Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν λαική νομιμοποίηση για να γίνει αλλά οκ :P

Τι να σε πω, μάλλον μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο να βάζουν αστυνόμους (που δεν περισσεύουν κιόλας και δεν μπορούν να γίνουν προσλήψεις)... αν το έκανε ο πιτσαδόρος, θα φωνάζανε για αστυνομοκρατία. Τώρα όλα μέλι γάλα.

Υποτίθεται ότι θέλουν να μειώσουν την ανεργία, αλλά με κάτι τέτοια το αντίθετο γίνεται. Το περίεργο είναι που δεν αντιδρούν και οι εταιρίες (ξέρω άλλη περίπτωση εταιρίας security στο δημόσιο που τους έχουν πάει στα δικαστήρια επειδή δεν τους ανανεώθηκε η σύμβαση).

ΥΓ: Είναι κι άλλα κομμάτια του παζλ (κανάλια, ίντερνετ) που με προβληματίζουν για το που το πάνε... θα δείξει.

Δημοσ.

Τι να σε πω, μάλλον μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο να βάζουν αστυνόμους (που δεν περισσεύουν κιόλας και δεν μπορούν να γίνουν προσλήψεις)... αν το έκανε ο πιτσαδόρος, θα φωνάζανε για αστυνομοκρατία. Τώρα όλα μέλι γάλα.

Υποτίθεται ότι θέλουν να μειώσουν την ανεργία, αλλά με κάτι τέτοια το αντίθετο γίνεται. Το περίεργο είναι που δεν αντιδρούν και οι εταιρίες (ξέρω άλλη περίπτωση εταιρίας security στο δημόσιο που τους έχουν πάει στα δικαστήρια επειδή δεν τους ανανεώθηκε η σύμβαση).

ΥΓ: Είναι κι άλλα κομμάτια του παζλ (κανάλια, ίντερνετ) που με προβληματίζουν για το που το πάνε... θα δείξει.

Λένε 'οτι το κάνουν για εξοικονόμηση κόστους. Τώρα who knows..

Δεν έχω πρόβλημα με τους αστυνομικούς αρκεί να κινούνται πλήρως στα νόμιμα πλαίσια, που θα προβλέπεται, και μόνο.

(όχι σαν τους ΔΙΑΣ κλπ να βαράνε κόσμο για ψύλλου πήδημα ούτε ότιδήποτε που ξεφέυγει των αρμοδιοτήτων τους)

Το ΥΓ είναι μεγάλη συζήτηση αλλά θα βγούμε off-topic.

Δημοσ.

Ο σεκιουριτάς δεν έχασε τη δουλειά του. Απολύθηκε δικαιολογημένα χωρίς Να δικαιούται αποζημίωση, λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς.

Όσο για το καραγκιοζιλίκι που αναφέρθηκε, να γίνεται έλεγχος στο μετρό στο τι κουβαλάμε, τέτοιες προτάσεις είναι τουλάχιστον επικίνδυνες.

Για τον σεκιουριτά το έγραψα ότι απολύθηκε. Για τον επιβάτη δεν ξέρω αν απελάθηκε.

Δεν το βλέπω ούτε καραγκιοζιλίκι ούτε επικίνδυνη πρόταση....τέλος πάντων, εγώ έγραψα τι πραγματικά πιστεύω ότι δείχνει το βίντεο και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Δεν συνεχίζω γιατί μάλλον είναι οφ τόπικ.

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι εσεις τυπου ζιο, ανιώνιεμη κλπ. που τάχα πέφτετε απ τα συννεφα στο άκουσμα της λέξης ρατσισμός για το συγκεκριμένο περιστατικό, και βάλατε πλερέζες για τον σεκιουριτά, όταν στη θέαση ενός μαύρου θεωρείτε α πριόρι ότι είναι παράνομος, για όποιον άλλο νοήμονα άνθρωπο, αυτό είναι ο ορισμός του ρατσιστικού κοινωνικού αυτοματισμού. Για το μυαλό σας απότι φαίνεται νόμιμο είναι το ηθικό, ηθικό είναι το ελλιενιεκό /φυλετικά καθαρό, και πάει λέγοντας.

Άκου λέει ήταν μαύρος με βαλίτσα άρα να τον ελέγξει η αστυνομία

Δημοσ.

1) Λένε 'οτι το κάνουν για εξοικονόμηση κόστους. Τώρα who knows..

2) Δεν έχω πρόβλημα με τους αστυνομικούς αρκεί να κινούνται πλήρως στα νόμιμα πλαίσια, που θα προβλέπεται, και μόνο.

(όχι σαν τους ΔΙΑΣ κλπ να βαράνε κόσμο για ψύλλου πήδημα ούτε ότιδήποτε που ξεφέυγει των αρμοδιοτήτων τους)

1) Αν τους το επέβαλλε η τρόικα, πάω πάσο, αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Στους Ολυμπιακούς ας πούμε ότι είχε νόημα, για να φαίνεται ότι υπάρχει «ασφάλεια»...

2) Ας ελπίσουμε να μην δούμε τίποτα έκτροπα και μετά μας λένε για αριστερή αστυνομία.

Οι σεκιουριτάδες πότε φεύγουν τελικά; Χτες ήταν στις θέσεις τους πάντως.

Για μένα το ιδανικό θα ήταν να έφευγαν οι μεσάζοντες από την μέση και να τους προσλάμβανε η ΣΤΑΣΥ με λίγο υψηλότερους μισθούς και σύμβαση ορισμένου χρόνου. Δηλαδή αντί να παίρνουν €400-500, ας έπαιρναν €700-800. Έτσι κι αλλιώς αυτές οι εταιρίες χρεώνουν π.χ. 900-1000 ευρώ το κεφάλι στην ΣΤΑΣΥ.

Δημοσ.

Όσο για το καραγκιοζιλίκι που αναφέρθηκε, να γίνεται έλεγχος στο μετρό στο τι κουβαλάμε, τέτοιες προτάσεις είναι τουλάχιστον επικίνδυνες.

Ναι, μπορεί η παγκόσμια νέα τάξη των πραγμάτων να καταφέρει επιτέλους να υποτάξει το τελευταίο 'γαλατικό χωριό', τους αντισυστημικούς της Αθήνας.

Δημοσ.

Για τον σεκιουριτά το έγραψα ότι απολύθηκε. Για τον επιβάτη δεν ξέρω αν απελάθηκε.

Δεν το βλέπω ούτε καραγκιοζιλίκι ούτε επικίνδυνη πρόταση....τέλος πάντων, εγώ έγραψα τι πραγματικά πιστεύω ότι δείχνει το βίντεο και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Δεν συνεχίζω γιατί μάλλον είναι οφ τόπικ.

Γιατί να απελαθεί; Ξέρεις κάτι;

Η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη ποτέ και από ποιους επιτρέπεται η σωματική έρευνα κι ευτυχώς ο νομοθέτης βασίζεται σε αρχές και αξίες που πρέπει να διαίπουν τις ανθρώπινες κοινωνίες.

Ναι, μπορεί η παγκόσμια νέα τάξη των πραγμάτων να καταφέρει επιτέλους να υποτάξει το τελευταίο 'γαλατικό χωριό', τους αντισυστημικούς της Αθήνας.

Η τοποθέτηςη σου βγάζει νόημα.

Δημοσ.

Γιατί να απελαθεί; Ξέρεις κάτι;

Η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη ποτέ και από ποιους επιτρέπεται η σωματική έρευνα κι ευτυχώς ο νομοθέτης βασίζεται σε αρχές και αξίες που πρέπει να διαίπουν τις ανθρώπινες κοινωνίες.

Η τοποθέτηςη σου βγάζει νόημα.

Όχι τίποτα δεν ξέρω, πέρα από το ότι κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και ειλικρινά ελπίζω να μην ξυπνήσουμε απότομα!

• Like 2
Δημοσ.

Ολοι εσεις τυπου ζιο, ανιώνιεμη κλπ. που τάχα πέφτετε απ τα συννεφα στο άκουσμα της λέξης ρατσισμός για το συγκεκριμένο περιστατικό, και βάλατε πλερέζες για τον σεκιουριτά, όταν στη θέαση ενός μαύρου θεωρείτε α πριόρι ότι είναι παράνομος, για όποιον άλλο νοήμονα άνθρωπο, αυτό είναι ο ορισμός του ρατσιστικού κοινωνικού αυτοματισμού. Για το μυαλό σας απότι φαίνεται νόμιμο είναι το ηθικό, ηθικό είναι το ελλιενιεκό /φυλετικά καθαρό, και πάει λέγοντας.

Άκου λέει ήταν μαύρος με βαλίτσα άρα να τον ελέγξει η αστυνομία

Ξεφυγε απο τα χρωματα και τα αρωματα..μιλαμε για νομους που δεν ακουμπανε μεταναστες που ειναι εδω διχως χαρτια,διχως ελεγχο..ζεις αθηνα?

Δημοσ.

1) Αν τους το επέβαλλε η τρόικα, πάω πάσο, αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Στους Ολυμπιακούς ας πούμε ότι είχε νόημα, για να φαίνεται ότι υπάρχει «ασφάλεια»...

2) Ας ελπίσουμε να μην δούμε τίποτα έκτροπα και μετά μας λένε για αριστερή αστυνομία.

Οι σεκιουριτάδες πότε φεύγουν τελικά; Χτες ήταν στις θέσεις τους πάντως.

Για μένα το ιδανικό θα ήταν να έφευγαν οι μεσάζοντες από την μέση και να τους προσλάμβανε η ΣΤΑΣΥ με λίγο υψηλότερους μισθούς και σύμβαση ορισμένου χρόνου. Δηλαδή αντί να παίρνουν €400-500, ας έπαιρναν €700-800. Έτσι κι αλλιώς αυτές οι εταιρίες χρεώνουν π.χ. 900-1000 ευρώ το κεφάλι στην ΣΤΑΣΥ

Δεν ξέρω αν το επέβαλλε κάποιος αν και δεν νομίζω.

Προσωπικά δεν τους θεωρώ απαραίτητους -τους αστυνομικούς-αν με ρωτάς και θα προτιμούσα να μην έχει. Τώρα εάν βάλουν και πληρούν τις προυποθέσεις που έγραψα παραπάνω, απλά θα το αποδεχτώ, πιστεύοντας και πάλι όμως ότι δεν χρειάζονται,

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρεις κάτι για τον συγκεκριμένο μαύρο απο το περιστατικό, ή ολοι οι μαύροι είναι παράνομοι, εγκληματίες άρα και αυτός στο βίντεο?

Δημοσ.

Ξέρεις κάτι για τον συγκεκριμένο μαύρο απο το περιστατικό, ή ολοι οι μαύροι είναι παράνομοι, εγκληματίες άρα και αυτός στο βίντεο?

Αυτό προσπάθησα και εγώ να πω πριν..

Δημοσ.

Εγώ; Σου είπα τι ξέρω :)

(Μαύρο τον ανεβάζεις, μαύρο τον κατεβάζεις πάντως...:P )

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...