anwnymh29 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Πιο ηλιθια ειναι η εταιρεια που τον απέλυσε ομως διοτι έδωσε την εντυπωση σε ολους τους υπερβολες οτι έχουν δικιο. Κοιτα η παρατηρηση που του εκανε δεν ηταν παραλογη πηγαιντε κυριε στο πισω βαγονι αν θέλετε σκεψου εγω αμα μου το ελεγε και το αιτιολογουσε παιζει να πηγαινα χωρις διαμαρτυριες. Εκεινο που θα εκανα εγω αν ημουν υπευθυνος του θα του ελεγα αρχικα να ειναι πιο ευγενικος ακομα και οταν κανει παρατηρηση και αλλη φορα να διακοπτει τον συρμο και να φωνάζει την αστυνομια. Αλλα δεν γινεται καθε φορά να γινεται αυτη η δουλεια αλλοι μπορει να βιάζονται. Ρε ντεβιλ απο τυχη και καλοσυνη ενος μοντ δεν εφαγα μπαν στο θεμα του σεκιουριτα..γιατι ξεφυγα λογω ενος βλαξ. Θεωρω οτι αδικως εχασε την δουλεια του,θεωρω οτι αδικως του καρφωσαν την ρετσινια του ρατσιστη..Ομως το χειριστηκε σαν μαλακας... Για την ιστορια μια μερα με που βρισκομουν με πολλες σακουλες,ψωνια δλδ για μια ειδικη περισταση , πηγα και ρωτησα μονη μου τον σεκιουριτι στο μετρο.."κυριε μπορω να μπω με ολα αυτα" ?? δεν ειν'κακο!! 3
l337 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Παίζω με τις πιθανότητες... (Δεν είμαι σίγουρος για τον security, μια χαρά ευγενικός ήταν για αρκετή ώρα...) Eίσαι μεγάλος άνθρωπος και είμαι και εγώ... Σε ένα δικαστήριο δεν υπάρχουν πιθανότητες, υπάρχουν αποδείξεις. Τα άλλα είναι επικίνδυνα και οδηγούν σε άλλα καθεστώτα. 2
kostas_sl Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ρε ντεβιλ απο τυχη και καλοσυνη ενος μοντ δεν εφαγα μπαν στο θεμα του σεκιουριτα..γιατι ξεφυγα λογω ενος βλαξ. Θεωρω οτι αδικως εχασε την δουλεια του,θεωρω οτι αδικως του καρφωσαν την ρετσινια του ρατσιστη..Ομως το χειριστηκε σαν μαλακας... Για την ιστορια μια μερα με που βρισκομουν με πολλες σακουλες,ψωνια δλδ για μια ειδικη περισταση , πηγα και ρωτησα μονη μου τον σεκιουριτι στο μετρο.."κυριε μπορω να μπω με ολα αυτα" ?? δεν ειν'κακο!! Έπρεπε να έχεις φάει μπαν από καιρό εσύ γιατί η ρητορική σου είναι και πολύ φασίζουσα 1
l337 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Τι πράμα έχει αποφασιστεί ρε παιδιά? Εδω και 2-3 εβδομάδες η κυβέρνηση είχε αποφασίσει να σταματήσει τις σύμβαση με τις εταιρίες security και να βάλει αστυνομικούς.
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Eίσαι μεγάλος άνθρωπος και είμαι και εγώ... Σε ένα δικαστήριο δεν υπάρχουν πιθανότητες, υπάρχουν αποδείξεις. Τα άλλα είναι επικίνδυνα και οδηγούν σε άλλα καθεστώτα. Έχεις δίκιο αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνεις αυτό που λέω...τέλος πάντων, δεν θα λύσουμε το θέμα εμείς εδώ
DDevil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ρε ντεβιλ απο τυχη και καλοσυνη ενος μοντ δεν εφαγα μπαν στο θεμα του σεκιουριτα..γιατι ξεφυγα λογω ενος βλαξ. Θεωρω οτι αδικως εχασε την δουλεια του,θεωρω οτι αδικως του καρφωσαν την ρετσινια του ρατσιστη..Ομως το χειριστηκε σαν μαλακας... Για την ιστορια μια μερα με που βρισκομουν με πολλες σακουλες,ψωνια δλδ για μια ειδικη περισταση , πηγα και ρωτησα μονη μου τον σεκιουριτι στο μετρο.."κυριε μπορω να μπω με ολα αυτα" ?? δεν ειν'κακο!! Ρε έχουμε γινει τσιρκο τι περιμενεις? ο τυπος ατυχος και για μενα αδικα του κολλησαν την ταμπέλα του ρατσιστη. Εδω δε βλεπεις τι γινεται εριξε το δουλεμα της αρκουδας ο συριζα και τωρα λενε εμεις δεν υποσχεθηκαμε τιιποτα χαχαχ Απονηρευτος με τοσα ρουφιανακια που κυκλοφορουνε δεν κάνεις τέτοιο θεμα στο τρενο ή αν το κάνεις το κάνεις με τροπο ωστε να ρουφιανακια να μη σε δωσουν. 2
kostas_sl Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Εδω και 2-3 εβδομάδες η κυβέρνηση είχε αποφασίσει να σταματήσει τις σύμβαση με τις εταιρίες security και να βάλει αστυνομικούς. Ευχαριστώ δε το ξερα.Μπορεί να θέλει να βάλει αυτούς της πρώην Δημοτικής ποιος ξέρει.
bedazzled Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί να χρειαστεί η κυβέρνηση αφορμή για κάτι που έτσι κι αλλιώς είχε αποφασίσει να κάνει 2-3 εβδομάδες πριν; Για να έχει «λαϊκή νομιμοποίηση».
l337 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ δε το ξερα.Μπορεί να θέλει να βάλει αυτούς της πρώην Δημοτικής ποιος ξέρει. Κανονικούς αστυνομικούς λέει. Δες κι εδώ.
anwnymh29 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Σε καποιους λες μια πραγματικοτητα και σου απαντουν με μαντιναδες και ποιηματα.. δηλωνω παραιτηση ρε φουστη μου.
l337 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Για να έχει «λαϊκή νομιμοποίηση». Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν λαική νομιμοποίηση για να γίνει αλλά οκ
Miracle Worker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Σήμερα μπαίνω μετρό και βλέπω έναν αστυνομικό με το ημιαυτόματο ανά χείρας, λες και φύλαγε τον πρωθυπουργό. Λύθηκα στο γέλιο σκέφτοντας αυτό το νήμα.
Ψιτ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ο σεκιουριτάς που λες έχασε τη δουλειά του. Οι αρμόδιοι κρίνανε ότι έκανε τόσο σοβαρό παράπτωμα που έπρεπε να απωληθεί. Έλεγξε κανένας αρμόδιος όμως τον επιβάτη και εφόσον είναι παράνομα εδώ να απελαθεί και να κατασχεθεί το επίσης παράνομο εμπόρευμά του; Ρε συ τι να λέμε τώρα, είδα το βιντεάκι με την "ρατσιστική" συμπεριφορά του σεκιουριτά....υπήρχε περίπτωση αλλού παράνομος μετανάστης με παράνομο εμπόρευμα να κάνει μαγκιές στον σεκιουριτά; Καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει και τι βλέπουμε; Ξέρουν ότι δεν τους κάνει κανείς τίποτα και μας έχουν καβαλήσει! Αλλά τα είπατε και νωρίτερα, αν σε προβληματίζει το προφανές είσαι ρατσιστής.... Ο σεκιουριτάς δεν έχασε τη δουλειά του. Απολύθηκε δικαιολογημένα χωρίς Να δικαιούται αποζημίωση, λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς. Όσο για το καραγκιοζιλίκι που αναφέρθηκε, να γίνεται έλεγχος στο μετρό στο τι κουβαλάμε, τέτοιες προτάσεις είναι τουλάχιστον επικίνδυνες.
anwnymh29 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Σήμερα μπαίνω μετρό και βλέπω έναν αστυνομικό με το ημιαυτόματο ανά χείρας, λες και φύλαγε τον πρωθυπουργό. Λύθηκα στο γέλιο σκέφτοντας αυτό το νήμα. Ελα ρε...!Που τον ειδες??
Προτεινόμενες αναρτήσεις