WalkerSW Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Θα ήθελα να είμαι από μια μεριά να δω τα πυροτεχνηματα όταν θα συνδεθεί δεύτερη κάρτα πάνω σε αυτό το τροφοδοτικό! Για τονα επεξεργαστή σου πως ακριβώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι έχει πρόβλημα λόγο oc του προηγούμενου κατόχου? 1
x.ristos1980 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 οταν βαλω δευτερη καρτα το αλλαζω..το οτι η cpu ειναι γαμησε τα το ειδε ο τεχνικος στα μενου που κραταγε η μητρικη με τους προηγουμενους χρονισμους που ειχαν γινει
WalkerSW Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μάλιστα.... κατά 99.9999% ο επεξεργαστής σου είναι μια χαρά! Το ότι κλοκαριστηκε γερά από τον προηγούμενο κάτοχο δεν σημαίνει απολύτως τπτ! Έτσι και αλλιώς ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι ειδική έκδοση με σκοπό το oc με τις ευλογίες της μαμάς ίντελ! Χωρίς oc είναι απλά ψοφιος! 2
x.ristos1980 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 φιλαρακι μου ο επεξεργαστης οποτε δοκιμασε να τον κλοκαρει ο τεχνικος πανω απο τα στοκ ρολογια επαιρνε το συστημα στο χερι γτ τον ειχαν παει στου διαολου τη μανα(5ghz).δεν νομιζω πως ειναι κατι αλλο
x.ristos1980 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 χαχαχαχα.. ανθρωπος την κανει πολλα χρονια τη δουλεια και εχει φτιαξει πολλα συστηματα φιλων.τι να σου πω αν εισαι τεχνικος,ελα φτιαχτο μου να παρεις εσυ μεροκαματο δεν θελω να σε προσβαλλω για κανεναν λογο αλλα σαν ασχετος καπου πρεπει να δινω κι εγω το pc για φτιαξιμο..οποτε καταλαβαινεις πως αν μου πει κατι ο τεχνικος θα τον ακουσω λογω αγνοιας
WalkerSW Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ σε καταλαβαίνω και λογικό αυτό που λες , αλλά το γεγονός ότι δεν κατέφερε να κλοκαρει τον επεξεργαστή δεν σημαίνει ότι έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής!
x.ristos1980 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 αδερφε οτι μου ειπανε σου λεω..να μου ελεγες για αυτοκινητα ειχα μια ιδεα παραπανω..αλλα οταν περασα απο κονσολα σε pc καταλαβαινεις πως δεν εχω την παραμικρη ιδεα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα