paulchro Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αξιζει η αγορα τετοιου υπολογιστη για htpc? βρηκα διαφορα και καποια εκ των οποιων εχουν 4gb ram και c2d cpu. Θα εχουν προβλημα σε ταινιες hd?
Duck Dodgers Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αν τα θες μόνο για ταινίες δεν θα έχεις πρόβλημα απλά πες μας και την κάρτα γραφικών που έχουν και την τιμή τους!
paulchro Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εχουν gpu καο παιζουν γυρω στα 120-140€
Shadows Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Γενικα τα refurbished δεν ειναι καλη λυση,γιατι ειναι μηχανηματα δουλεμενα χρονια σε εταιριες γραφεια τα οποια τους κανουν φορματ και τα βαφτιζουν refurbished,αυτη ειναι η καλυτερη περιπτωση γιατι πολλες φορες ζεστενουν χαλασμενες μητρικες οι οποιες τα φτηνουν σε λιγους μηνες. Λογικα για να μην εχει ξεχωριστη καρτα γραφικων,θα εχει καμια ενσωματωμενη στην μητρικη κατι σαν την 965gma η οποια δεν υποστηριζει 720p videο.Kαλυτερη λυση να φτιαξεις ενα φτηνο συστημα με apu με λιγα ευρω παραπανω και σιγουρια γιατι ειναι καινουργιο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν ανακατασκευασμένα με εγγύηση, μια χαρά θα είναι για τη δουλειά που θέλεις. Εξυπακουεται το να το φτιάξεις κομμάτι κομμάτι είναι καλύτερα. Μπορείς να βάλεις επίσης μια low profile gpu αργότερα και να είσαι υπέρκομπλέ.
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 - Μητρική με επεξεργαστή:http://www.skroutz.gr/s/4814977/Asrock-Q1900M.html Three graphics output options: D-Sub, DVI-D and HDMI - Η ίδια σε itx έκδοση αν τη θέλεις για mini κουτί:http://www.skroutz.gr/s/4807765/Asrock-Q1900B-ITX.htmlΘα είναι γρηγορότερα μηχανήματα, εν γένει! Για παράδειγμα,η ενσωματωμένη intel vga σε αυτούς τους Celeron Quad Core,ρίχνει τρελά στα αυτιά στη μούφο κάρτα γραφικών της μητρικήςτων refurbished 7-10ετιας... Δεν θα χρειαστεις ετσι + εξτρα vga.- Κουτιά με Tροφοδοτικό:http://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia/f/440621/%CE%95%CE%BD%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%A4%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C.html - Μνήμη DDR3 4GB:http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46394_46403_583117/DDR3-Desktop-4GB.html- Δίσκος Hard-Disk:http://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=100156&skr=skr15946&cat_id=00220027004617161715http://www.skroutz.gr/c/1715/hdd_sklhroi_diskoi.html 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Προτιμότερο ανακατασκευασμενο επαγγελματική σειρά πχ dellαδουρα σκυλί με 2 χρόνια εγγύηση παρά κουτί με ενσωματωμένο τροφοδοτικό για μένα. Αν είναι ας μαζέψει ένα τετρακοσαρι να πάρει καινούριο της προκοπης. Θα παίρνατε εσείς κουτί με τροφοδοτικό στα 30 και τα προτείνετε ρε παιδια;
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Η εγγυηση 9/10 φορες ειναι "να 'χαμε να λεγαμε" -> εγγυηση ποια εγγυηση? Οταν χρειαστειθα σου πεταξουν μια "υπαιτιοτητα χρηστη" και φινιτο = ψαξε-βρες τι θα βαλεις μεσα του εσυ,κι αν τυχον ειναι απο τις customιες τροφοδοτικα θα στον κ*λοπιασουν ακομη (και) απο εκει! Κρατησα τη τιμη κοντα 120 ευρω, με 140 παιρνει ακομη καλυτερο, αλλα μιλαμε για συστημαπου θα επαιζε ανετα ακομη και με 90Watt τροφοδοτικο, οποτε δεν νοιαζει ποσο "απλα" ειναι 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Έχω δουλέψει σταθερά αν μου έλεγες για laptop OK. Τα θεωρώ αξιόπιστα τουλάχιστον από συγκεκριμένο προμηθευτή. Άνοιξα έβαλα ssd και μέσα όλα ήταν τεφαρικι ολοκαίνουρια. Τα τροφοδοτικα είναι 80 plus και πάντα οι επαγγελματικες σειρές είναι καλύτερες των συμβατικών. Αν είσαι Θεσσαλονίκη κερνάω καφέ να δεις με τα μάτια σου.
