Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντού υπάρχουν. Γενευη τα λεωφορεία στις οθονες με τις στασεις γράφουν κατα διαστήματα "attention pickpockets". Καθε ΣΚ εχει επαγγελματιες πορτοφολαδες / τουριστες απο Γαλλια. Και στην εκθεση αυτοκινήτου - ειδικα στα εγκαίνια - πρεπει να πας με τσιγκινο σωβρακακι αν θες να γυρισεις οπως πηγες.

• Like 2
  • Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε εαν ο άλλος ειναι ξεροκέφαλος ποιος φταίει , ουτε λύση ειναι να υπάρχει αστυνομία σε καθε βαγόνι (καλα  ουτε βεβαια να γινεται αυτο που περιγράφεις ) 

Κινητό και κάποια μετρητά συνήθως κουβαλάνε οι περισσότεροι. Χωρίς καθόλου μετρητά προσωπικά δεν βγαίνω ποτέ.

• Like 2
Δημοσ.

το 051 πολυ επικινδυνο

Εκεί είχα πετύχει το σκηνικό που περιέγραψα νωρίτερα, που δύο γυναίκες είχαν τσακώσει έναν πορτοφολά και ήθελαν να φωνάξουν την αστυνομία.

• Like 1
Δημοσ.

Παντού υπάρχουν. Γενευη τα λεωφορεία στις οθονες με τις στασεις γράφουν κατα διαστήματα "attention pickpockets". Καθε ΣΚ εχει επαγγελματιες πορτοφολαδες / τουριστες απο Γαλλια. Και στην εκθεση αυτοκινήτου - ειδικα στα εγκαίνια - πρεπει να πας με τσιγκινο σωβρακακι αν θες να γυρισεις οπως πηγες.

Πω ρε γμτ Ελβετία γίναμε

• Like 16
Δημοσ.

Κάθε μέρα παίρνω τον ΗΣΑΠ για την δουλειά (βέβαια δεν περνάω από τις στάσεις που είπε ο OP, αν και έχω περάσει και από αυτές παλιότερα) και ευτυχώς δεν μου έχει τύχει κάτι...

Αυτοί οι απατεώνες έχουν τίποτα όπλα (σουγιάδες κλπ) μαζί τους; Να ξέρουμε αν είναι safe να τους κάνουμε καλοκαιρινούς (αν -ω μη γένοιτο- τύχει η στραβή)... εφόσον η αστυνομία κωφεύει.

• Like 1
Δημοσ.

αν ο κόσμος συνεχίζει να κουβαλά μετρητά .... 

Δεν είναι τα μετρητά το θέμα. Ας μου έκλεβαν και 100 ευρώ. Απο τον να χάσω ταυτότητα, κάρτες, κανα smartphone κτλ...χίλιες φορές.

• Like 1
Δημοσ.

Θα φανώ πολύ κακός αλλά μόνο μέ ένα γερό χέρι ξύλο θα στρώσουν μερικοί. Άλλο να πεινάς και να αναγκάζεσαι σε κάτι (και πάλι παράνομο) και άλλο για να έχεις πολυτέλειες. γιατί το έχω δει και αυτό.

Προσοχή λοιπόν. Εχω πιάσει εγώ τύπο γύρω στα 45-50 με το χέρι του μέσα στο σακάκι μου. Να του το σπάσω ήθελα. Προφανώς έφυγε σαν κύριος να το κάνει στο επόμενο δρομολόγιο...

Απλά δεν υπάρχει σωτηρία. Όσο και εμείς τους αφήνουμε απλά θα πάνε παρακάτω.

• Like 7
Δημοσ.

Θα φανώ πολύ κακός αλλά μόνο μέ ένα γερό χέρι ξύλο θα στρώσουν μερικοί. Άλλο να πεινάς και να αναγκάζεσαι σε κάτι (και πάλι παράνομο) και άλλο για να έχεις πολυτέλειες. γιατί το έχω δει και αυτό.

Προσοχή λοιπόν. Εχω πιάσει εγώ τύπο γύρω στα 45-50 με το χέρι του μέσα στο σακάκι μου. Να του το σπάσω ήθελα. Προφανώς έφυγε σαν κύριος να το κάνει στο επόμενο δρομολόγιο...

Απλά δεν υπάρχει σωτηρία. Όσο και εμείς τους αφήνουμε απλά θα πάνε παρακάτω.

είπες κάτι έκανες σκηνή;

έχω σκεφτεί κι εγω παρόμοια σκηνικά αλλά δε ξέρω πως θα αντιδρούσα και τι θα ήταν καλύτερο..

Δημοσ.

Πάρε μια τσάντα πλάτης άσε ορθάνοιχτα τα φερμουαρ και βάλε μέσα μια φάκα,σίγουρα θα γελάσεις πολύ  :lol:

Storm αυτό να κάνεις! Απ'τις καλύτερες ιδέες ε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...