Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ανοιγω αυτο το θεμα περισσοτερο για awareness αλλα μηπως παρω και καμια ιδεα του πως να χειριστω το θεμα.

Ειναι κοινη (σχεδον) γνωση πως τα ΜΜΜ ειναι η χαρα του πορτοφολακια, αλλα πλεον εχει καταντησει γελοιο, δεν κρατουν καν τα προσχηματα. Καθε πρωι ειναι 5-6 ατομα που μπαινουν σε παρεα των 4ων (οχι παντα οι ιδιοι) στα Κατω Πατησια και κατεβαινουν στον Αγιο Νικολαο για να αλλαξουν βαγονι.

Στριμωχνονται στο θυμα τους ακομα κι αν η αλλη πορτα ειναι αδεια, τον σπρωχνει ο ενας και ο αλλος κραταει συνηθως ενα μπουφαν στο χερι ή κανενα εγγραφο για να καλυπτει τα δαχτυλα του και ανοιγει τις τσεπες του θυματος ή την τσαντα του. 

Ο ενας για να αποπροσανατολισει και να μην καταλαβουν πως ειναι παρεα, ρωταει κατι τυπου "παει Κηφισια αυτο" ή "ποια ειναι η επομενη σταση" και οσο το θυμα απανταει, ο κλεφτης κανει τη δουλεια του. Παιζουν συνηθως και αλλοι δυο οι οποιοι ειναι τσιλιαδοροι και προσεχουν μηπως τους δει κανενας.

Το θεμα ειναι πως αυτο συνεβαινε παντα, αλλα τον τελευταιο μηνα εχουν ξεσαλωσει ή/και εγω τους πετυχαινω σχεδον καθημερινα. Καθε φορα φροντιζω να τους χαλαω τη μπιζνα, αλλες φορες κοιτωντας τους ξεκαθαρα στα χερια σα χαζοπεριεργος, οποτε καταλαβαινουν πως τους εχουν παρει πρεφα, αλλες φορες μιλωντας στο υποψηφιο θυμα και αλλες φορες φωναζοντας το κλασικο να προσεχουν τα πορτοφολια τους.

Το κακο ειναι πως οπου να ναι θα με σταμπαρουν και θα φαω και ξυλο :lol:

Απλα δεν ξερω τι να κανω, να παω αστυνομια και να πω το story, αφενος μεν ειμαι σιγουρος πως το ξερουν, αφετερου δε δεν ξερω πως μπορω να το στηριξω ολο αυτο πλην του "τους εχω σταμπαρει, ειναι 4 ψηλοι κοντα στα 35-40, οι δυο ειναι λιγο γεματοι και φορουν γυαλια και παιζει και ενας μεγαλυτερης ηλικιας με γκριζα μαλλια και παχυ μουστακι (αληθινη περιγραφη μπδγ)", το οποιο δεν ειμαι σιγουρος πως στεκει.

Τελος παντων περισσοτερο για awareness το ανοιξα καθως προειπα γιατι πλεον ειναι ηλιθιωδως τραγικο αυτο που συμβαινει.

Παρεμπιπτοντως, αρχες του μηνα που μπαινουν οι συνταξεις γινεται κανονικο γιουρουσι στους συρμους.

• Like 17
  • Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο οταν μου τραβηξαν την τσαντα παιρνω τα απολυτως απαραιτητα , τσιγαρα,κινητο και χρηματα φυσικα στις τσεπες του μπουφαν και τα χερια τα εχω παντα στις τσεπες...ειναι χειμωνας βεβαια! Τα ματια 24 θελει ειδικα στον ΗΣΑΠ που τις περισσοτερες φορες ειναι κυριολεκτικα ο ενας πανω στον αλλον.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Με πρόλαβες  :lol:

Ξυλο ή να με φτυσουν ξερωγω. Δεν ξερω καν τι ειναι χειροτερο χαχαχα

αν ο κόσμος συνεχίζει να κουβαλά μετρητά .... 

Μωρε δικιο εχεις, αλλα πανε σε παππουδες κυριως που οπως και να το κανεις, θα εχουν κανα μετρητο..

Δημοσ.

ε εαν ο άλλος ειναι ξεροκέφαλος ποιος φταίει , ουτε λύση ειναι να υπάρχει αστυνομία σε καθε βαγόνι (καλα  ουτε βεβαια να γινεται αυτο που περιγράφεις ) 

Δημοσ.

Και στα λεωφορεία παίζει πολύ. Έχω πετύχει δύο φορές τον τελευταίο μήνα. Τη μία έγινε citizen arrest από κάτι γυναίκες και ήθελαν να φωνάξουν την αστυνομία, αλλά μετά άρχισαν να φωνάζουν κάποιοι επιβάτες ότι δεν ήθελαν να περιμένουν και έφυγε σαν κύριος.

Δημοσ.

Σε κάθε σταθμό υπάρχει ασφάλεια του σταθμού( security) που είναι εκεί σε περίπτωση πολυκοσμίας κτλ να βοηθάνε τον οδηγό να αναχωρεί πιο εύκολα....

Κάνε μια αναφορά σε αυτούς μήπως κάνουν αυτοί κάτι. Βέβαια δεν ξέρω το τι δικαιώματα έχουν αυτοί σε περίπτωση εγκλήματος.....

Δημοσ.

Ξυλο ή να με φτυσουν ξερωγω. Δεν ξερω καν τι ειναι χειροτερο χαχαχα

Και να σκεφτείς ότι δεν είσαι όποιος κι όποιος αλλά ένας από τους πιο διάσημους mods εκεί όξω :lol:  οπότε αν μη τι άλλο γενναία κίνηση εκ μέρους σου  B)

• Like 4
Δημοσ.

στο 040 γινετε ακριβως το ιδιο και το αστειο ειναι οτι οι συχνοι επιβατες οπως και εγω τους εχουμε μαθει πλεον και αυτοι συνεχιζουν στο ιδιο δρομολογιο.συγκεκριμενα ειναι παντα 3 αντρες ντυμενοι πολυ καλα με το κουστουμι τους και αλλες 2-3 γυναικες και αυτες ντυμενες παντα στην πενα.ρουμανοι ειναι στην καταγωγη απ οτι εχω καταλαβει και ξερω περιπου και που μενουν.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...