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Core2Duo και σε αυτες τις τιμες = 120 (χωρις λειτουργικο) μεχρι 140ευρω (με λειτουργικο κλπ)αγοραζονται πολυ συχνα απο...σχολεια, και καποια ειναι ολοφανερα ανομοιως ταλαιπωρημεναδηλαδη θεωρητικως, αν μπορεις να τα ψαχνεις αρκετα ισως να διαλεγεις καλυτερα τεμαχια, μαστην πραξη παιρνουν "γουρουνι στο σακι".. Οσο για τη προηγουμενη χρηση τους, δεν μπορειςνα ξερεις ποια ειναι -μολονοτι τα προερχομενα απο τραπεζες συνηθως ειναι τα πιο ταλαιπωρα!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μόλις είπες ακόμα ένα θετικό για να επιλέξει ανακατασκευασμενο. Μόνο για άδεια θέλεις κατοσταρικο. Λοιπόν για τη χρήση που το θέλει είναι ανώδυνη και συμφέρουσα επιλογή. Ας μετρήσει και ας κρίνει. Η πρόσκληση για καφέ εξακολουθεί να ισχύει και θα σου στείλω αύριο σε pm λεπτομέρειες γιατί τώρα γράφω από κινητό.
Razor333 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρα σκυλια ειναι τα ανακασκευασμενα κυριως κατι dell hp και οι εγγυησεις μια χαρα ισχυουν, εγω προσωπικα χρησιμοποιω και laptop και σταθερο εδω και χρονια στην δουλεια μου, κυριως το σταθερο που το εχω για τιμολογησεις ειναι ολη μερα ανοιχτο και δεν εχει κανει κιχ και το laptop το πηρα οσο κοστιζε τοτε ενα laptop με την νεκροφορα n2840, μονο που το δικο μου ειναι full metal κατασκευη, i5 και εχει και pro αδεια που ειναι απαραιτητη για επαγγελματικο χωρο, μεχρι και η μπαταρια που την περιμενα τελειωμενη και ειχα ειδη παραγγειλει απο ebay δευτερη μου βγηκε παρα πολυ καλη, σχεδον σαν καινουρια ηταν. ΑΛΛΑ, οχι δεν θα το προτεινα για htpc και εξηγω γιατι. 1)Ελειψη hdmi, ακομα και display port να εχει ενα pc με core2duo ΔΕΝ παιρναει τον ηχο απο το hdmi. 2)Αν και μπορουν οι περισσοτεροι c2d να παιξουν 1080p καις τσαμπα ρευμα για τετοια χρηση. Οποτε θα προτεινα να παρεις απλα ενα media player με windows ή android να εχει ethernet και wifi 2-3 θυρες usb. Γιατι και μικρα ειναι και αθορυβα και καταναλωνουν ελαχιστη ενεργεια, μην μπλεκεις με tower τσαμπα για να βλεπεις ταινιες, να ακους μουσικη, κανα youtube, kobi κτλ.
cupreti Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 http://postimg.org/image/s5fua2ge1/ Μπορεις βεβαια να πας και στο παραπανω συστημα, το εχω εδω και 5 μηνες και πραγματικα δεν κολαει πουθενα για την δουλεια που το θελω, βεβαια τον ssd τον ειχα αλλα μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με εναν μηχανικο, του εχω περασμενα win 10 64 και η χρηση ειναι kodi και καθημερινες εργασιες, facebook, internet , εργασιες world , powerpoint κλπ. το κουτακι με το τροφοδοτικο δεν εχει βγαλει κιχ μεχρι τωρα και το μηχανημα ειναι ανοιχτο τουλαχιστον 12 ωρες την ημερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα