Logikale Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια μια ερωτηση εχω να κανω ειμαι κατοικος εξωτερικου και το προγραμμα της κινητης τηλεφωνιας που εχω θα ελεγα σχεδον χαριζει τα κινητα απο το να τα πουλαει αλλα ειναι κλειδωμενα στο αντιστοιχο δικτυο. Σε περιπτωση που το αγορασω υπαρχει τροπος για ξεκλειδωμα και να το χρησιμοποιω με ελληνικη sim? (υποψιν οτι ερχομαι συχνα ελλαδα και θα το χρησιμοποιω).Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!
Logikale Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 δεν σκεφτομαι ακομη καποια συγκεκριμενη αλλα ετσι και αλλιως ολα τα δινουν κλειδωμενα αν θες την εκπτωαη. Το δικτυο ειναι της telenor
Gas74 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 θα πρπει να ψαξεις για τα ξεκλειδωματα της συγκεκριμενης εταιριας,διοτι ποικιλουν απο παροχο σε παροχο......σε καποιους παροχους ειναι σχεδον απαγορευτικες οι τιμες για ξεκλειδωμα(δεν συμφερει)αλλα σε αλλες ειναι προσιτες και τελοσπαντων συμφερει......χτυπα για την συγκεκριμενη εταιρια και θα δεις.....βεβαια παιζει ρολο και η συσκευη που θα παρεις αφου αυτοι που τα ξεκλειδωνουν(εκτος απο τον παροχο) ζητουν αναλογα λεφτα με το ιματζ της συσκευης.....με πιανεις ,ετσι?
Logikale Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ναι σε ευχαριστω πολυ πιστευω με καλυψες απλα σκεφτομουν για να το ξεκλειδωσω στην ελλαδα λες να μην αξιζει ? Γιατι ως γνωστον η ελλαδα ειναι η χωρα της "πατεντας" και σε κατι τετοια ημαστε πρωτοι
Gas74 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Χααχχα ναι αλλα η συγκεκριμενη δουλεια δεν εχει πατεντα...ψαξε βρες στην περιοχη σου καποιον που ασχολειτε με ξεκλειδωματα συσκεθων και ρωτα τον για την συγκεκιμενη εταιρια......φυσικα υπαρχει και η περιπτωση να ψαξεις και στο ebay! http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=telenor+unlock+iphone&_sacat=0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα