα και ξύλο. Σημειωτέον ότι οι γυναίκες που τον αρπάξανε ήταν αλλοδαπές. Οι Έλληνες στα @@ τους, μόνο να ξεκινήσει το λεωφορείο ήθελαν.

Δημοσ.

στο 040 γινετε ακριβως το ιδιο και το αστειο ειναι οτι οι συχνοι επιβατες οπως και εγω τους εχουμε μαθει πλεον και αυτοι συνεχιζουν στο ιδιο δρομολογιο.συγκεκριμενα ειναι παντα 3 αντρες ντυμενοι πολυ καλα με το κουστουμι τους και αλλες 2-3 γυναικες και αυτες ντυμενες παντα στην πενα.ρουμανοι ειναι στην καταγωγη απ οτι εχω καταλαβει και ξερω περιπου και που μενουν.

ωπα ρε σε ποια σταση γιατι κ εγω το 040 το χω κανει καραμελα

Δημοσ.

Μου έχουν κλέψει τον καπνό, απο την τσέπη, στον ηλεκτρικό.Τον είχα σε δερμάτινη θήκη. Θα την πέρασαν για πορτοφόλι:D.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα δεν ξερω τι να κανω, να παω αστυνομια και να πω το story, αφενος μεν ειμαι σιγουρος πως το ξερουν, αφετερου δε δεν ξερω πως μπορω να το στηριξω ολο αυτο

Μια χαρά το ξέρει, και η αστυνομία και ο υπευθυνος κάθε σταθμού και η διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ.

Γιαυτό και βγάζουν ανακοινώσεις κάθε λίγο απο τα μεγάφωνα. "προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα"

Είναι και ένας απο τους λόγους που θα μπουν κάμερες στο μετρό και στο τραίνο για αρχή.

Πρακτικά βέβαια δεν ξέρω πόσο θα βοηθίσει. Εδώ φίλος μου έχει παραδώσει βιντεοσκόπηση απο κάμερα που του βουτάγανε τη μηχανή, και η Ε.Α. κράτησε το βίντεο για επεξεργασία. εννοείται η μηχανή (που ήταν και μεγάλης αξίας) δεν βρέθηκε ποτέ και κανείς δεν τον ενημερωσε για τίποτα.

Επεξ/σία από Socratis_g
  • Like 1
Δημοσ.

Μάλλον έχεις μπει μια φορά στη ζωή σου στον ΗΣΑΠ πάντα λέει από τα μεγάφωνα από τη στάση Ειρήνη και μετά που μπαίνει όλος ο κόσμος προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα 

Διάβασε πάλι το μήνυμα μου.

Δημοσ.

την προηγούμενη εβδομάδα, κάπου μεσημέρι ήταν, είχε μπει ένας γύφτος για να ζητήσει λεφτά. Είχε πει λοιπόν "εγώ είμαι τίμιος, δεν έχω κλέψει, όπως έκλεψαν στο δίπλα βαγόνι το πορτοφόλι μιας κυρίας". Μου φάνηκε κάπως γελοίο αυτό... Νομίζω πως η μόνη λύση (αν είναι λύση κι αυτό) είναι να μπουν μπάρες, και στο μετρό και στον ηλεκτρικό. Χρησιμοποιώ και τα 2 σχεδόν κάθε μέρα. Μπαίνει η σάρα και η μάρα. Ζητιάνοι, γύφτοι, πορτοφολάκηδες, πρεζόνια... Μια φορά ήταν στον ηλεκτρικό και είχε μπει ένας ναρκομανής, έκατσε στην άκρη και άρχισε να τρυπιέται με τη σύριγγα ρε μαλάκες! Όλα αυτά είναι σημάδια παρακμής δυστυχώς. Αν μπουν οι μπάρες κάπως θεωρώ θα μπορούσε να καλυτερέυσει κάπως η κατάσταση, βέβαια ίσως και όχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...