Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση εχω να κανω ειμαι κατοικος εξωτερικου και το προγραμμα της κινητης τηλεφωνιας που εχω θα ελεγα σχεδον χαριζει τα κινητα απο το να τα πουλαει αλλα ειναι κλειδωμενα στο αντιστοιχο δικτυο. Σε περιπτωση που το αγορασω υπαρχει τροπος για ξεκλειδωμα και να το χρησιμοποιω με ελληνικη sim? (υποψιν οτι ερχομαι συχνα ελλαδα και θα το χρησιμοποιω).
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

δεν σκεφτομαι ακομη καποια συγκεκριμενη αλλα ετσι και αλλιως ολα τα δινουν κλειδωμενα αν θες την εκπτωαη. Το δικτυο ειναι της telenor 

Δημοσ.

θα πρπει να ψαξεις για τα ξεκλειδωματα της συγκεκριμενης εταιριας,διοτι ποικιλουν απο παροχο σε παροχο......σε καποιους παροχους ειναι σχεδον απαγορευτικες οι τιμες για ξεκλειδωμα(δεν συμφερει)αλλα σε αλλες ειναι προσιτες και τελοσπαντων συμφερει......χτυπα για την συγκεκριμενη εταιρια και θα δεις.....βεβαια παιζει ρολο και η συσκευη που θα παρεις αφου αυτοι που τα ξεκλειδωνουν(εκτος απο τον παροχο) ζητουν αναλογα λεφτα με το ιματζ της συσκευης.....με πιανεις ,ετσι?

Δημοσ.

ναι σε ευχαριστω πολυ πιστευω με καλυψες απλα σκεφτομουν για να το ξεκλειδωσω στην ελλαδα λες να μην αξιζει ? Γιατι ως γνωστον η ελλαδα ειναι η χωρα της "πατεντας" και σε κατι τετοια ημαστε πρωτοι

Δημοσ.

Χααχχα ναι αλλα η συγκεκριμενη δουλεια δεν εχει πατεντα...ψαξε βρες στην περιοχη σου καποιον που ασχολειτε με ξεκλειδωματα συσκεθων και ρωτα τον για την συγκεκιμενη εταιρια......φυσικα υπαρχει και η περιπτωση να ψαξεις και στο ebay!

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=telenor+unlock+iphone&_sacat=0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...