Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω πάνω στο μπαλκόνι του εξοχικού μου μια κεραία μεγάλη για να πιάνω το τοπικό wifi της πόλης. Τι προτείνεται? Εχω στο μιαλο μου κατι σαν αυτο εδω με μεγάλη κεραία:

https://www.skroutz.gr/s/437410/D-Link-DWA-127.html

Επίσης αυτη την κεραία θέλω να την επεκτείνω στα 20 μέτρα μέσα στο σπίτι μεσω καλωδίου usb. Πως μπορώ να το κάνω αυτο διχως απώλειες? Με τι καλώδιο?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο με αυτού του είδους τη κεραία. Χρειάζεσαι εξωτερική ισχυρη κατευθυντικη κεραία με σωστό AP που θα φέρνει το ιντερνετ στο σπιτι μέσω ethernet.

20 μέτρα με usb απλά δεν γίνεται, μαξ 5 μέτρα μετα τα 5 θέλεις ενισχυτές!

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο με αυτού του είδους τη κεραία. Χρειάζεσαι εξωτερική ισχυρη κατευθυντικη κεραία με σωστό AP που θα φέρνει το ιντερνετ στο σπιτι μέσω ethernet.

20 μέτρα με usb απλά δεν γίνεται, μαξ 5 μέτρα μετα τα 5 θέλεις ενισχυτές!

Αυτο με τα 5 μετρα σιγουρα?

Γιατι με 3 που εχω δοκιμασει δεν δουλευε ο ανταπτορας

Δημοσ.

Θεωρητικά μέχρι 5 αντέχει το usb χωρίς σημαντικές απώλειες από εκεί και πέρα εξαρτάται από πολλά. Ποιότητα καλωδίου, θωρακιση, ευαισθησία και ανάγκες της συσκευής σε ρεύμα κτλ κτλ.

Δημοσ.

Ωραία δεν ειναι εκει το θεμα μπορώ να βαλω ενισχυτή, η να πάρω κάποιο καλώδιο με ενισχυτή. Τι προτείνεται? Κάποιος γνωστός το ειχε κάνει αυτο που περιγράφω με 10 μετρα καλώδιο και παρομοια κεραια κ δουλευε καμπανα.

Δημοσ.

Ναι υπάρχει οπτική πεντακάθαρη επαφή κ μπορώ να πιάσω κ άλλα δίκτυα απλα με μια γραμμη μονο στο λαπτοπ κ αυτο πρέπει να ειμαι εξω.

Δημοσ.

Ένα 20 μέτρο usb με ενίσχυση έχει το λιγότερο 25€ συν τα 20€ για τη κεραία που σκέφτεσαι πάμε στα 40-45 € με μεγάλη πιθανότητα για κακά αποτελέσματα!

Δώσε λοιπόν λίγα παραπάνω και πάρε ένα τέτοιο + ethernet καλώδιο και καθάρισες

https://www.skroutz.gr/s/5102889/Ubiquiti-NanoStation-Loco-M2.html

Δημοσ.

Πήρα τελικά το TP -LINK του chio. Αυτό δλδ τη διαφορα θα εχει με την κεραία? Θα επηρεάζεται απο τον καιρό η ειναι κατασκευασμενο για εξωτερικό χωρο? Ρεύμα θα παίρνει μέσω ethernet, και δεν θα χει απώλειες γενικότερα ετσι? Θα πιανει ολα τα δίκτυα γύρο του η μόνο οσα εχουν οπτική επαφή με την πρόσοψη του?

Δημοσ.

Περνει ρεύμα από ethernet.

Θα πιάνει ότι βρίσκεται εντός της εμβέλειας του.

Είναι εξωτερικού χώρου οπότε δεν έχει θέμα με τον καιρό. Μόνο κανένας κεραυνός μην το χτυπήσει! :P

Δημοσ.

την εγκαταστησες την κεραια; θα μας πεις τις εντυπωσεις σου; δηλαδη για να καταλαβω ειναι η κεραια που εχει ενσωματωμενη το laptop για να βρισκεις wifi και συνδεεται με ethernet ; και ειναι εξωτερικου χωρου; καλα τοσο μεγαλη ειναι; που βρισκει τοσα πολλα δικτυα; τα 9dbi ειναι τοσα πολλα; . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...