Basilis Pate Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Οι Ram μου λειτουργουν στα 1330mhz και λεω να τις παω στα 1600mhz+ χρειαζομαι Z μητρικη?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δεν χρειαζεσαι z μητρικη, απο οτι καταλαβα εισαι σε 1150 σοκετ. Απο το bios ενεργοποιησε το xmp και μετα θα σου βγαλει καποια profiles μετα τσεκαρε συχνοτητες και για να ανεβασεις συχνοτητα, για να εισαι σταθερος ανεβασε λιγο λιγο το voltage των ram. Μεχρι 1.65v ειναι το οριο!
Basilis Pate Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δεν χρειαζεσαι z μητρικη, απο οτι καταλαβα εισαι σε 1150 σοκετ. Απο το bios ενεργοποιησε το xmp και μετα θα σου βγαλει καποια profiles μετα τσεκαρε συχνοτητες και για να ανεβασεις συχνοτητα, για να εισαι σταθερος ανεβασε λιγο λιγο το voltage των ram. Μεχρι 1.65v ειναι το οριο! ναι σε 1150 ειμαι, εχω δοκιμασει να ανεβασω clocks αλλα πηγαινε απο 13.3 εως 14, το xmp δεν το εχω δει πουθενα και voltages δεν ανεβασα επειδη δεν ηξερα
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Xmp ολο και καπου θα υπαρχει, αν δεν το ενεργοποιησεις μετα τρεχα γυρευε με ολα αυτα που πρεπει να βαλεις! Καλητερα να περιμενεις καποιον ποιο εμπειρο εδω μεσα γιατι εγω πολυ πολυ δεν το εχω με τα manual settings των ram!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα