Blacksmith1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Γειά σας! Είμαι καινούργιος εδώ. Ήθελα να ρωτήσω, πήρα στον αδερφό μου το ASUS MeMo Pad 7 ME70C και μια κάρτα SD. (Η κάρτα μπαίνει στο πλάι κ βγαίνει με μια ελαφριά πίεση κανονικά.) Όμως όταν το άφηνε κάτω, έβγαινε μόνη της κ έτσι την πίεσε λίγο παραπάνω μήπως σταματήσει να βγαίνει με αποτέλεσμα να την βάλει πολύ βαθιά κ τώρα δεν βγαίνει και ούτε λειτουργεί; Πως μπορούμε να τη βγάλουμε; Έχετε κάποια λύση;
marmarinos2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δηστυχώς τα ASUS δεν ειναι αυτά που ήταν κάποτε, ανάλογο προβλημα με τάμπλετ asus 8" έχω και εγώ, έμπαινε η κάρτα και έβγαινε γιατι δεν κλείδωνε, η asus δεν το περασε στην εγγύηση και ειπε οτι θα χρεωθώ, τελικά το πηρα πίσω χωρίς να το επισκευάσουν και χωρίς να πληρώσω, φυσικά δε ξαναπαίρνω asus, πολύ χαμηλή ποιότητα. Τώρα όσο για το πρόβλημά σου προσπάθησε με κανένα λεπτό τσιμπιδάκι απ' αυτό που βγάζουν οι γυναίκες τα φρύδια, αν καταφέρεις να πιάσεις την άκρη της κάρτας. Αν δε την φτάνεις προσπάθησε με καρφίτσα και πολύ υπομονή να τη τραβήξεις προς τα έξω, αλλιώς το ανοίγεις και χάνεις την εγγύηση που έτσι και αλλιώς δεν έχεις.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα