Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στο τελος τι εγινε? εκαναν αυτοι οι 2 το δικο τους .... και απολυθηκε κιολας ο άλλος. Και διαπομπευεται κιολας στο Ιντερνετ. Τι μένει? να πέσει στα γονατα και να περιμένει με τα ποδια ανοιχτα. Ε ντάξει ζουμε στη χωρα της παραλογιας. Δε μου φαινεται καθολου περιεργο ολο αυτο.

Η καταγραφή με το βίντεο και η διάδοση του δεν είναι διαπόμπευση, η καταγεγραμμένη συμπεριφορά του υποκειμένου τον διαπόμπευσε. Ο ίδιος διαπόμπευσε τον εαυτό του και τον έφερε στην ανεργία. Αν συμπεριφερόταν ως άνθρωπος, το βίντεο θα ήταν σύμμαχος του, συμπεριφέρθηκε ως κοινωνικό απολειφάδι και αυτό δείχνει και το βίντεο.

• Like 3
  • Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

η υπερβολη της υπερβολης Ω ΥΠΕΡΒΟΛΗ απο μερικους που ξυπνησανε " ανθρωπιστες και καλα" σημερα..

Έτσι! Όλα στα μέτρα σου για να μην έχεις και τύψεις... :)

Δημοσ.

Η καταγραφή με το βίντεο και η διάδοση του δεν είναι διαπόμπευση, η καταγεγραμμένη συμπεριφορά του υποκειμένου τον διαπόμπευσε. Ο ίδιος διαπόμπευσε τον εαυτό του και τον έφερε στην ανεργία. Αν συμπεριφερόταν ως άνθρωπος, το βίντεο θα ήταν σύμμαχος του, συμπεριφέρθηκε ως κοινωνικό απολειφάδι και αυτό δείχνει και το βίντεο.

Για αυτο υπάρχουν και τα δικαστηρια. Για να μας βρισκουν την άκρη οταν διαφωνούμε. Εσυ λες οτι δεν ειναι διαπομπευση εγω λεω οτι ειναι ομως και αξιωνω αποζημιωση. Θυμαμαι οταν ειχε γινει το περιστατικο με τις ιεροδουλες και το ειτζ τοτε ολοι ελεγαν περι διαπομπευσης και για τις φωτογραφιες τους και τα ονοματα τους. Τωρα αυτο γιατι δεν ειναι? ρωτησε κανεις τον σεκιουριτα αν θελει να γινει διασημος? μπορει να ειχε κακη συμπεριφορα αλλα αυτο δεν δινει κανενα δικαιωμα στην αλλη να ανεβάσει αυτο το βιντεο χωρις την άδεια του.Τι ειναι η κυρια δημοσιογραφος? αλανθαστη? αυτη δεν εχει κανει λάθη? να την ανεβάσουμε στο Ιντερνετ με βιντεο να την διαπομπευσουμε την επομενη φορα?

Αλλα δεν φταινε αυτοι που βιντεοσκοπουν φταιει και ο αλλος που οταν δει κάτι τέτοιο αντι να αρπάξει με τη μια ολα τα κινητα και να σβησει το περιεχομενο τους κάθεται και το διαπραγματευεται. Έχω βάλει χέρι στην τσέπη άλλου που ειχε χαρτι που με αφορουσε και δεν μου το εδινε. Οποτε επιχειρησα να του το πάρω με τη βια και ηρθαμε στα χέρια αφου πρωτα του ειχα ζητησει να το δωσει και δεν το εκανε.Εισαι καλα? θα το έσπαγα το κινητο. Που με βιντεοσκοπει χωρις την άδεια μου.Ειναι περιεχομενο που με αφορα εγω θα αποφασισω για την τυχη του.

Ειστε εναντιον του σεκιουριτα επειδη απλα πηγε να κανει τη δουλεια του?

• Like 1
Δημοσ.

ο σεκιουριτας εγινε "διασημος" γιατι ειναι ρατσιστης

η ιεροδουλη εγινε "διασημη" γιατι ειναι ασθενης.

δεν το λες και ιδιο

Η ιεροδουλη ποτε δεν ειπε σε κανεναν οτι ειχε ειτζ ως οφειλε πρέπει να ξέρουν ολοι με ποια πηγαινουν για να προφυλάσσονται. Ελλαδα η χωρα της παραλογιας μην μας φαινεται περιεργο που ειμαστε ενα βημα πριν την καταστροφη.Σε λιγο και εξοδο απο την Σένγκεν επειδη θέλαμε να κάνουμε τους καλους.

Οτι μας συμφέρει ειμαστε αυτο βλεπω εγω ... καθενας κανει επιθεση στον άλλον επειδη εθιξε απλα τις δικες του προσωπικες ευαισθησιες μη λογαριαζοντας τις ευαισθησιες και του άλλου. Ο ανθρωπος αυτος διαπομπευθηκε επειδη απλα ειπε κανω εγω κουμάντο εδω , οντως ενας φυλακας κανει κουμάντο στο χωρο του δεν ειναι γλάστρα οποτε αμα πάς με υφάκι να εισαι έτοιμος και για συγκρουση. Μη κλαιγεσαι μετα δνε σου μιλησε καλα

Δημοσ.

ησουνα μπροστα οταν κανανε σεξ;

Οχι δεν ημουν. Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι σε εκεινη την περιπτωση θεωρειται διαπομπευση ενω σε αυτην οχι? ειπε κανεις στον άλλον οτι γουσταρω να με βιντεοσκοπει την ωρα που εργαζομαι? ιατρικο απορρητο υπάρχει εργασιακο οχι? καταλαβες που πάσχουμε? οτι δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Ειμαστε τραλαλά και οτι μας συμφέρει.

Δημοσ.

Για αυτο υπάρχουν και τα δικαστηρια. Για να μας βρισκουν την άκρη οταν διαφωνούμε. Εσυ λες οτι δεν ειναι διαπομπευση εγω λεω οτι ειναι ομως και αξιωνω αποζημιωση. Θυμαμαι οταν ειχε γινει το περιστατικο με τις ιεροδουλες και το ειτζ τοτε ολοι ελεγαν περι διαπομπευσης και για τις φωτογραφιες τους και τα ονοματα τους. Τωρα αυτο γιατι δεν ειναι? ρωτησε κανεις τον σεκιουριτα αν θελει να γινει διασημος? μπορει να ειχε κακη συμπεριφορα αλλα αυτο δεν δινει κανενα δικαιωμα στην αλλη να ανεβάσει αυτο το βιντεο χωρις την άδεια του.Τι ειναι η κυρια δημοσιογραφος? αλανθαστη? αυτη δεν εχει κανει λάθη? να την ανεβάσουμε στο Ιντερνετ με βιντεο να την διαπομπευσουμε την επομενη φορα?

Αλλα δεν φταινε αυτοι που βιντεοσκοπουν φταιει και ο αλλος που οταν δει κάτι τέτοιο αντι να αρπάξει με τη μια ολα τα κινητα και να σβησει το περιεχομενο τους κάθεται και το διαπραγματευεται. Έχω βάλει χέρι στην τσέπη άλλου που ειχε χαρτι που με αφορουσε και δεν μου το εδινε. Οποτε επιχειρησα να του το πάρω με τη βια και ηρθαμε στα χέρια αφου πρωτα του ειχα ζητησει να το δωσει και δεν το εκανε.Εισαι καλα? θα το έσπαγα το κινητο. Που με βιντεοσκοπει χωρις την άδεια μου.Ειναι περιεχομενο που με αφορα εγω θα αποφασισω για την τυχη του.

Ειστε εναντιον του σεκιουριτα επειδη απλα πηγε να κανει τη δουλεια του?

Αν είχες αφήσει το post σου στο αρχικό statement τότε όλα θα ήταν οκ.

Παρακάτω όμως φαίνεσαι ανακόλουθος αφού δεν πήγες "στα δικαστήρια" για αυτό που σε αδικούσε ή διαφωνούσες αλλά "πήρες το νόμο στα χέρια σου" ;)

Δημοσ.

τι μου συγκρινεις ρε συ; το να βγαζει το υπουργειο φωτογραφιες αρρωστων ανθρωπων λεγοντας οτι αυτοι εχουν aids με το να βγαζει στο youtube μια επιβατις ενα βιντεο απο δημοσιο χωρο; ειναι δυνατον να τα θεωρεις ιδια;

Δημοσ.

Καλά έκανε και τις έβγαλε (ο εισαγγελέας όχι το υπουργείο) γιατί αυτές οι τελειωμένες κερνούσαν τον κόσμο έιτζ για να πάρουν την δόση τους..

Χύμα και ακαποτα !

Δημοσ.

Αν είχες αφήσει το post σου στο αρχικό statement τότε όλα θα ήταν οκ.

Παρακάτω όμως φαίνεσαι ανακόλουθος αφού δεν πήγες "στα δικαστήρια" για αυτό που σε αδικούσε ή διαφωνούσες αλλά "πήρες το νόμο στα χέρια σου" ;)

Εντάξει γνωστος ηταν δεν έγινε και τιποτα κάτι φάπες πέσανε στα ψιλά μετα πάλι αγκαλιτσες και ποτάκια ειμασταν :-D αυτο που ηθελα το πετυχα παντως μου έδωσε το χαρτι που μου άνηκε.

τι μου συγκρινεις ρε συ; το να βγαζει το υπουργειο φωτογραφιες αρρωστων ανθρωπων λεγοντας οτι αυτοι εχουν aids με το να βγαζει στο youtube μια επιβατις ενα βιντεο απο δημοσιο χωρο; ειναι δυνατον να τα θεωρεις ιδια;

Η τυπισσα τον ανέβασε για να του κάνει ζημια και να χάσει τη δουλεια του δεν τις αρκουσε που έγινε το δικο της και έφυγε γράφοντας τον σεκιουριτα στα @@ της και αυτη και ο άλλος ο κυριος το τράβηξε στα άκρα. Αν δεν ειναι αυτο ύπουλη συμπεριφορα τοτε τι ειναι? υποστηριξε την σε κάτι τέτοιες ανέραστες υστερικιες ειναι θεμα χρονου να ειστε απλά οι επομενοι.

Δημοσ.

δεν ειναι ακρο το να απολυθει ο ρατσισταρος. ειναι το αναμενομενο και το φυσιολογικο.

οποιαδηποτε αλλη καταληξη θα ηταν αδικη για την κοινωνια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...